מבקשת המלצה לנגן MP3

lizasb

New member
מבקשת המלצה לנגן MP3

שלום לכולם, אני מבקשת המלצה ל-MP3, מוזיקה בלבד. התקציב הוא בסביבות 500-600 ש"ח. הדבר החשוב ביותר- תמיכה מלאה בעברית. נפח של 4G, אבל אם לא ניתן להשיג, בטווח המחירים שלי, נגן איכותי שעומד בדרישות המפורטות אז אני מעדיפה להתפשר בנפח. הנגן הוא בשביל אימא שלי (למרות שאני מתכוונת לקנות גם לעצמי אחד), כך שחשוב שהממשק לא יהיה מסובך. היא תשמע בו גם פודקאסטים, אז אם יש צורך בתמיכה בפורמט מיוחד בשביל זה זו תהיה תוספת נחמדה (אבל לא הכרחית). איכות סאונד טובה, לא כמו בנגני מדבקה. הבנתי שבנגנים עם סוללה נטענת אחרי שנה-שנתיים צריך להחליף סוללה (וזה יקר), אז אני מעדיפה נגן עם סוללות (אלא אם יש לכם טיעונים נגד). השימושים יהיו בעיקר בזמן הליכות בחוץ וסתם בבית. חשוב לציין שאין לי אופציה לקנות בחו"ל אז נא לא להמליץ על נגנים שעומדים בתקציב רק אם אקנה אותם בחו"ל. אשמח מאד לשמוע גם המלצות על אוזניות איכותיות עבור הנגן. תודה רבה :) ליזה

lizasb

New member
תודה ועוד שאלה

תודה על ההמלצה
לנגן הזה אין אופציה להרחבת זכרון, נכון? יש לך המלצה לנגן עם אופציה כזו? ליזה

lizasb

New member
דבר נוסף

מישהי כתבה פה בפורום שהיא ראתה שהרבה בעיות שמועלות פה הן בקשר לסנסה, הסתכלתי בעצמי ואכן נראה שיש הרבה הודעות בנושא. האם אכן זהו נגן בעייתי?

יאיר B

New member
סנסא זאת סדרת נגנים. יכול להיות שיש כאלה עם

יותר בעיות (מרגיש לי שה-E200 היא סדרה קצת בעיתית, צריך גם לציין שאנשים רגילים לנושא התיקיות ופתאום עכשיו יש תגיות - דבר שמבלבל אותם ולכן הרבה שאלות). לגבי כרטיס הרחבה: אני יודע שלאקספרס יש אפשרות הרחבה, הנגן מגיע בגדלים של 1 או 2GB ואפשר להרחיב עם מיקרוSD עד 2GB נוספים. עברית הפוכה (אחרי עדכון). לדעתי הקליפ עדיף עליו (גם בלי אפשרות ההרחבה). לשאר הנגנים שלהם אני לא בטוח שיש עברית. לא מכיר נגנים אחרים שאפשר להרחיב זיכרון (בעיקר סנדיסק מייצרת אותם כי היא גם מיצרת כרטיסי זיכרון ולכן כדאי לה).

lizasb

New member
תודה, שאלה אחרונה

תודה רבה! האם לסנסה קליפ יש עברית מלאה, או גם הפוכה? כי זה נתון אחד שאני לא יכולה להתפשר עליו (כמו שאמרתי זה לאמא שלי והיא לא תסתדר בלי זה)

lizasb

New member
טוב, עכשיו באמת שאלה אחרונה../images/Emo9.gif

קיבלתי המלצה חמה לקנות את I7 של COWON. מה דעתכם? מה עדיף? לפי ההמלצה גם ה-I7 נשמע טוב. אין לי מושג במי מהם לבחור

O

omerdav

Guest
I7 נגן טוב

אבל אין ממש מקום להשוות בינו לבין ה-view,בגלל גודל מסך ועוד...

or121210

New member
i7 נגן טוב אבל יקר בהרבה מ-sansa clip

ועם ממשק מסובך, יותר למרות זאת יש את האפקטים של Jet Effect אני חושב של-i7 יש תמיכה עברית רק בתגיות ולא בתפריטים. בשורה התחתונה עדיף sansa clip

4tis

New member
דעתי האישית:

יש פה הרבה בעיות של סאנדיסק כי לפי מה שהבנתי -הרבה קונים סאנדיסק- הרבה יחידות בשוק=יותר תקלות בגלל הכמות , מצד שני כנראה שיש משהו בזה שנגני סאנדיסק קצת רגישים לתקלות(לפחות חלק מהדגמים)-מנסיוני האישי קניתי קליפ חדש שהיתה בו תקלה-אבל יש לנגן אחריות ואני אמור לקבל חדש במקום התקול, אל תשכחי שאת קונה מוצר זול יחסית שאורח חייו אינו לנצח-אם תקני את הקליפ זה בערך חצי מהתקציב שלך-ועוד שנתיים שלוש תקני בעודף הזה שחסכת היום נגן יותר מתקדם... אני יכול להגיד מהניסיון האישי שלי עם הקליפ שהוא בהחלט עסקה מצוינית ,בטח ביחס למחירו-מותג, פונקציות מגוונות גודל ואיכות שמע (שבשבילי לפחות היא מצוינת), אבל אין ספק שעדיין יש כמה דברים לא מבושלים עד הסוף- כמו זה שאין אפשרות לחלק לתיקיות,הצורך לעדכן תוכנה וכל מיני שטויות קטנות , אבל עדיין בשורה התחתונה מבחינתי הבחירה המנצחת.

KimiTuli

New member
Wallet MP3

אני עכשיו עושה הליכות רק איתו (ולא עם האיי-פוד 30G שלי..) כי הוא מ-מ-ש קל משקל, דק ממש וגם עמיד במים (ומאש קל לתפעל, לטעון שירים ולטעון את הסוללות). לי יש של 1G אבל אני חושבת שיש להם גם בנפחים יותר גדולים, תצטרכי לבדוק... בכל מקרה זה מתוצרת ישראלית (אני קניתי באתר שלהם, אבל ראיתי בפורום אחר כאן בתפוז שמישהו עכשיו מאפשר לקנות דרכו, והמחירים שלו יותר זולים) אני מצרפת את הלינקים כאן

יאיר B

New member
לא שמיש לרוב האנשים

א. אין מסך (רעיון של השאפל?) ב. זמן סוללה קצר מאוד ג. חיבור האוזניות מרגיש לי שביר מאוד (ואני גם לא מת על מתאמים). הרעיון יפה, הביצוע לא משהו

lizasb

New member
../images/Emo51.gif רבה!

באמת תודה רבה לכולכם.
הייתם נהדרים ועזרתם לי המון, אפעל ע"פ המלצותיכם ואקנה את הסנסה קליפ. תודה על הסבלנות וההמלצות.

למעלה