מבצע מצוין ב"גלי"

פנומן 72

New member
מבצע מצוין ב"גלי"

הייתי היום בגלי יש להם מבצע נעליים זוג שני ב-40 ש"ח (הזול מביניהם) ראוי לציין שהם לא עשו את הטריק הידוע של "בוא-נעלה-מחירים-כדי-שנוכל-לתת-הנחה" כך שיצאתי עם שני זוגות ב-260 ש"ח, אחד של לי קופר ואחד של ספאלדינג. משתלם בהחלט.

kdr

New member
יכולת גם

להמשיך לאם המפרץ, יש שם חנות ספורט שעושה מבצע דומה. קנינו לילד 2 זוגות נייק באותו המחיר (260). פעם קניתי בגלי בקריון נעל, אחרי יומיים התפוררה הסוליה. חזרתי אליהם והם טענו שאני לא יודע ללכת. הסברתי ש45 שנה ידעתי ושאני דורש שהנעל תישלח לבדיקה. אחרי שבוע קיבלתי טלפון שאכן היה דפקט בייצור וזיכו אותי (בהנהלה) במחירה המלא של הנעל (שילמתי 110 זוכיתי ב180), מנהלת הסניף בקריון התעקשה שעלי לקחת נעל במחיר ששילמתי ושהזיכוי טעות ביסודו. התקשרתי מהחנות להנהלה וראה זה פלא, אחרי דקה צילצל הטלפון של החנות ואחרי ויכוח קצר של המנהלת היא ניגשה והודיעה (בלי להתנצל כמובן) שאוכל לקחת נעל ב180 ש"ח. לא נראה לי שהמנהלת עובדת שם עדיין, אני לא אבדוק זה בטוח.

פנומן 72

New member
אני לא יודע לגבי המנהלת

אבל יש להם עובדת שעל פי האיפור היא כבת 30+ אבל אללי יש לה גוף של בת 16 וגם בחורה יפה ללא ספק. עד עכשיו אני חושב אם זה ייתרון או חסרון.

kdr

New member
נו

אם עובדים בגלי, מקבלים נעליים חינם ? הזכרת לי איפור, הייתי באירוע שהגיעו קבוצת עובדות סניף פארם מסויים. חמי שהוא בדחן אמר "תראו איך הן מו פרות". פחדתי שהן תבואנה לי בחלום.

פברואר2

New member
אתה רציני???

זה מה שאמרו? שאתה לא יודע ללכת? אני לא מפסיקה להתגלגל מצחוק, וואלה כזה הסבר עוד לא שמעתי

kdr

New member
אז תחשבי איך אני הגבתי

הסתכלתי עליה ושאלתי בן כמה אני נראה לה, איך שעד היום הנעליים האחרות החזיקו מעמד?

"שאתה לא יודע ללכת" ?????????

אלוהים ישמור, אתה מתאר לעצמך שאותי היו צריכים לשחרר בערבות אחרי כזה מקרה, נכון? אני מתחרפנת איך שמים סתומים כאלו בחנויות.

פברואר2

New member
ארי...

למה להתעצבן? איך הייתי צוחקת עד אובדן נשימה אם לא היה סיפור כזה עכשיו? אגב...שלחתי לך מסר אתמול...הגיע?

פעם מזמן קניתי מכנסיים ב"ראש אינדיאני"

אחרי לבישה אחת התפר נפתח. חזרתי לחנות ומנהלת החנות הסבירה לי שבטוח ישבתי על מסמר. כל כך התעצבנתי, והייתי גם צעירה וחוצפנית
שאח"כ עמדתי כמה שעות ליד החנות והסברתי לכל מי שרצה להיכנס למה לא כדאי לא לקנות שם

כנראה נפלנו על אותה מוכרת ...

גם לי הסבירה שאני לא הולכת נכון ...והרגלים שלי לא שוות בגודל .... ואכן הנעל הוחלפה ...ווכך גם המנהלת ..

אגב,

שכחתי איך התגלגלתי דווקא לפורום הזה(משהו בענייני שוק..) אבל בהחלט נאים השכנים בעיני!

למעלה