מבצע "לתת בפסח"

עץ ועצה

New member
מבצע "לתת בפסח"

חברים, שוב הגיע חג שדורש הוצאות מרובות על מזון עדיין יש משפחות רבות שישבו מול שולחן רק בליל הסדר, לכל אחד ואחת מאיתנו יש אפשרות לעזור להם! בעוד שבועיים, בין התאריכים 4-7 באפריל, מקיים ארגון לתת מבצע איסוף מזון ארצי בכל סניפי רשת שופרסל. המזון נתרם בעמדות בסופרים שמאוישות על ידי מתנדבי לתת בכל יום אחה"צ וביום שישי בבוקר בתאריכים הנ"ל. בפתח תקווה יש 7 סניפים של רשת שופרסל, ואנחנו זקוקים לעזרתכם- בני כל הגילאים (חט"ב עד פנסיה) לאיוש עמדת איסוף לשעתיים וחצי. יש מתנדבים?

באיזה שעות של היום?

אני יכולה שישי בבוקר (אם זה יוצא שישי שאני לא לומדת) שאר השבוע קצת יותר מסובך אבל אולי בערב אחרי שבעלי בבית עם הילדים

KLSVM15

New member
אני בקייטנה..

זה מונע ממני לעשות גם את זה? זה על אותם זמנים יוצא? או שיש גם בערב?

עץ ועצה

New member
עושה קצת סדר...

הקייטנה היא פרוייקט אחר שלנו והיא תתקיים בשעות הבוקר, בין היתר תודה לכמה חברים כאן שידריכו בהתנדבות. בניגוד לקייטנה, שהיא יוזמה של הסניף המקומי, יתקיים איסוף מזון כחלק ממבצע ארצי. איסוף המזון מתבצע בשתי משמרות אחה"צ ובערב, וכן ביום שישי: ג'-ה' (אבל צריך בעיקר לד-ה) 16.00-18.30 / 18.30- סגירה (שזה בדר"כ 21.00-22.00, תלוי בסניף וביום). ו' 10.00-12.30 / 12.30-15.00 בכל משמרת עומדים 2-4 אנשים. אתם יכולים להתארגן עם חברים/משפחה, או להגיע לבד ולפגוש אנשים חדשים ומקסימים- המתנדבים שלנו... מי שזה מתאים לו מוזמן/ת לשלוח מסר עם טלפון או להתקשר אלי (אפשר בסוף לפרסם טלפון בפורום? גם אם לא- הוא מופיע במאמרים של הפורום במאמר על סניף מתנדבי פ"ת של ארגון לתת (אני יפעת). עכשיו יותר ברור? תודה מראש לכל המצטרפים, מקווה שיהיו הרבה. רוני- כפי שאת רואה יש משמרות ערב ויש ימי שישי- אגב, לא יודעת בני כמה הילדים שלך, אבל יש כאלה שבאים עם הילדים. יש בזה משהו חינוכי ומקסים בעיני. וKLSVM- הקייטנה מסתיימת לקראת שתיים, אבל לא תהיי מותשת לגמרי אחריה? אם נראה לך מתאים- אז בשמחה רבה, אפשר גם שישי כי אז אין קייטנה. ואולי אפשר לחשוב על לגייס חניכים מהנוע"ל?

KLSVM15

New member
אממ..

אפשר לנסות לגייס.. אני אתחיל עם הקייטנה ואם אני יהיה מותשת אחרייה אני יבוא להתנדב בשישי:) תודה על התגובה.

../images/Emo4.gif

כל הגילאים או רק חט"ב עד פנסיה? ואם אני מתחת חט"ב? ואם אני מעל פנסיה?

קודם כל ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אמממ תסביר שוב את ההודע כי קייטנה בדר"כ מיועדת לילדים ולנוער

למעלה