מבצע לחג:

shellyland

New member
מבצע לחג:

ברוח יום כיפור הממשמש ובא - ממי אתם צריכים לבקש סליחה ועל מה? מי צריך לבקש מכם סליחה ועל מה? על מה בחיים לא תסלחו?

Outlast

New member
אני מתנגדת לכל הרעיון של יום כיפור,

אבל זה לא העניין. אני משערת שאני צריכה לבקש סליחה קודם כל מאמא שלי, על זה שאני מאבדת את הסבלות כשהיא נעשית בלתי נסבלת, ולפעמים גם כשהיא לא. ואולי לא לבקש סליחה, אבל יש אנשים שלפעמים אני לא נחמדה אליהם, בלי שזה מגיע להם. אולי במקום לבקש סליחה על דברים שאף אחד לא זוכר, עדיף פשוט לזכור את מה שלא בסדר, ולשפר אותו. מי צריך לבקש ממני סליחה? הרבה אנשים, אבל בגלל שאני לא אוהבת להתעסק עם היסטוריה- המפלצים שהפריעו לי לישון לפני יומיים. כרגע עליהם אני הכי כועסת.

Idan91

New member
תותי, ../images/Emo32.gif

אולי את באה לחד"א מחר בשבע בבוקר? שמונה? שמונה וחצי?

Idan91

New member
לשומקום, אבל:

א. יש לי מלא עבודות ליום כיפור, ובטח גם לך. ב. צריך ללכת להימדד במרפאה
ג. מה, את לא מתגעגעת לאוכל של ארוחות הבוקר בחד"א? ד. במילא מפריעים לך לישון. עדיף שתכלי את זה כמה שיותר מהר ותקומי מוקדם.

Outlast

New member
הממ..

א. לי אף פעם אין מלא עבודות, יש לי לסיים משהו בספרות, ואולי קצת אנגלית. ב. אין שום סיבה ללכת להימדד במרפאה, אבל אני אשמח בכל זאת
ג. מתגעגעת מאוד, רציני. ד. מי מפריע לי לישון בבוקר? המטרידים מפריעים לי רק בלילה.. בבוקר אני זאת שקמה לפני כולם. ובקיצור- נראה לי שאין בעיה, סביבות שמונה וחצי ככה.

Outlast

New member
אני מזמן בלי אופניים,

ועלייך אני לא סומכת. אבל בסדר.

Idan91

New member
אוי! אז אולי תבואי אתי גם למחסן

אופניים? מה קרה לשלך?? איך את חיה בלעדיהם?

Outlast

New member
לפני חו"ל השארתי אותם אצל סבים,

ומאז לא לקחתי.. ואני יה בלעדיהם לא רע בכלל, כי השימוש העיקרי שלהן היה המסלול בית-שומריה בבוקר, ועכשיו המסלול הזה לא קיים.

Idan91

New member
ואיך את מגיעה

לכלבו? ולביגדי? ולחד"א? ברגל??? תכף גם תגידי לי שאת הולכת לסידור רכב ברגל.

Idan91

New member
את גם אוכלת ביום כיפור

וגם מצפה שישמור עלייך? עזבי, אני אשמור עלייך במקום, במסגרת התפקיד שניתן לי בשיר הדוחה של "היהודים".

ליאן.

New member
סליחה על כך שאני לא מרגישה

צורך לבקש סליחה מאיש ולעומת זאת - יש לי רשימה של עשרות, אם לא מאות, שמות של אנשים שצריכים לבקש ממני סליחה (סימלית כמובן, הרי אני לא סולחת לאנשים!)! חלקם כבר ניסו לבקש אבל נדחו. לא מאמינה בסליחות. מי שפגע פעם אחת, למה שלא יעשה כך בשנית ושלישית (במידה ולא הושתל בו אופי)? במקרים מיוחדים אני מסכימה לקבל את העובדה שאנשים אינם מושלמים/יש להם פגמים באופי ולכן גם עושים טעויות, ומתייחסת אליהם בערבון מוגבל. סליחה היא סוג של אקט אנוכי - לנקות את המצפון האישי. בדרך כלל זה שביקש את הסליחה חי טוב יותר עם עצמו לאחר שביקש את הסליחה ואף נמחל ולא זה שנפגע, למרות שאני כן מאמינה שתתכן איזושהי סגירת מעגל מבחינת שני הצדדים לאחר המחילה - להשתחרר ולוותר. לסלוח ולשכוח. ולסיום רק אוסיף - מי שאמר ש'הסליחה היא מאלוהים' - סתם התחמק מלבקש סליחה !! (או לחילופין - לסלוח)

למעלה