מבקשת איבחון

shamon51

New member
רשמים

תופעה מענית בכתב שבו צד ימין של כל השורות ישר ואילו צד שמאל (בהמשך השורה) נוטה למטה. האם זה ענין של עין ימין ועין שמאל? מוח ימין או מוח שמאל שנאבקים ביניהם. או אולי
חזקה בתחילת הדרך - אבל
תופסת יאוש בהמשך? יכולת חשיבה טובה, קושרת היטב רעיון אחד למשנהו. טיפוס שאוהב ללמוד, לדעת, אבל קצת ציני, לוגי מדעי ההתנהגות? לא כל כך ... כלכלה יותר טוב
החבר ? צריך לראות את כתב היד
אולי יש ספקות
ראו הרווחים בין האותיות במילים "חבר" "אוהבת"

פיצושקה

New member
תודה!! שאלה..

מדוע סימנת את המילה "עכשיו" דווקא בעיגול?? הקטע עם החבר הפתיע אותי! אכן יש ספקות פנימיים כאלה, כל מיני התחבטויות ביני לבין עצמי וזה היה מדהים לראות את זה בכתב. לגבי הלימודים, קצת פחות. כלכלה זה המקצוע שאני הכי לא מתחברת אליו..

shamon51

New member
במילה :"עכשיו"

יש מספר חיבורים בין האותיות וזה מראה על חשיבה זריזה וזורמת ויכולת לקשור דברים
חשיבה אסוציאטיבית

shon86

New member
מה בולט בכתב הזה? הנה התיחסות שלי

בכתב בלוט ביותר הצורך להיות לעאורה בסדר עם הסביבה אבל יש כאן מהפכי יציבות רגע הנעה עצמית ומצד שני רצון להשען וחוסר עצמאות בטחון זה בטח בא לידי ביטוי ברגש הפנימי את עדין לא את זו הבעיה ממהרת לחפש עמדה כלפי העולם לפני שנוצרה אישיות מעוצבת בפנים הדוחפת את עצמך חזק מדי כלפי חוץ אם מתוך חיוך או צורך חברתי תנועת נוער ? אבל בפנים את לא בנית וגיבשת דעות אם ישאלו אותך אתמיד תגידי אני? ברור שאני מבינה ויודעת יש לך דעה בכל דבר אבל כמעט כלום לא שלך שום דבר כמעטלא עבר דרך העולם האישיישלך שעדיין לא נבנה אולי בית של חברה סגורה קיבוץ? שהטביעו את חותמם עמוק באופן בו את מרצה ומחקה את המציאות למרות השברונות שאולי יובליו לשיוני

למעלה