מבקשת המלצה

אבגד441

New member
מבקשת המלצה

שלום לכולם, פגשתי היום שכן ,שהמליץ לי על ד"ר קנצפולסקי,שמטפל בשיטת האוסטיאופטיה.הבנתי שהוא מטפל בכל מיני בעיות ובניהם גם בגמגום.מישהו שמע על רופא זה או על השיטה? כשגלשתי וחיפשתי את האתר של הרופא ,נתקלתי בשיטה המפורסמת של ד"ר פלואנסי ורציתי לשאול ממי שהיה שם או מכיר כאלו שניסו את השיטה שלו,האם היא עובדת. אני יודעת שזה הרבה תלוי ב"עבודה" של המטופל,אבל בהנחה שעובדים בבית..זה עוזר? תודה , מירב.

shuky63

New member
מטפל בכל מיני בעיות ובניהם גם בגמגום.

לפני 200 שנה היה רק סוג אחד של רופא שטיפל בכל הבעיות הנפשיות והפיזיות של בני האדם ובעלי החיים שלהם. והוא גם הצליח....לפעמים.... התקדמנו מאז,לא?למה לפנות למישהו שמטפל בכל מיני בעיות....וגם בגמגום,אם היום יש מטפלים(מועטים אומנם)שכל התמחותם בגמגום? בקשר לפלואנסי,אני מציע לך להגיע למיפגשים הדו שבועיים של אמבי בתל אביב.שם תוכלי לשמוע איך זה עובד על אמת.

אבגד441

New member
מתי המפגש הבא?

הי שוקי, איפה המפגשים של אמב"י ובאיזו שעה? בינתיים,אתה יכול לומר לי אם,בגדול,השיטה של ד"ר פלואנסי מומלצת?

shuky63

New member
בקשר לפלואנסי זה לא יהיה הוגן שאני יענה לך

כי מי שמכיר אותי יודע שאני מנהל מלחמת חורמה נגדם כבר שנים ואני ודייויד האריס המנכל שלהם "על סכינים". אולי אם מישהו יתן לך פה קודם דעה חיובית עליהם(ויש כאלה עם דעה כזאת),אני אגיב . בקשר למפגשים בתל אביב תתעדכני כאן

שי שורק

New member
פלואנסי

היי מירב, ברוכה הבאה לסלון שלנו.אני בוגר קורס פלואנסי בהדסה ירושלים לפני כ 3 שנים.הקורס עזר לי מאוד ובאותה נשימה אני עזר4תי לעצמי בעבודה רבה גם אחרי הקורס,יש צורך לתרגל ולתרגל.האם הגמגום נעלם אצלי לגמרי התשובה היא לא.אבל חל שיפור אדיר וההחלטה היא בידי,יש לי היות את הכילים לדיבור שוטף.

shuky63

New member
שי,אתה רוצה להסתבך עם דייויד???

לא הייתי רוצה להיות לידו כשהוא יראה את הביטוי:"פלואנסי בהדסה" אבל ברצינות,אם כבר ללכת על טכניקת עיצוב השטף,עדיף לדעתי לעשות את הקורס בהדסה ולא בפלואנסי,ואת התמיכה בשימור השטף לקבל בקבוצות התרגול בתל אביב או ירושלים.

geashono

New member
איך שאני מסתכל על זה

בפלואנסי יש ליווי צמוד במשך שנה,בהדסה יש טיפול קוגנטיבי (במינון כזה או אחר). יש כאלו שיותר צריכים ליווי צמוד(ובהדסה זה מאוד חסר),ויש כאלו שצריכים יותר את החלק הקוגנטיבי(שלא קיים בפלואנסי).

shuky63

New member
אז זהו שלדעתי קבוצות התרגול יכולות לספק תמיכה

לא פחות טובה ואז אתה גם חוסך כסף וגם חוסך דייויד(לא פחות חשוב)

geashono

New member
היציאה לשטח היא טרטוריה שונה לגמרי

חלק גדול מהמגמגמים מפחד מאוד לצאת לשטח,ולכן הם לא ממש מיישמים את הדיבור החדש.בפלואנסי המדריכים לוקחים אותך פיזית לשטח ונמצאים איתך,לחלק מהמגמגמים זה מרכיב קריטי שבלעדיו אין להם סיכוי להצליח.

shuky63

New member
אבל אפשר לישם את זה גם בקבוצות התירגול

לצאת החוצא בזוגות בתל אביב כבר יש כאלה שמישמים את זה. פשוט יותר קל לצאת ביחד עם עוד מישהו ובונוס : לא צריך לפגוש את מר דייויד (סוחר מכוניות משומשות)האריס

yakovs

New member
שוקי, הבנו את הרעיון.

אתה מוזמן לקדם כאן את דעותיך - מה טוב ומה לא טוב בשיטת פלואנסי. אבל בבקשה, המנע מלהעלות לפורום את דעותיך בנוגע לאישיותו של המנהל. מה שכתבת בסוגריים לא מוסיף כבוד וחורג ממסגרת השיח התרבותי. נשמח מאד לשמוע את דעתו של דיויד על הביקורת העניינית שהעלת נגד השיטה. אבל רק אם שניכם מסוגלים לנהל דו- שיח ולא דו-קרב!

shuky63

New member
מצטער יעקב,באמת לא תגובה במקום,כנראה שיש לי

כל כך הרבה בבטן עליו שכל איזכור של פלואנסי מוציא את הילד הרע שבי
אבל לעיניננו,אני באמת חושב שהיום לכל אדם מגמגם בישראל יש בית חם וכתובת.
לא חיבים לשלם כפול תמורת החיבוק "החם"(מצטער,שוב הילד הרע)של פלואנסי.
אפשר לקבל חיבוק חם לא פחות ואף יותר בקבוצות התרגול של אמבי בפורום ובפייסבוק.אפשר למצוא פרטנרים לתרגול בסקייפ וליציאה משותפת לתרגול רחוב.יש מספיק מטופלי עיצוב השטף שהפנימו כבר את הטכניקה ומוכנים לעזור.

yakovs

New member
אין כמוך! תדע לך שקשה לי מאד לנזוף בך...

אני שמח שקיבלת את דברי, ומעריך מאד את תגובתך.

orlu

New member
על ל מקרה את מוזמנת

למפגש היכרות ביום שישי. פרטים בקבוצת הפייס או בפרטי. להתראות

hensu

New member
הצעה להשתתפות במחקר

שלום רב,
שמי חן סוזין,בת 29 מטפלת ברפואה סינית ומגמגמגת כל חיי.
במסגרת השנה הרביעית ללימודיי,אני עורכת מחקר הבודק את יעילות הטיפול ברפואה סינית(דיקור סיני),על מגמגמים.
מדובר על סדרה של עשרה טיפולים בדיקור,המתבצעת על ידי,בליווי של מיטב המרצים בארץ לרפואה סינית ומתקיים בקמפוס ברושים,באוניברסיטת תל אביב.
אני מחפשת מגמגמים המוכנים ליטול חלק במחקר.
כרגע מדובר על מגמגמים הסובלים מגמגום כל חייהם,עם העדפה לכאלו הנמצאים בטיפול אצל קלינאי תקשורת בהווה או בטווח של שנה מהיום.אך גם כאן ניתן להתגמש.
מדובר במחקר חדשני המשלב קלינאיי תקשורת כמערך תמיכה ודיקור סיני.
אני עושה את מירב המאמצים כדי להוציא מחקר זה לפועל,אך כושלת במציאת מטופלים.
בשל כך,אני פונה דרך פורומים לאנשים מגמגמים באופן פרטני.
אם ברצונך לשמוע פרטים נוספים על המחקר,הסבר על מהו דיקור סיני,וכל שאלה אחרת,אשמח לענות.
ניתן לפנות אליי או בטלפון:0548120121 או במייל [email protected]
תודה רבה,
חן סוזין

למעלה