מבצע למחשב נייד

החיפאי34

New member
מבצע למחשב נייד

יש לאחרונה פרסומים למבצע במגה על מחשב נייד - ראו באתר http://www.mega-sale.co.il/ האם זה נראה לכם כדאי?

Jan22

New member
נייד חלש מאוד ..

אלא אם אתה מתכוון להריץ על משימות כגון אופיס ,גלישה ואולי סרטים ,אין לך סיבה להשתמש בו ; ממתי קונים בחנות ירקות מחשב נייד ?

יאיר B

New member
אתה מתכוון ל-DELL?

הוא טוב רק ליישומי אופיס ואינטרנט. לא יותר. במפרט שלו לא מצויין כרטיס רשת אלחוטי ויכול להיות שאין לו (עוד 250 ש"ח על כרטיס רשת חיצוני...). קח בחשבון שהוא בא בלי מערכת הפעלה (FreeDos זה לא מערכת הפעלה נורמאלית...).

r a a a n

New member
מחשב דומה מסוג יותר טוב באופיס דיפו

מבחיר של 3,200 ש"ח ואם מוסיפים עוד 200 ש"ח מקבלים הרחבה של האחריות לשלוש שנים במקום שנה אחת! ניתן גם לקבל יעוץ בחנות, והשירות שלהם ממש טוב!

ic12345

New member
נו באמת...

מגה זה ממש לא המקום לקנות מחשב נייד, כמו שבחנות מחשבים לא קונים שניצלים. שים לב שהקניה מותנית ברכישת מוצרים מעל 300 ש"ח שהם לא במבצע- גם ככה הם יקרים אז בכל מקרה מה שהם לא מרוויחים במחשב הם מרוויחים מקניית המוצרים הנמכרים במחיר מלא ומופרז. המלצתי- קנה במקום בו אתה מקבל את המפרט המלא של המחשב. כולל מערכת הפעלה נורמלית, וגם תבדוק לגבי זמן הסוללה, תקרא את הקישור הזה לפיו תראה כי אין מתנות חינם (מדובר באותו דגם) ותאאה שאם תרצה להתנייד עם הנייד לאורך זמן תצטרך להשקיע בעתיד בעוד כמה מאות שקלים על סוללה חדשה. לדעתי עדיף להשקיע עוד 1000-2000 ש"ח עכשיו ולרכוש אחד מדגמי R50 של IBM המגיעים עם מערכת הפעלה ועם סוללה המספיקה מראש לכ- 3 שעות.

haveriko

New member
לי זה דווקא נראה בסדר

אם השימושים של המחשב הם רק אינטרנט ומכונת כתיבה (כמו שזה אצלי) ומקבלים מחשב חדש עם אחריות מחברה בעלת שם (דל) במחיר של 3000 שקל זה נראה לי אטרקטיבי. רק כדאי לוודא מי נותן אחריות במקרה של תקלה...

ic12345

New member
זה צריך להיות שיקול לטווח הארוך

תמיד צריך לקחת בחשבון שמחשב כזה יחזיק מעמד רק תקופה קצרה, אולי ילווה אותו כסטודנט למשל, אולם אח"כ הוא יהיה גם ישן, גם מוגבל בביצועים וגם עם זמן סוללה אפס. אני מאמינה בלהשקיע עוד קצת ולקבל מחשב שיתאים גם בראייה עתידית. אבל מן הסתם השיקול הוא שלו ורק הוא יודע מה טוב עבורו...

point2i

New member
בדקת את הטריות של המוצרים

על המדפים שלהם
מה שבטוח הוא שיתנו לך לשלם עבורו בקופה המהירה

ic12345

New member
אתה טועה ../images/Emo6.gif

תקרא את התקנון- הוא מחוייב לרכוש בסופר מוצרים בשווי 300 ש"ח, ועוד מוצרים שאינם במבצע. כך הלכה הקופה המהירה והוא ייצא משם גם עם כמה שקיות טובות וגם עם קופסת המחשב. ממליצה בחום לא לקנות שתיה, מוצרי חלב, חומרי ניקוי או שאר מוצרים נוזליים, שחלילה לא יהיה סדק וינזלו לו נוזלים על המחשב (מצד שני אולי המחשב יריח טוב עם ינזול עליו נוזל כביסה או משהו כזה...)...

haveriko

New member
,תהיו רציניים, יש פה מחשב חדש

מחברה מוכרת ואיכותית במחיר מאוד אטרקטיבי, למה לפסול על הסף?? כי זה במגה? מחשב במפרט כזה עולה לפחות 4000 בכל מקום אחר.

ic12345

New member
השורה התחתונה היא -

מדובר במחשב ללא מערכת הפעלה ועם מפרט מאוד מאוד לא אטרקטיבי. לא סתם המחיר נמוך. אגב לא ראיתי פירוט לגבי תקופת האחריות על המחשב, דבר שגם כן צריך וחשוב מאוד לקחת בחשבון.

point2i

New member
חבריקו

אני אישית מאד בעד תחרות בשוק המסחר בין חנויות , ספקים , בעלי מקצוע , תאגידים , חברות ביטוח , בנקים וכו' , בעיקר בגלל שלרוב הדבר מביא לחיסכון ישיר אצל הלקוח וכמו שנהוג לאמר - הרווח כולו שלנו ולראייה אפשר להביא אינסוף דוגמאות > חברות הסלולר ספקיות אינטרנט ספקיות טלפוניה דלק ביטוח ישיר באשר הוא ועוד אבל כשהעניין גולש לרמה כזו שירקן מנסה למכור לי מחשב נייד ( בזול ) בתמורה לרכישת מוצריו האחרים - העניין מריח בדיוק כמו דג שברח לו מהמקפיא ומסתובב חופשי באותו סופר כבר כמה ימים , אבל לא מוצא את דלת היציאה הראשית ! זו דעתי האישית - הבעייה העיקרית לא מתיחלה אצל השואל שתלה כאן את השאלה ומתייעץ עם חברים כאן לגבי הכדאיות של העניין - אלא לגבי רבים אחרים שיתפתו לרוץ ולקנות מוצרים ב 300 ש"ח על מנת 'לזכות' באפשרות של רכישת נייד " בזול" ואני חושב שאת התחרות האמיתית בשוק הניידים צריך להשאיר בידיים של אנשי המקצוע

בואו ננסה לרגע לחשוב מהראש ולא....

בואו ננסה לרגע לחשוב מהראש ולא מהבטן: על פי מה שכתבו פה מחשב כזה אמור לעלות כ-4000 ש"ח.(אני לא עשיתי סקר שוק ואני מסתמך עליכם). אם יש למחשב יכולת אלחוטית (וזאת יש לבדוק) והמחשב אכן מקבל את האחריות של היבואן זו יכולה להיות עסקה לא רעה בכלל. אם הצרכים של השואל הם אופיס ואינטרנט (וצפיה בסרטים מדי פעם) הרי ממליצים פה השכם והערב על מחשבים במפרטים דומים. נכון שישנו תנאי לרכישה ב-300 ש"ח ממוצרי החנות שזהו מחיר לא גבוה מדי לקניה מממוצעת (זאת מנסיון משני עברי המתרס). לכן אני הייתי בודק את שני הנושאים שהם: אחריות - דבר ראשון נושא יכולות אלחוטיות - דבר שני אם השואל יכול להמציא מפרט מלא של המחשב ניתן יהיה להתיחס טוב יותר ולהמליץ. לידיעתכם רשתות שיווק מזה לא מעט שנים הרחיבו את סל מוצריהם המתחילים בעגבניות ומסתימים המוצרי חשמל ואלקטרוניקה.

ic12345

New member
אז זהו שלא כדאי להסתמך

מומלץ להשוות מפרטים בין הנייד של מגה לבין הניידים שבשוק שמחירים החל מ- 4000 ש"ח. אותם ניידים מכילים HD 60G ולא 40G כמו במגה והכי חשוב יש להם מערכת הפעלה ואחריות לשנה (מה שלא מפורט במגה). צריך לזכור שלכל דגם יש תתי מפרטים וקורה שדגם מסויים נמכר בוורסיה מסויימת רק במקום אחד. להערכתי זה בדיוק מה שקורה כאן. עכשיו שהשואל יילך וינסה להשיג את המפרט המלא שבמגה, המפרט את האחריות, האינטרנט האלחוטי וכו', מן הסתם הוא יצטרך לגשת לשם אישית ולבדוק.

למעלה