מבקשת את עזרתכם

שבט

New member
מבקשת את עזרתכם

שלום לכולם היום שכנענו סוף סוף את דודים שלי שגרים בנהריה לעזוב סוף סוף עם 5 ילדיהם. הם יבואו אלינו, גם אנו מאוד מתווכים ,אבל פחות. לתאומות בנות ה-18 יש היום יומולדת וחשבתי לעשות להם כל מיני הפתעות- דיברתי למשל עם מאפרת שמוכנה לבוא לפה ולתת להם שיעור איפור בחינם. אני מחפשת רעיונות נוספים בסגנון(אני מחפשת רפלקסולוג או משהו כזה) אם יש לכם רעיון ,או אדם או אולי אפילו אתם שמוכנים לתרום עבור העניין (הישוב נמצא ליד קרית אתא) או אם יש לכם טלפון של עמותה שעוזרת לתושבי הצפון ויכולה לתרום מתנה או כל דבר כזה אני אודה לכם מאוד

tamirzak1

New member
האם המשפחה נמצאת כעת ליד

קרית אתא? אני מעסה (לא רפלקסולוג) . קרית אתא קצת רחוקה לי (אשדוד). אם במרכז אשמח לעזור.

שבט

New member
תודה אבל הן ליד קרית אתא עכשיו

מקווה שיהיו הצעות נוספות או רעיונות

נירה63

New member
לא הייתי מציעה להזמין בימים אלו

לאיזור הקריות אנשים שיסעו בדרכים ויסכנו את עצמן , אני חושבת שרק דברים ממש חשובים וקיומיים. לאחר שתסתיים המלחמה או כשתהיה רגיעה באיזור בו את גרה, והאמיני לי אני שומעת את הנפילות אצלי הייטב, לא הייתי לוקחת על עצמי להביר אנשים לקרית אתא. אל תכעסי עלי, מבטיחה לעזור לאחר רגיעה מסויימת. גם היום היו נפילות לא מעטות באיזור הקריות אז פליז בואי נמתין קצת. אני יכולה להזמין אתכם לבריכה בבית אורן שם שקט , אני מוכנה לדאוג שיכניסו אתכם לשם במחיר ממש מוזל לתושבי הצפון . מה שתחליטי רק ...לקחת בחשבון שזו מלמה, ומה שלא חשוב חשוב חשוב הייתי ממתינה קצת.

למעלה