מבקרת

מילי08

Well-known member
הי חברים.
אין לי מושג מה קורה בפורום. נראה לי שיש לי איזה 4 עמודים שלא קראתי כאן.
רק באתי להגיד שלום ושאני מתגעגעת וחושבת עליכם הרבה. כלומר, ברמה שלפעמים אני "כותבת בפורום" בראש שלי :-D |פנים| |מובך|
חוץ מהעבודה שקצת שאבה אותי, ועכשיו דווקא טיפה נרגעה או נכנסה לאיזו שגרה, גם מצאתי לפני כמה חודשים כלב קצת פצוע ולקחתי אותו לאומנה וכמובן שהאומנה הפכה להיות אימוץ וזה לגמרי שיבש לי את החיים ואת השגרה. כי חוץ מבעיות פיזיות שעכשיו סוף סוף הוא התגבר עליהן, יש גם המון בעיות התנהגות וזה הפך להיות תיק מאוד מאתגר ואפילו קצת מעיק ומתיש ומתסכל. בקיצור, כשאני בעבודה לא יוצא לי להיכנס לפורום וגם כשיש לי קצת זמן פנוי, יוצא שאני מבזבזת אותו בפייסבוק, אבל גם אין לי הרבה זמן גם בסופ"שים כי הכלב גם גוזל זמן ואנרגיה. אבל הוא חמוד, אני סתם מכפישה אותו. זו אני שחסרת סבלנות...
וגם עם הטלוויזיה היו לי קצת בעיות כי לא תמיד יש לי סבלנות או שסתם אין דברים שיעניינו אותי מספיק. אבל כן ראיתי את שר הטבעות החדשה (לא הבנתי את ההתנגדות אליה לפני שהיא עלתה, אבל אני מבינה את הביקורת אחרי שהיא הסתיימה); סיימתי את שי האלק (eye roll eye roll זה כל מה שיש לי להגיד); ניסיתי קטרינה אבל לא עבד לי (סורי לונה :-(); ראיתי את המשמר ע"פ פראצ'ט שהתחיל מגניב אבל קצת הלך לאיבוד; מאוד מאוד אהבתי את פורעי חוק שהיתה ממתק; מוארת שישבה לי ברשימה כמה שנים ולא הבנתי את ההייפ סביבה; ועכשיו צפייה חוזרת בניו גירל האדירה, ששכחתי כמה היא הצחיקה אותי. נראה לי שהיו עוד כל מיני דברים אבל אני לא זוכרת. אפילו פתקים אני כבר לא מתחזקת...
אה, והאחיינים שלי לקחו אותי לפנתר השחור החדש והתרגשתי עד דמעות מהמחווה לצ'דוויק בוסמן. סרט טוב אבל ארוווווך וצריך להכניס לכלא מי שמשתמש בהילוך איטי יותר מפעם אחת בסרט.
אז אה.. זהו. באמת רק באתי להגיד שלום. אני מקווה מתישהו להתאפס מחדש על שגרה משעממת (לא שיש לי הרבה עניין עכשיו אבל סתם נהיה עמוס לי)
באמת שמתגעגעת לכולם.
אל תרגישו צורך להגיב כי אני לא בטוחה שאני אכנס לקרוא. לא בגללכם, אלא כי זה יזכיר לי שוב כמה אני מפספסת כאן וכמה שרשורים יש לי לקרוא (כן, נו. אתם באמת מצפים שאני אדלג על שרשורים?)
הרבה חיבוקים
|חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול||חיבוק||לבסגול|

dilia snake

Well-known member
מיליייייייייייייייייייייייייייייייי

בבקשה תחזרי!!!! את חסרה נורא!!!!!!!!!!

|חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק|

(אם נהיה ילדים טובים, תחזרי הבייתה?😽)

didalf

Well-known member
חוץ מהעבודה שקצת שאבה אותי, ועכשיו דווקא טיפה נרגעה או נכנסה לאיזו שגרה, גם מצאתי לפני כמה חודשים כלב קצת פצוע ולקחתי אותו לאומנה וכמובן שהאומנה הפכה להיות אימוץ וזה לגמרי שיבש לי את החיים ואת השגרה.
חחח מילי המלאך השומר של החיות הנטושות|מאוהב|
באמת אבל איזה נשמה את בקטע הזה.

וגם כשיש לי קצת זמן פנוי, יוצא שאני מבזבזת אותו בפייסבוק,
מה פייסבוק מה?:-[

(כן, נו. אתם באמת מצפים שאני אדלג על שרשורים?)
כןןןן תדלגי קצת במקום להעלם לגמרי;-(

זהו אנחנו הולכים לפטר אותך סופית|פטיש|

אולסו לידיעתך יש עונה חדשה של סטייג' במלואה והתחילה עונה חדשה של חומריו האפלים.

Lhuna3

Well-known member
אוף, מתגעגעים אלייך מילי!!!! |נחמה||חיבוק||נחמה||חיבוק||נחמה||חיבוק||נחמה||חיבוק|

אבל איך אפשר לכעוס עליך כשאת מקדישה את זמנך להצלת חיות מסכנות... |כתר|
את באמת מלאך |לב|

הלוואי שתמצאי שוב זמן אלינו במקום לפייסבוק! ;-(
(ובאמת תתעלמי מכל העמודים שלא קראת, הם לא נחשבים כי לא היית בהם)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מילי?
מי זאת מילי?
:cry:
את אפילו לא הולכת לקרוא את זה, אבל הבוס שלך יקרא את המכתב שאני אשלח לו שבו אני אאיים לפגוע בו אם הוא לא יפטר אותך.
ולגבי הכלב החדש שלך....
טוב אני לא אאיים לפגוע בו כי אני לא מפלצת אבל אני אשכנע איזה מיליונר "למצוא" את הכלב שלך ולומר לך שזה הכלב שלו שהלך לאיבוד (יהיו לו גם תמונות פוטושופ שבו הוא נראה עם הכלב בעבר) ואז תאלצי להחזיר את הכלב לבעליו האמיתיים שגם יש לו הרבה כסף כדי לדאוג לכלב לפסיכולוג חיות שהוא כנראה צריך.
המיליונר הזה גם יתן לך פרס של 50 מיליון דולר על כך שמצאת את הכלב שלו ולכן את לא תצטרכי לעבוד להרבה זמן.
אני גם אדאג שהאתר של פייסבוק יקרוס כעונש על כך שנכנסת אליו ולא אלינו.
...
*אני מנסה להזכר אם מילי נעלמה לפני או אחרי שהתחלנו את מועדון דיסני.

בכל מקרה, אל תרגישי רע על דילוג על שרשורים שלמים.
תבואי אפילו לביקורים קצרים רק כדי לעדכן אותנו על מצבו הנפשי של הכלב (או אולי לפחות על השם של הכלב)

מילי08

Well-known member
איזה מהממים אתם. ריגשתם. מנסה להקליד תוך כדי טיול עם הכלב וזה מאתגר אז בקצרה -רחוקה מלהיות מלאך, באמת. סתם ייצא ככה.
הפייסבוק הוא ממש לא תחליף אבל אני לא מושקעת בו רגשית ואפשר לגלול בלי מטרה כשלא בא לי לעשות כלום.
בכל אופן, מנסה בטיולים להתחיל לקרוא שרשורים, בתקווה שהסוס שלי לא יעקור לי את הזרוע מהמקום תוך כדי מהמשיכות שלו.
אוהבת!!
לא מצליחה לשים אייקונים במקביל..

dilia snake

Well-known member
איזה מהממים אתם. ריגשתם. מנסה להקליד תוך כדי טיול עם הכלב וזה מאתגר אז בקצרה -רחוקה מלהיות מלאך, באמת. סתם ייצא ככה.
הפייסבוק הוא ממש לא תחליף אבל אני לא מושקעת בו רגשית ואפשר לגלול בלי מטרה כשלא בא לי לעשות כלום.
בכל אופן, מנסה בטיולים להתחיל לקרוא שרשורים, בתקווה שהסוס שלי לא יעקור לי את הזרוע מהמקום תוך כדי מהמשיכות שלו.
אוהבת!!
אל תצוצי ותיעלמי ככה! לפחות פעם בשבוע תודיעי שאת בחיים|חיבוק||חיבוק||חיבוק||חיבוק|

|לב||לב||לב||לב|

LeAnnDyIan

Well-known member
אוהבת!!
כפרעליך אישתי היקרה. התגעגעתי😢
397739B9-F51F-463E-8A46-8DAD520D261F.gif

למעלה