מבצע תמיכה בערוץ 10

ITTAYH

New member
מבצע תמיכה בערוץ 10

תשמעו, אני יודע שזה לא מי יודע מה קשור לפורום, אבל זה כן קשור לערוץ 10-שעכשיו זקוק לתמיכה. אולי לקחתי את זה רחוק מדי-אבל החלטתי לעשות משהו דמוי שרשור, והפעם במרוכז במקום אחד. אני יודע שהחתימות לא יעזרו להחזיר את הערוץ, אבל אני רוצה לפחות להוכיח נקודה-שלערוץ 10 יש זכות קיום. אותה ההודעה פחות או יותר נשלחה למלא מקומות, וגם לכאן-בבקשה תחתמו, כי הגיע הזמן שאנשים יקלטו שיש קהל לערוץ 10, גם אם הרייטינג לא משקף את זה. הכתובת היא http://gbooks.bool.co.il/ittayh גם אם אתם לא צופים בערוץ 10, עכשיו כשהוא יירד ערוץ 2 יחזור להיות מונופול ולא יקום אף ערוץ מתחרה בזמן הקרוב. גם אם אתם לא צופים ב-10, בבקשה תחתמו-כי בלי 10 ערוץ 2 ימשיך לשדר זבל ואף אחד לא ייחס משמעות. תחתמו ותעבירו לכמה שיותר אנשים KidDow-פורום טלוויזיה בנענע

dansha

New member
זה בכלל לא העניין

אף אחד לא סוגר את ערוץ 10, ערוץ 10 נסגר בגלל ניהול כושל וחלוקה לא נכונה של התקציב. לא יעזרו מליון עצומות וגם דעת הקהל לא משנה פה, פשוט אין להם כסף כי כמו מטומטמים הם חשבו שהם יוכלו לשלם לאנשים כמו מיקי חיימוביץ' איזה אלף שקל לדקה (ועוד בזמן מלחמה) מבלי שזה יפגע להם בתקציב. אם אנשים לא היו נהיים כאלה חמדנים/בזבזנים הערוץ עדיין היה קיים! חבל, לפי דעתי הוא התחיל להיות ערוץ טוב (במיוחד שהחזירו את תיק סגור)

wanna get high

New member
ערוץ עשר הוא ערוץ טוב...

אני לא רואה אבל זה בגלל שאני תקוע על ביפ... הוא לא נסגר בגלל שלא מרשים לו, הוא נסגר בגלל שהם היו אידיוטים מספיק בשביל לבזבז את כל הכסף שלהם על ההתחלה... לשלם מיליוני דולרים לשדרנית זונה אחת...

למעלה