מבצע רחב היקף

yaa40

New member
מבצע רחב היקף

בשבילנו השמינסטים, הצעירים שעל הכביש, המשטרה היא דבר מעצבן. אבל כדי שנהיה מודעים: אגף התנועה של משטרת ישראל עורך מבצע רחב היקף בשבועות האחרונים להוריד נהגים מסוכנים מהכביש. בין העברות החמורות ש"יזכו" אותכם בשלילה ואולי אף בהחרמה של רכבכם ל-30 יום היא עבירת המהירות, כמו גם נסיעה בשיכרות, בבריונות, ללא רישיון, ועוד. אנא, סעו בזהירות, בעיקר בסופי השבוע. אז אם אתם רוצים להשאיר את הרישיון שלכם אצלכם לתקופה הקרובה, שימו לב למה שכתבתי פה. ודרך אגב, אנחנו לא שמינסטים כבר, אנחנו בוגרי התיכונים בארץ, להתפרע! [אבל בזהירות]

DeadlyRose

New member
אם תסעו מהר, יתפוס אתכם ../images/Emo196.gif

חברים, תנהגו בשפיות בלי קשר ותשמרו על עצמכם! ויונתן, תודה רבה רבה על האזהרה

netapet2

New member
בהחלט תנהגו בשפיות

הבעיה היחידה בכביש זה שתמיד אתה יכול להיות בסדר, ואחרים לא. ואיכ רביד מה את עושה ערה בשעות כאלה?

yaa40

New member
כזאת היא רביד

חיית לילה. ולא בחורה שהיית רוצה לפגוש בסימטה אפלה.

netapet2

New member
ד"א

לא קצת מצחיק, שכתוב לך 'אם להורים שלך אף פעם לא היו ילדים, רוב הסיכויים שגם לך לא יהיו ילדים' ומי שאמר את זה, זה דיק קאבט?

netapet2

New member
נכון,

לפעמים פטל גם תופס בינשוף כאלכוהול XD [אני לא צוחקת, למרות שכשקראתי את הכתבה על זה באותה התקופה, צחקתי ממש]

yaa40

New member
זה קרה לי

לצערי... גם מיץ תפוזים... למזלי הטוב, לא הייתי לבד באוטו, אז הם אמרו שאני לא שתיתי כלום... הכל היה בסדר. למרות שמסתבר שלפעמים ריח רע מהפה עלול להיות אלכוהול חחחח

למעלה