מבקשת את עצתך

TSHIRT

New member
מבקשת את עצתך

היי אביבה, 1. במפת הבגואה של תוכנית הבית שלי, איזור דרום-מזרח מורכב מ: שירותים, חלק מפינת הכביסה, חדר שינה - ילדים, חלק חסר. איזה תיקונים את מייעצת לבצע? 2. באיזור מערב, מורכב מ: חדר מדרגות + חלק מהכניסה לבית א. איזה תיקונים מומלצים? ב. יש לי עציצים בחדר המדרגות לפני דלת הכניסה האם זה מסתדר עם צד מערב? אשמח לתשובותיך המהירות, ערב טוב
 

TSHIRT

New member
עדכון

שחכתי לציין שאיזור דרום-מזרח כולל גם את המקלחון תודה
 
אני מאוד מקווה

שאת מבינה שהמלצות אלה אינן עצות שאפשר להסתמך עליהן כיעוץ מקצועי אלא המלצות כלליות לחלוטין. מה שאת רואה בעינייך שרגילות לביתך לעומת מה שאני אראה אלה שני דברים לגמרי שונים... מעבר לכך תאור הסביבה הוא שוב בחירה שלך ויתכן שיש עוד דברים שלא ציינת... לא ברור לי איך אחוז כל כך גדול מביתך נמצא בכיוון דרום מזרח וגם חלק חסר... אולי אינך יודעת לקחת את הכיוונים ?... אם בכל זאת את מבקשת משהו לעשות, אז את החלק החסר לתקן עם מראה על הקיר החסר. בשירותים למתן את השפעות המים עם צמחים ויסוד האדמה לשמור על סדר ונקיון מופתיים מה את רוצה לתקן במערב? עציצים טובים בכניסה רק אם הם נראית במצב מצוין וללא שום עלה יבש עליהם.
 

shib86

New member
בהמשך

בקר טוב, אני מבינה את ההסתייגות שלך מייעוץ מילולי ולא בשטח.אין ספק שיש המון מרכיבים שצריך לקחת בחשבון, הידע הנדרש הינו רחב ומורכב. ובכל זאת... הבגואה בה השתמשתי על תוכנית הבית ,הינה לפי חלוקה של "פרוסות עוגה" לא שוות,( 4 של 30 מעלות ו4 של 60 מעלות).ממך הבנתי שכל השיטות טובות וצריך לדבוק באחת מהן. מכאן שאזור 4 דרום מזרח הינו גדול יותר והוא כולל את כל החדרים שציינתי{ שירותים , מקלחון(הם לא באותו חדר, אלא באותו ציר), חדר ילדים, ואיזור חסר}. האם מומלץ לשים מראות על דלתות האבמטיה והשרותים?אם כן איזה סוג מראה קמורה/ שטוחה, ובאיזה צורה? עציצים בשירותים, ובאמבטיה, יסבלו מהעדר אור, האם צמחייה מלאכותית תשיג המטרה? לגבי הכניסה במערב, יש בה חלק חסר בגלל חדר מדרגות, האם זה משמעותי? ואילו פתרונות יש לכך? ושוב, תודה ויום טוב.
 
מי שואל עכשיו?

יש אסכולות שאומרות שכדאי לתלות מראות על דלתות האמבטיה/שירותים ויש כאלה שאומרות בשום פנים ואופן לא... אני תמיד בעד מראה שטוחה לא קמורה ולא קעורה. לשים לב טוב טוב מה שהיא משקפת חוץ מזה שהיא מטפלת בחוסר. העציצים הכי מומלצים הם הטבעיים. יש כמה סוגים שאינם זקוקים להרבה אור ואם לא אז צמחיה ממשי, לא מפלסטיק. הכניסה זה קצת יותר מסובך בלי לראות... גם הכיוונים וגם זה שזה כניסה, לא ברור איזה קיר של הכניסה, איזה כיוון של הקיר, מה מצב יתר הקירות ... אז...לא אסתכן בתשובה לא מועילה.
 
למעלה