מבקשת את עצתכם

מבקשת את עצתכם

יש לי בעיה- אני נשואה כבר שנתים וחצי ויש לי ילדה בת חצי שנה , עד כאן הכל מצויין לי ולבעלי יש יחסים מעולים (טפו טפו טפו) גם היחסי מין הם טובים לכאורה הבעיה היא שאני מזייפת אורגזמה. גם בתקופה שהיינו חברים בעלי היה חושב שאני באמת גומרת אבל כנראה שאני מזייפת טוב מדי ועד היום הוא לא יודע שאני לא... אני כבר נכנסתי לאישזהו מבוך עם ההעמדת הפנים הזו ועכשיו אני כבר לא יודעת איך לצאת ממנה. אני מתביישת לבוא פתאום ולהתוודות. מה אתם מייעצים לי לעשות ? להמשיך להעמיד פנים או להתגבר על הבושה ולספר את האמת?

להפסיק עם זה בלי שידע

תתחילי להתרכז בהנאה שלך ולא איך לזייף ועבוד עליו שאת גמרת זנ ממש הורס את הסקס ביניכם תתחילי ללמד אותו לאט לאט איך לענג אותך ואי לגרום לך להינות ולגמור כמובן מבלי לזייף אבל תעשי את זה לאט לאט עם הזמן תדיד לו שאת נהנת יותר מהאצבע שלו בו נגיד כך הוא יספק אותך בלי אשליות וזיופים כדאי להשתלב ולהתרכז בסקס עש לגמירה והגמירה היא לא דבר הכרחי העקר להינות תגידי לו להשקיע בך יותר יותר שיסבול לא נורא אין כיף יותר מההנאה תתחרמני איתו יותר ויותר במשחק המקדם תתחילי גם לשלב אורלי יותר הוא יקלוט לאט לאט

../images/Emo24.gifאם הקשר הוא

אכן כפי שאת מתארת, אם בעלך אדם בוגר שחודע להתמודד עם קשיים, דברי איתו מזומן!! תגידי שאת מבינה, מותך קריאה, שיש עוצמוצ גדולות יותר ממה שאת חווה וכנראה מה שאת חווה זה לא בדיוק אורגזמה. את מאוד מאוד נהנת איתו אבל חשוב לך לחוות אורגזמה. יש שני ספרים מומלצים:" עינוגי אישה-רייצ'ל סוויפט ולעצמך-חוני ברבך. קיראי אחד מהם!! עידן מיליצ'ר

למעלה