מבקשים המלצות

רפרפון

New member
המלצה לגן ילדים בקריית אונו/כפר מעש

שלום רב לכולן, אני זקוק להמלצות לגו ילדים לבני בן השנה וחצי באזור קריית אונו או גני תקווה או כפר מע"ש. הבנתי שמי שמחפש גן טוב ההרשמה ממש מסתיימת כבר בחודש הקרוב ואין לי מושג מה לחפש? ומה לשאול? ומה לשים לב? אז בינתיים עד שאני אחפור פה בפורום וילקט מידע נכון לכרגע ההמלצות זה מה שהכי חשוב לי... תודה רבה על ההענות... רפי

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gifמשפחתון מומלץ help

עברנו למזכרת בתיה ישוב קטן וכל המשפחתונים מלאים מישהי מכירה מסגרת של משפחתון באיזור???? תודה מראש ורד

es46

New member
מטפלת/משפחתון בהוד השרון

שלום לכולם! אמא טרייה (שלושה שבועות...) מתחילה את גישושי החיפוש... אשמח להמלצות על מטפלת מנוסה ומומלצת או לחלופין משפחתון חם ואוהב בהוד השרון והסביבה לעוד כחודשיים, המלאכית תהיה בת 3 חודשים. תודה :)

מבקשים המלצות

אני פותחת שרשור עקב ריבוי הודעות דומות אך מבקשת לא לענות כאן אלא רק במסר אישי לכותב עצמו- מזכירה לא לפרסם טלפונים או כתובות בפורום. אני מקווה שתוכלו לעזור זה לזה!

goolo123

New member
מחפשת המלצות למישפחתון בגבעתיים

באזור גבעת רמב"ם.

Barrrsch

New member
משפחתון בבית צורי 10 - מישהו מכיר?

יש לנו ילד מקסים בן 9 חודשים ואנחנו שוקלים משפחתון. אחת האפשרויות זה המשפחתון הזה בקומה 6 בבניין. יש לכם איזה מידע לגביו?

מחפשת משפחתון ברמה"ש

מחפשת משפחתון לתינוק שיהיה בן 11 חודשים (בספט' הקרוב). עדיף מסגרת קטנה.תודה.

may9

New member
משפחתון בנס ציונה ../images/Emo53.gif

אני מחפשת בנרות משפחתון בנס ציונה או מסגרת קטנה כלשהיא לילדה בת שנה וחצי... עברתי להתגורר בנס ציונה ואני לא מכירה את האזור...תודה רבה

למעלה