מבצע ניקיון בקדימה - צורן

shavitmass

New member
מבצע ניקיון בקדימה - צורן

חברים שלום, שנה טובה!! שנה שתיתגשמנה כל תקוותנו. שנה שנוכל לחגוג את חזרתו של גלעד שליט מהשבי. מצורפת למייל הודעה על מבצע ניקיון שאנו נערוך ביום שישי הקרוב תחת הסיסמא כי מגיע לנו יותר ניקיון! בואו עם הילדים לעשות ניקיון בקדימה-צורן וביער קדימה. בואו ניקח גם את הניקיון בידים, ונמשיך את העשיה שלנו למען הישוב. שלכם, שביט מס (למען השקיפות אתמודד ברשימת אבי קולמן למועצה)

Master Stav

New member
אחלה מבצע איש

שאלה שחשובה לי האם המבצע הוא תחת התארגנות פוליטית או התארגנות שאינה קשורה לפוליטיקה ?

shavitmass

New member
בואו לעזור!

תודה!! בואו לעזור שימו חולצות של מי מהמועמדים שאתם רוצים וביחד ננקה את קדימה-צורן ויער קדימה (ראינו ביחד איזו זוהמה ביער ביום שבת) נוכיח שאפשר גם אחרת! שביט

Master Stav

New member
שביט ...איש יקר

אני בעד המבצע ובגדול אבל היתי שמח אם היה חף מנימה פוליטית תחושת הבטן שלי אומרת שהרבה יורת אנשים יגיעו אם יהיה ברור שאין שפם פוליטיקה ...לא חולצות ולא חלוקת חומרים פירסומים ...

shavitmass

New member
הי

לנו אין שום כוונה לחלק פליירים (גם למבצע זה אנו מפיצים את ההודעה במייל בלבד). אני מסכים , אני יותר מסכים לעשות את זה כמסורת כל שנה לגבי חולצות וכובעים ,איזה מפגן יפה יכול להיות שכל המתמודדים והתושבים יבואו לסייע! שכולם יעשו הפנינג ושבסוף יהיה לנו ישוב נקי! (הרבה יותר חשוב!)
שביט

Master Stav

New member
בגדול ....נכון ....

בקטן אני פשוט סולד מהעניין של הפוליטיקה במיפגש שכזה ....

shavitmass

New member
הי

אם זה מה שיקדם את ניקיון הישוב ושאנשים טובים יבואו לסייע לנקות! יאלה לעבודה.

Master Stav

New member
שביט ....אני מצרף פה מסר שקיבלתי

מישהו שלא מעוניין להיזדהות מסיבותיו הוא : > רעיון מעולה אבל אינ לא מבין למה זה צריך להיות נגוע > נגוע ברמה של גועל נפש ומתוך כך מוציא את החשק לעשות > איפה היה האבי קולמן הזה 5 שנים קודם ? > האם יזם מבצעים דומים ? > מלבד הצופים מה יש לו ברזומה עבור היישוב ? וזאת מבלי לזלזל בפעילות בצופים > חשבתי לבוא ראיתי את התוספת הפוליטית ויתרתי. אתה מבין שביט ? הנה משהו שיכל להיות מדהים והתקלקל בגלל הפוליטיקה...

motisisr

New member
אני עם סתיו

קראתי את המודעה בחיוך גדול, כבר חשבתי איך לארגן את התוכניות . . . . . . . . עד שהגעתי לסוף המודעה.... חבל לא בא לי להיות מתנדב מרצון של איש... אפילו שהמטרה ממש מצויינת

kirschi

New member
מצטרף לסתיו ולמוטי

הרעיון של הפנינג ניקיון הוא כביר. יחד עם זאת, צורם לי שלהפנינג שאמור להיות עבור כל תושבי היישוב, מצורפת חותמת של מועמד לבחירות למועצה. מה זה אומר עלי אם אני הולך למפגש - ויותר מזאת , מה זה אומר אם אני לא הולך? נראה לי לא הוגן לתלות כזה אירוע במועמד זה או אחר.

למעלה