מבצע של 012

א ב י ד

New member
מבצע של 012

חיפשתי התיחסות למבצע ולא באתי על סיפוקי. יש למישהו מה לומר? איך הLG? המבצע משתלם?

א ב י ד

New member
דרישות

באופן עקרוני אני צריך מחשב נוסף לבית, מכיוון שמחשב אחד לא מספיק... הוא צריך להיות נייד (סלון + חדר שינה) אני מניח שישתמשו בו קצת הילדים בעיקר משחקים וגם ההורים - אופיס ואיטרנט. אין לי רצון לקנות תתותח משחקים, אבל אני לא אסתפק במינימום. נראה שהLG די חזק + מקלדת מלאה + מחיר משתלם. האם אני צודק? תודה.

יאיר B

New member
על פניו זה נשמע לא רע.

החבילה תעלה 6000 ש"ח בפריסה על פני 24 חודש. החיסרון: אתה מחויב ל-012 לשנתיים (ומן הסתם יש קנס יציאה). בדוק בזאפ את עלות המחשב בקנייה רגילה. בדוק מול 012 איזה ראוטר אתה מקבל (ושים לב שתצטרך להתקין אותו בעצמך, אם אתה לא יודע איך - תצטרך לשלם לטנאי שיעשה את זה). המפרט של המחשב נראה סטנדרטי במונחים של היום (כרטיס מסך אינטל - לא מתאים לגרפיקה גבוהה): http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=290&keySearch=

crazyrach

New member
בדקתי..

אני גם מתעניינת במבצע הזה... ובדקתי בזאפ ובעוד כמה מקומות והכי זול שניתן למצוא זה 6000 ש"ח... אז משתלם או לא??

א ב י ד

New member
שאלה נוספת

ראיתי משהו ברמת מחיר דומה: DELL 1520 היתרון לDELL הוא 2MB RAM (מול 1MB) ושלוש שנים אחריות (מול שנה) היתרון לLG הוא מקלדת מלאה מחיר של הDELL הוא 5090 מחיר נתב 200 אינטרנט לשנתיים 960 סה"כ 6250 מחיר הLG במבצע של 012 הוא 6201 (כולל נתב, אינטרנט והתקנה) בהנתן שהפרש המחיר זניח - מה עדיף?

א ב י ד

New member
הבדלים נוספים

ל DELL יש כונן קשיח 160GB מול 120 בLG ל LG יש Bluetooth ואין בDELL ל LG אין רמקולים ב DELL יש Vista basic מול Vista primume בLG

maor78

New member
לדעתי לך על הדל

בלי לחשוב חצי פעם. יש לי 1520 ובינתיים אני מרוצה מאוד. לא ראיתי את המפרט שאתה מדבר עליו אבל לפי המחיר אני בטוח שהוא קצת שונה משלי אבל האמינות היא אותה אמינות והשירות הוא אותו שירות. מה גם שאתה מדבר על זיכרון יותר גדול (ד"א זה GB ולא MB) וארד דיסק יותר גדול. תריץ חיפוש ברשת על מחשבי LG ותמצא לא מעט ביקורות לא משהו בלשון המעטה.

למעלה