מבקשת המלצה

noaaaa

New member
מבקשת המלצה

שלום לבאי הפורום.
לשמחתי הרבה סוף כל סוף, אחרי 6.5 שנות הורות יש סיכוי שאצליח לארגן ערב רומנטי עם בעלי ,כולל לינה בהפתעה לרגל יום הנישואים התשיעי שלנו.
אני עכשיו תופרת תוכנית וכן בייביסיטרים לשלושת ילדי.
אני ממש רוצה שזה יצליח.
מאחר ולא היינו לילה לבד מאז שהפכנו להורים אני שואפת שהבילוי יהיה כמה שיותר טוב.
לשם כך אני מבקשת, אם זה בסדר פה או בפרטי, להמליץ לי אם אתם מכירים מקום רומנטי ללון בו בתל אביב.
תודה

candyme

New member
אמיתי אמיתי

עם הילדים והעבודה הכל נהפך לשגרה וקצת שוכחים מה"ביחד"...

אצלנו זה קרה אחרי 5 שנים :)

כל החיים עם השגרה והילדים?

מה הבעיה לתפוס ערב רומנטי שניכם לבד? לא מסובך.

אני אומנםי לא נשוי ואין לי ילדים, אבל אני מאמין
שאם מחליטים אז זה יוצא.
ולא לתת לי תמשפט "דברים שרואים משם לא רואים מכאן"

noaaaa

New member
אני אסביר

מלא פעמים יצאנו בערבים אבל אף פעם זה לא כלל לילה.
אתה מבקש שלא אגיד את המשפט למרות שככה זה אז אסביר:
למי שיש ילדים בגילאים שהם עדיין לא עצמאיים לחלוטין אין אפשרות להשאיר אותם לבד ללילה והם חייבים השגחה. לא לכולם יש את האפשרות של סבא וסבתא זמינים ו/ או כשירים לשמור בלילה.
בנוסף יש את העניין הפסיכולוגי שהוא תלוי גיל בו לא מומלץ למטפל הקבוע (קרי אבא ואמא בדרך כלל)לעזוב את התינוק/ הפעוט לשעות ארוכות גם אם הוא עם מישהו מוכר ואהוב כמו דודה או סבתא מפני שיש לו פחד נטישה. ולא רק זה, פעוטות לא מבינים את המשמעות של הזמן שאמא תחזור מחר- מבחינתם הם קמו בבוקר או באמצע הלילה ואמא לא שם.
דבר נוסף יש גם את העניין של ההנקה- כל עוד התינוק יונק הוא חייב להיות בקרבתה עד לגמילה.

אני מקווה שהובנתי.

Megie

New member
וואו..נשמע מתסכל..

אולי כדאי למצוא יותר זמן לעצמכם, אומנם לא בשביל זה פנית..אבל הזוגיות שלכם והחופש מדי פעם-זה הבסיס בסופו של דבר לקיום חיים יציבים ואושר במשפחה..

ובלי קשר..הייתי מציעה לשלב ספא ומסאז' זוגי-כדי להתפנק עד הסוף..להוסיף טיול בטבע..
יש פורום צימרים..ויש צימרים שמשלבים בהם את כל אלו..
יש בצפון ויש במרכז הארץ בתי מלון-אפשר להתפנק בסוויטה..
מקומות ספציפיים אוכל לרשום לך בפרטי במידה ועדיין לא מצאת

מאחלת לכם עוד הרבה הזדמנויות לבילוי ונופש כזה .

למעלה