מבצע! PS4 בVGS ב2075 שקל

מבצע! PS4 בVGS ב2075 שקל

נכנסתי כדי להתקשר אליהם בקשר לתקלה שהייתה לי במכשיר והצלחתי לסדר, אבל במקרה ראיתי את המחיר היום, מסתבר שזה במבצע, אז מי שמתנדנד, אני חושב שזה אחלה דיל, בהפרש אפשר לדחוף עוד שלט או משחק, אפילו שניים.

http://www.vgs.co.il/מוצר/sony-playstation-4-500gb/

la lei lu la

New member
אוקי, לא שמתי לב ללינק שצרפת

אחריות לשנה אחת שלהם
איסוף עצמי מהחנות בלבד
תשלום אחד במזומן

אני מניח שלמי שמתאימים התנאים הללו זה אכן דיל טוב

eran_le

New member
יותר מ 600 שקל פחות ממחיר היבואן

או באחוזים מחיר היבואן גבוה ב 30%. ואני מניח שהם עדיין מרוויחים פה, כן? היבואן לא מתבייש למכור ב 2700??
אני יודע שאני טוחן ויכוח ישן שהיה פה כשהקונסולה הגיע לארץ, אבל לדעתי זה ממחיש עוד יותר את זה שהיבואן גוזר פה קופון שמן הרבה יותר מדי. המחיר הנ"ל קרוב מספיק למחיר באירופה של הקונסולה, וככה צריך להיות. לא יודע מי קונה במחירי היבואן, אבל פשוט צריך להפסיק לעשות את זה, ובאותה הזדמנות להפסיק לקנות משחקים במחירים מופקעים (גם, לא ברור לי מי קונה ב 400 שקל משחק), כדי שיפסיקו לעשוק אותנו.

Shpritz

New member
אלה לא מחירי יבואן

"מחיר יבואן" היום הוא באיזור ה2400 ולא ה2700.
2700 נמכר במחיר השקה. רוצה עכשיו-מהר-לפני-כולם? תשלם מעט יותר.
אתה לא חייב. אבל אם אתה רוצה. זה המחיר.

היום המחיר יותר זול, ואפשר למצוא קצת מעל 2400 וקצת פחות. עם אחריות לשנתיים ועם פיצ'יפקעס כאלה ואחרים שכל חנות נותנת כדי לקנות אותך.

מחיר למשחקים? כן. גם אני קונה בחו"ל. אבל שוב, גם פה יש את פקטור המיידיות ויש כאלה שלא אוהבים להמתין למשחקים שלהם, גם לא עבור 50-100 שקל.

מיידיות + חסכון

לקנות דיגיטלי, כל המשחקים על הPS4 שלי דיגיטליים, אין לי קופסא אחת של משחק PS4, בהתחלה היה לי קשה להתנתק מהדיסק הפיזי ועכשיו אני מאד נהנה, לא צריך לקום כדי להחליף משחקים, המשחק תמיד שלי וגם עולה פחות, 60 דולר במקום לכל הפחות 270 למשחק חדש, זה יוצא 200 שקל למשחק חדש.

שלא לדבר על מיידיות, ועכשיו כשיש גם PRELOADING לPS4 אז זה יהיה מיידי באמת.
יש PRELOADING בXBONE?

מבחינתי זה הדבר שמרגיש לי הכי דור הבא בינתיים, זה והSHARING.

עטלפוני

New member
כרגע אין ל x1, זה אמור להגיע

באחד העידכונים החודשיים הקרובים, בזה של יולי זה לא היה. אני זוכר שקראתי איפשהו שהם מכוונים לזה של ספטמבר.

דווקא זה הכי מרגיש לך ? לי זה העידכונים האוטומטיים בלילה למערכת, משחקים ואפליקציות (והמולטי-טסק).

עדכונים אוטומטיים

העלאה לענן של שמירות וכל אלה היו לי גם בPS3 בתור משתמש PS+.
מולטי טסק גם לא ממש קיים, אם כבר המהירות של המעבר בין דברים היא מרשימה מאד אבל לא פתחתי שני דברים משמעותיים בו-זמנית, וגם אין לי ממש סיבה לעשות דבר כזה.

עטלפוני

New member
מגניב, לא ידעתי שהפס3 ידע לעדכן בעצמו ברקע...

זה אחד מהדברים הכי מרגיזים ב 360, העידכוני פתע האלה כשאתה מפעיל משחק.

נכון, שכחתי שלפס4 אין אפשרות למולטי-טסק. זה מאוד נוח, יוצא לי להשתמש בזה הרבה (בעיקר עם שירים או ווידאו כלשהו מיו-טיוב תוך כדי משחק) ומשהו שממש לא היה אפשרי בדור הקודם.

eran_le

New member
גם בדיגיטלי אגב, זו חוצפה שאם נכנסים עם משתמש

ישראלי, חוטפים מחירים גבוהים לפעמים כמעט פי 2. איך 60 דולר הופכים ל 400 שקל??

אני עם משתמש אמריקאי

אני באמת לא מבין את ההגיון של להתחבר עם משתמש ישראלי, גם יקר וגם מבחר מצומצם.
הייתרון היחיד הוא שכנראה אפשר לשלם יותר בנוח שם, אבל עם כל הפתרונות שהצענו פה איך לעשות את זה לחשבון אמריקאי אני לא רואה את הסיבה לשלם כל כך הרבה יותר.

eran_le

New member
זו לא השאלה, גם אני מתחבר עם אמריקאי,

השאלה היא למה הם כאלה חצופים ומפקיעים מחירים בצורה כזאת שם. מילא בחנות פיזית, אפשר עוד יכולים לספק תירוצים (שאת רובם המוחלט אני לא מקבל) להפרשים כאלה במחיר, אבל בדיגיטלית זו חוצפה נטו. רק כדי שהיבואן יוכל להמשיך למכור במחירים מופקעים בחנויות הרגילות, מקפיצים מחירים גם בדיגיטלית. אני מקווה שהמשחקים הפיזיים ייעלמו ותהיה חנות דיגיטלית אחת עם מחיר אחד, כמו שיש בחנויות של אפל וגוגל.

voguemaster

New member
יש חסרונות בדיגיטלי, עדיין

אחד החסרונות הכי מעצבנים זה מה שחווים עכשיו משתמשים של שירותי ה-VOD של סמסונג בטלוויזיות החכמות. סמסונג החליטה לסגור את ה-SAMSUNG MEDIA HUB שלהם והחל מאוגוסט לא ניתן יהיה לגשת לתוכן. אם הורדת בתשלום משהו - הוא נשאר אצלך אבל אם תמחק אותו לא תהיה לך דרך להוריד אותו בחזרה.

כדי שמדיה דיגיטלית כזו תצליח אסור בשום פנים ואופן שחברה תעשה את מה שסמסונג עושה עכשיו. לראיה, אנחנו לא רואים את VALVE הולכת וסוגרת לנו את STEAM. אני יכול להבין שמשהו לא מביא את ההכנסות הצפויות אבל לבוא ולהגיד למשתמשים שרכשו מוצר בכסף - "אבוד לכם" זה מגעילות לשמה. אני מצפה שחברה תשמור את השירות פעיל אפילו אם אי אפשר יהיה לקנות דרכו תוכן חדש.

אם נודה על האמת

זה לא ייקרה למשחקים בשנה, או אפילו שנים הראשונות שלהם, ובינינו, כמה פעמים חזרתם לשחק משחק שיצא לפני כמה שנים?

הייתה לי ספריית משחקים גדולה של X360 וPS3, פשוט הייתי מסתכל עליה ונזכר בזמנים שהייתי משחק אותם, כל מיני RDR, GTA IV, ME1-3 וכאלה, אבל הם לא היו חוזרים לקונסולה שלי, סתם ישבו לי על המדף.

אין לי בעיה לשחק משחק במחיר נמוך יותר ממה שאני יכול לקנות אותו פה, לקבל אותו מיידית ושהוא יהיה רשום לעד על המשתמש שלי, ואם יום אחד ייסגרו את השרתים שלו או יחסמו אותו אז כנראה שעד אז כבר לא אכפת לי.

ברצינות, גם אם עכשיו יעשו את זה לINFAMOUS SECOND SON, אני לא אצטער על זה, וזה משחק שיצא בפברואר.

אני לא חושב שבמשחקים שלאנשים באמת עדיין אכפת זה ייקרה כי האינטרנט יעוף על החרא הזה.

eran_le

New member
אז מה זה??

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20490
כמה חנויות שבמקרה הייתי בהן בשבוע שעבר גם מוכרות במחיר הזה.

חוץ מזה, המחיר של הקונוסלה בחו"ל לא השתנה מאז ההשקה. מה שאתה אומר (אם זה נכון, אני רואה מחירים אחרים כאמור) ממחיש עוד יותר את הנקודה שלי - אם מוכרים ב 300 שקל פחות, כנראה שאז עשו עלינו קופה לא קטנה.

מבזק מפתיע

חנויות בארץ שוחטות במחירים כי אנשים מוכנים לשלם הרבה פה, בלי לבדוק אפשרויות מהצדדים ולהשוות מחירים.

אתה עולה חדש במקרה? :)

voguemaster

New member
כי הרבה אנשים לא מבינים

קהל הלקוחות של חנויות שמוכרות במחירים כאלה הוא אנשים שלא מבינים - סבתות, דודות, סתם הורים שאין להם שום ידע בעולם המשחקים וכד'. בעיניהם מתנה במחיר של 300 ש"ח זה סביר

la lei lu la

New member
אתה מודע לזה

שמדובר כאן בבאנדל בתוספת משחק ובשנתיים אחריות כן ?
לא שאני בא להגן על באג אבל אם כבר אתה משווה למשהו אז לפחות שיהיה אותו מוצר.

xcalibur

New member
על איזה כוכב? פלוטו?

נמצא למצוא אחריות יבואן ב-2300 שח.

למעלה