מבצע משלוח מנות

מבצע משלוח מנות

שלום ושבוע טוב חברים יקרים. אני רוצה בראש ובראשונה להודות לכל מי שלקח חלק במבצע משלוח המנות ושלח לחבריו, שהרי בלעדיכם לא היה כלום. תודה לכולם על העידוד והמשוב החיובי, וגם על הרעיונות והביקורות הבונות שכמובן נשפר, נתקן ונשכלל בשנה הבאה (כדוגמת אנשים שלא הופיעו ברשימה). תודה מיוחדת לרותי חכים ראש שבט הצופים וללוטם מרכזת הצופים על שיתוף הפעולה היוצא מן הכלל ועל העומס הרב שהיה מונח על כתפיהם בביצוע המשימה. תודה לכל חניכי הצופים שעברו מבית לבית הן בחלוקת הדפים והן בחלוקת המשלוחים, וכמובן באיסוף הכסף. תודה למזכירות הישוב (סיגלית), למזכירות בית הספר (אתי) ולשמש בית הכנסת (דניאל) על איסוף המעטפות עם הכסף. כפי שרותי כתבה (ראו הודעה בפורום), אנו יוצאים לדרך בהקמת הקרן לעזרה הדדית בישוב עם רווח של כ 2000 שקלים ממבצע משלוחי המנות. לדעתי הצלחת המבצע לא נמדדת רק ברווח הכספי אלא ברווחים נוספים: 1) למדנו לעבוד בשיתוף פעולה בין מספר גופים ולראות שבשיתוף פעולה מצליחים הרבה יותר. 2) רווח עתידי - אני בטוח שבשנה הבאה הרווח הכספי יהיה הרבה יותר גדו, כי השנה ישנן כ 250 משפחות שקיבלו משלוחי מנות בלי שהם השתתפו במבצע. אני מקווה שחלק ניכר ממשפחות אלו יטלו חלק במבצע בשנה הבאה. 3) חיזקנו קשרים אישיים בישוב ועסקנו במבצע של נתינה. כל הכבוד לכולם. ומה הלאה? אני עומד להקים צוות ניהול לקרן העזרה ההדדית ולבנות תקנון. כמובן שאדווח על התקדמות בעניין. לעת עתה הכסף יופקד בוועד הישוב. אשמח כתמיד לקבל רעיונות והצעות מחברים מעל גבי הפורום, במסר אישי או בטלפון (9760008, 052-6691574). שבוע טוב. שלכם, יהודה ישרים

למעלה