מבקשת אותך

שרית 114

New member
מבקשת אותך

מפסלת הוא כנראה ייצא הפסל האהוב עליי מכל עוברת עלין עם האצבעות, מרטיבה את החימר מעבירה עליו את הידיים החימר הרטוב בין הידיים, מפסלת לגבר הזה את חלקיי הגוף מחליקה עם אצבעותיי על כולו, מרטיבה את הידיים ומעבירה עוד ועוד. מרגישה אותך נכנס לחדר מביט בי עושה את המלאכה, רק הנוכחות שלך הריח שלך בחדר כבר עושה לי את זה... לא מפנה את ראשי עליך אבל אתה שם אני יודעת... בלי יכולת לשלוט בכלל מרימה את ידיי מהיצירה הזו שלי, עוברת ליצירה האחרת, לפיסול בתוכי על גופי על העור הזה מרגישה את האווירה בחדר חודרת לי לתוך העצמות. מרטיבה את הידיים, יודעת אתה מביט חרישית בי מחליקה אותן על הגדים שלי, שומעת אותך נאנח מדמיינת איך הבליטה שלך שם גדלה רק מהידיעה... אתה לא רואה אותי מלפנים רק שומע את הידיים עוברת על גופי ממשיכה להחליק את האצבעות כתפיים חזה בטן תבור... לוחשת את האנחות... רוצה שתתקרב כבר... תתקרב בבקשה בוא אליי... אני יודעת אתה תמשיך לעמוד תתן לי להיטרף להשתגע, תיגע בעצמך שם מאחור ותיתן לי להאנח ולעשות את המלאכה על עצמי. מפסקת את רגליי לאט לאט עוברת עם הידיים על הירכיים הרגליים עולה עוד מקרבת את האצבעות הרטובות חמות אל המקום שלי שם מרימה את הרגליים על השולחן ונותנת לך לדמיין את חדירת האצבעות לתוכי... הפעם אני כבר לא לוחשת האצבעות חודרת ואני גונחת בקול רם... מתחננת בקול "בוא אליי כבר" "עוד לא עוד לא אתה עונה" מחדירה את האצבעות חזק יותר בתוך יותר, הגוף כולו מתפתל... "בבקשה תבוא עכשיו" בוא אליי עכשיו" "עכשיו" "רוצה אותך" מפרטת את רצונותיי... "תתחיל בשיער תאחוז אותו תמשוך לאחור...נשק לי בלהט" "בוא כבר" אתה כמעט ומתפוצץ לא עומד בגניחות בקולות אני יודעת מרגישה... ואז אתה מגיע כולך מאחורי הבליטה שלך שם מורגשת עעליי מאחור מוריד אותי לשולחן הפיסול משכיב אותי על הפסל המופסל הייטב וחודר....הגוף שלי נצמד לשולחן השדיים נצמדים אל הפסל שמונח שם על השולחן, הקרירות של הפסל על הפיטמות שלי מטריםה את דעתי... אתה מושך את שערי מחדיר לתוכי חזק חזק מזיז כמעט את כל השולחן יחד איתך בתנועות החדירה... משתגע מהרגע לא מחזיק יותר ושופך את כל הנוזלים שלך לתוכי... מסתובבת מביטה בך מחוייכת מלוכלכת כל כך מחומר הפיסול, נפרדת ממך ועולה למקלחת אתה פוסע אחריי מבקש לראות אותי מבצעת שם את תהליך הגמירה אל מול עינייך האוהבות... תביט אישי היקר תביט...

מבקש אותך

מביט בך וחש בהתרגשות הנבנית בתוכי מביט בך וחש בקשיות האיבר המבקש להתאחד איתך. יודע שאת מודעת לנוכחותי מביט בך מפסקת הרגליים ומעבירה יד על תותניך מצמידה השמלה לגוף שאראה את קמורייך מעבירה יד מזמינה על החמוקיים מעוררת את הפטמות מרטיבה בין הרגליים נצמד אליך מאחור חש את חומך נוגע ברטיבותך מלטף כמו מטורף את הקמורים הנסתרים שבגופך. מצמיד אותך למעשה ידייך מושך בשערך ודופק אותך במלוא העוצמה משחרר לחופשי את כל היצרים שנאגרו להם בתוכי מהתבוננות בך יפתי וגומר ואת מטמטמת אותי מחדש מסתובבת ומחייכת מחייכת ומתקלחת מתקלחת וגומרת מול עיני ואני מרגיש שוב בחשק המתגבר באיבר המזדקר ורוצה אותך שוב

bugbuster

New member
אנקה. ועוד רבות.

ואני מדנ=מיין את טביעת תבנית השדיים בחימר, אהמממ.. התבנית הזו! מדהים. חיבור שני האובייקטים שבתילה נראו לא מקושרים בעליל, מדהים. הוסיפי את התבנית המושקעת שנותרה לאחר מיכן?
מה בדבר סיפור:
התבנית.
תבנית מכוירת על מדף או שידה בסלון, ולימים שואל מי מהי. התספר בעלת התבנית? לא מה בתבנית אלא כיצד נוצרה התבנית? ומי הוא? מי יהיה השואל?

למעלה