מבקשת המלצה

מבקשת המלצה

לרופא נשים טוב עדיף בקליניקה חדשה ונעימה שיש לו אולטראסאונד במרכז (או בת"א או באיזור ביקעת אונו)...

מנצלשת - אורולוג ילדים

מחפשת המלצה על אורולוג ילדים, לא משנה באיזו קופה, אפילו כזה שמקבל באופן פרטי. האזור -אזור השרון והמרכז. תודה כנרת

הגרי3

New member
ד"ר עודד קסלר, מנהל יחידת

אורולוגיית ילדים בבי"ח "מאיר" ולמיטב ידיעתי יש לו גם קליניקה פרטית בכ"ס. נחשב מצויין.

../images/Emo51.gif

היינו אצל ד"ר קסלר עם אופק לפני יותר משנתיים והוא אמר שאין שום בעיה. עכשיו כן נראה שיש בעיה (יכול להיות שבגיל צעיר זה היה קשה לזיהוי) ואני מתלבטת אם לחזור אליו שוב או ללכת למומחה אחר.

vsc

New member
רופא מעולה!

אנחנו היינו מטופלים אצלו. מאוד נחמד, סבלני ומאוד מקצועי. ממליצה בחום.

פרופ' בן חיים

היינו גם אצלו וגם אצל קסלר, מה שאהבנו אצל בן חיים שהוא מתון, לא החליט עד שלא היה בטוח במאה אחוז, והוא גם זה שניתח את יהונתן- ואחרי הניתוח היה רגוע, מרגיע אמין ומקצועי. (לא שקסלר לא מקצועי, אני לא מכירה אותו מספיק,אבל לנו בן חיים התאים יותר) הוא מקבל בראשון לציון אם איני טועה.

אנה מ

New member
דר' ברר מיכאל. מקבל בשכונת המשתלה

מ-ע-ו-ל-ה. עשה לי את כל מעקב ההריון כולל דיקור מי שפיר. אם את רוצה פרטים שלחי לי מסר, אם כי הוא גם נימצא בספר של מכבי.

sharonisme

New member
ד"ר איתן גבריאל בת"א

בקניון רמת אביב (במגדלים) הוא עשה לי אולטרסאונד בכל ביקור ומאוד נחמד ומיקצועי (דרך מכבי)

balbalik

New member
../images/Emo45.gif

רק ששמו ד"ר גבריאל (גבי) אית... גם אני הייתי מטופלת אצלו בסוף ההריון. אחלה רופא-עניני, נעים לבריות ומצחיק.

ממליצה על דר' דניאל טוגנדרייך.

אני הייתי מאוד מרוצה ממנו ואכן יש לו אולטרא סאונד. אבל הוא מקבל בר"ג... (רח' בן גוריון אם זה אומר לך משהו.)

mevav1

New member
../images/Emo207.gifרופא אורוגניקולוג(ריצפת האגן)

מי מכירה במקרה רופא מעולה שכזה? וגם שאלה/התייעצות... רופא הנשים שהיה לי פעם,הסתבר שהוא חבר ילדות של הבן של בת דודה של אמי,בקיצור,גם משפחה קרובה וגם.... אבל בקיצור,עזבתי אותו למרות שהוא רופא מעולהההה ואין עליו!!!!! והוא גם אורוגניקולוג מעולה!!!!אז כעת לא נעים לי לחזור אליו כי כשעזבתי אותו זה היה נראה כאילו בגלל שהוא ילד אשה שמתה בלידה
ולא נעים לי לחזור אחרי שהתאושש(אפילו שלא לכן עזבתי אותו).. אז מה אתן הייתן עושות? חוזרות אליו ומתנצלות או מחפשות אחר? היה לכן בכלל פנים לחזור אליו אחרי מה שקרה? אודה לכן מאוד על התשובות ועל עזרה בחיפוש רופא אחר אולי. מירב.

funicular

New member
מה שלא תעשי, אל תלכי לדר' וקסמן!!

הוא סירב לתת לי בדיקות לרמת B12 (רק בסוף ההריון כשעברתי רופא בדקו לי את זה ומצאו רמות מאד נמוכות --> קיבלתי זריקות בטוסיק... ) הוא סירב לתת לי בדיקה לגילוי נוגדנים של אבעבועות רוח כשהיה סיכוי שאחיינית שלי חלתה במחלה ורציתי לדעת אם אני יכולה להיות איתה במגע (הוא טען שזו פלצנות לבקש את הבדיקה ושאני צפונית...) הוא סירב לבדוק חברה שלי שהיתה בצירים במרפאה שלו כי הוא טען שהיא הגיעה כרגע מבית החולים אז אין סיבה שהוא יבדוק, אחרי תחנונים רבים הוא הסכים לבדוק אותה רק כדי לגלות שיש לה פתיחה כמעט מלאה. יש כאלו שהולכות אליו לאולטרסאונד פרטי, הוא ידוע כטוב בזה. לא הייתי מתקרבת אליו כרופא מעקב.

למעלה