מבצע
- רק היום

odeliaremos

New member
היי גילי וכולם../images/Emo24.gifיש לי בקשה

אך קודם, אאחל שבת שלום,ועברתי פה על המזלות,יסודות,מרתק ומעניין לקרוא גילי, אני לא ראיתי את שירשור הפריסה השבועית,אב לאני בכל זאת אהיה הראשונה לבקש אותו,כי הכל הפוך ממה שתיכננתי, בתחום הזוגי,ואני לא יודעת מה לעשות יש כל מיני עיכובים,חששות, ולכן רציתי לבקש תשובה מהקלפים,האם השבוע יהיה מצב של פגישה?והאם יתבהר הכל זה מה שהיתי רוצה להכל יתבהר ואדע לאן, זה מוביל. תודה רבה לך מקסימה שלי,ושבת שלום לכולם,ורק אהבה ומה שאתם מאחלים לעצמכם

שבת שלום

הי גילי, שתהיה לך שבת נפלאה ומבורכת... אבקש מסר חיובי בנוגע לחיים בכלל... נתראה ביום ראשון... מתגעגע

pocahontas2

New member
מבצע../images/Emo30.gif - רק היום../images/Emo124.gif

מכיוון שאני אהיה עסוקה מחר, אשמח לתת מסרים היום בשעות הקרובות למי מחברי הפורום הפעילים שירצה. אפשר בריידר או באושו זן וכמובן להתמקד בבקשה בתחום אחד שבת שלום

pocahontas2

New member
מסר לאודליה../images/Emo24.gif

הקול הפנימי
בתקופות של בלבול בחיים, כשמרגישים שנמשכים לכל מיני כיוונים תנסי להתרכז ולהתמקד בקול הפנימי שלך, לחפש את האמת שלך. ברגע שמצאת - האמת מנחה אותך ואת בדרך הנכונה. בהצלחה

אשמח למסר ../images/Emo13.gif

עינייני העבודה ככה ככה... אשמח לעצה מה לעשות בכדי לשפר, האם תהיה התפתחות מה בשבוע זה? חיודשים והפתעות?
תודה!

pocahontas2

New member
מסר לגלית ../images/Emo24.gif

הירח
עלייך לראות את הדברים כמו שהם באמת, ולהתמודד איתם. את כרגע לא ממש רואה את המציאות כמו שהיא אולי חיה באשליות, ונותנת לפחדים שלך להשתלט עלייך. אולם הפחדים האלו הם לא אמיתיים, ולכן נסי לבדוק מה קורה באמת מסביבך. בהצלחה

תודה רבה פוקהונטס ../images/Emo13.gif

איני יודעת באם מדובר בפחדים, אלא יותר בשיעמום ובעקבות כך מיאוס...
תודה ובה!!!

LALOLI

New member
אפשר גם ../images/Emo92.gif

השבוע אני מרגישה מצויין, מחוברת לתחושות ולקול הלב
מראש על ח"ח

pocahontas2

New member
מסר לרוני../images/Emo24.gif

השוטה
השוטה יוצא למסע, יש לו איתו אינטואיציה, תמימות ואמון רב, יש לו את כל מה שצריך על מנת לקפוץ אל הלא נודע ובעצם - אל החיים וההרפתקאותיהם. תלך עם האינטואיציה, תן אמון בחיים, ושחרר את הסקפטיות ונסיון העבר. בהצלחה

מבקשת מסר לשבוע זה../images/Emo24.gif

שבת-שלום, בנותי היקרות רק עכשיו שיחררו לי ת' מחשב, מבקשת שבוע עם קסם בהפתעה , ולהיות חזקה ובריאה תודה- רבה למפרשת אריאלה באהבה

pocahontas2

New member
מסר לאריאלה ../images/Emo24.gif

בגרות
עבדת קשה בשביל להגיע לרגע הזה, התנסויות רבות, והנה הוא כאן. את מרגישה שלמות ופריחה פנימית, ולא משנה מה יקרה - שום דבר חיצוני לא יכול להפחית מן השמחה. יש לך בסיס טוב, שיוביל אותך להצלחה לילה טוב

למעלה