מבקשים עזרה.

disturbed angel

New member
מבקשים עזרה.

היי, אני שואלת שאלה בשביל חבר שלי (שנינו חיילים). לפני שבוע בערך הייתה לי דלקת בדרכי השתן (עם דימום). רופאה נתנהלי מקרודנטין וזה עזר. יום אחרי לחבר שלי נהייה גם כאב במתן שתן ודימום (לפני זה הוא הייה חולה עם 39 מעלות חום). הוא שתה הרבה מים וגם חליטת ענבי-דב.זה עזר לו וכשהגיע למרפאה אזורית (שנינו היינו ברגילה) הבדיקה יצאה טובה. הרופא אמר שלא יוכל לטפל בו כי זה נושא חשוב (ואין מה להשוות בין בנות לבנים כי אצל בנות זה שכיח ואצל בנים זה חריג ויש לברר מה זה אולי קשור לדרכי השתן או לערמונית!) ושימשיך את הטיפול אצל רופא יחידה. הבעיה היא שאין לו רופא יחידה. הוא משרת במוצב צבאי ומגיע אליהם רופא כל שבוע בערך ועכשיו הרופא בקורס. הבעיה הזאת חזרה, אחרי שהמים והחליטת ענבי-דב עזרה לו להיות בלי הבעיה 5 ימים בערך והוא בצבא עכשיו. רציתי לשאול ממה נובע העניין? האם יכול להיות שזה קשור לדרכי השתן והוא נדבק ממני או משהו (למרות שזה כאמור דבר שכיח אצל בנות ואצל בנים כשזה קורה זה נורא חריג). או שהאם זה יכול לקות בגלל חום גבוה וחריג. איך אפשר לדעת האם זה בעיה בערמונית או בדרכי השתן? מהן ההשלכות של סרטן הערמונית? :( האם בעיה כזאת יכולה להתפתח אצל בן 21...(או שהגיל צעיר מידי)...? מקווים שקבל תשובות מהפורום (אם זאת לא הכתובת הנכונה לשאלות אנא הפנו אותנו למקום הנכון.... זה נורא מפחיד וחשוב לנו...) תודה רבה מראש! זוג חיילים.

לא הפורום המתאים

אמנם לא הפורום הנכון, אבל ניתן להוריד חרדות. אין לתלונות הללו כל קשר לסרטן הערמונית. סביר יותר להניח כי מדובר בדלקת

למעלה