מבקשת המלצה

anat281

New member
מבקשת המלצה

הי,
מבקשת המלצה לאובן טוסטר מעולה בגדלים שבין 25-35 ליטר, השימוש הוא בעיקר לירקות שורש ולחצילים.
באובן טוסטר הקודם שהיה לי זה לקח יותר משעתיים עד שהירקות היו מוכנים וגם אז הם לא יצאו טוב, בעיקר החצילים שיצאו שרופים, לא מוכנים וקשים כמו אבן.
וגם אם למישהו יש נסיון עם אובן טוסטר סאוטר 25 ליטר אשמח לקרוא התרשמות.
תודה

מתעקשת על טוסטר אובן?

אחת הבעיה הגדולות של טוסטר אובן זה שהוא לא תנור - הוא מתחמם מהר ומה שאת מתארת ( דברים ששרופים מבחוץ ולא אפויים מבפנים ) זו רעה חולה של כל הטוסטרים, כאשר הקטנים יותר יהיה בעייתים עוד יותר, אז מומלץ ללכת על גדול ככל האפשר, וההמלצה היא בכלל לעבוד עם תנור, אבל אני סתם חופרת לך כאן, נכון?

לסאוטר יש שם טוב, ולי יש טוסטר נהדר של benton שתפקד במשך כמה שנים כתחליף לתנור.

anat281

New member
מירטל יקרה את ממש

לא חופרת ותודה רבה על תגובתך

את בהחלט צודקת ותיארת במדויק מה שקורה לי עם הירקות, אחרי שעתיים וחצי כל מה שמתקבל זה ירקות שרופים מבחוץ וקשים ולא אפויים מבפנים, בטח שעדיף תנור גדול את צודקת אבל אין לי אפשרות כרגע להכניס תנור לדירה אז מה עושים ? כל האובן טוסטרים אותו דרעק למרות ששמעתי הרבה על דלונגי שהם מעולים אבל גם עולים מאוד יקרים והשאלה איך ואם הם יאפו את הירקות.
בינתיים קניתי גריל חשמלי, לא תאמיני הוא עושה את העבודה והירקות יוצאים מה זה טעימים אבל...כל הבית מסריח מעשן אז השאלה עכשיו מה עדיף ? בית מסריח או להיות רעב ?

וברצינות, אם קונים אובן טוסטר גדול של 35 - 42 ליטר, כמה וואט רצוי שיהיה התנור ?

אני חוששת שאם תקני תנור בגודל הזה

צריכת החשמל שלו לא ממש תהיה לבחירתך.

עכשיו, אם השאלה היא " איך אנחנו צולים ירקות מבלי להסריח את כל הבית, הייתי מנסה את סירי החרס האלו, מכירה ? אלו שמיועדים לבישול תפוחי אדמה ללא מים?

anat281

New member
תודה רבה לשתיכן ולשאלתך מירטל,

בטח שאני מכירה את סיר החרס ושמעתי שזה באמת מעולה אבל אני משתמשת בפלטה חשמלית כפולה ולא בגז ואני לא יודעת אם סיר חרס מתאים לפלטה חשמלית ? אם כן אני אקנה את הסיר ובהחלט אנסה. מה את מבשלת בסיר חרס ?
לגבי הגרילר החשמלי שמתי לב שאם שמים את הירקות על הגרילר בלי שמן אז אין עשן והבית לא מסריח אז זה מה שאני עושה ושמה שמן זית רק לאחר שהם מוכנים, זה יוצא מעולה וממש טעים.

hila218

New member
האמת היא שאני שנים בלי טוסטר

הכל בתנור. בהצלחה

למעלה