מבצע "הילדים של זכרון" - דברי תודה!

adunsky

New member
מבצע "הילדים של זכרון" - דברי תודה!

שלום לכולם. נו, בשעה טובה ובעזרתם של אנשים טובים שנתנו מזמנם, מרצם ורצונם הטוב, הצלחנו להוציא את המבצע אל הפועל, ועל כך, תודה, תודה רבה ! ואלו הם (ע"פ סדר ה-א´,ב´):
לאורי שמיר על הדפסת השלט היפה אשר קידם את פני הבאים, הדפסת שלטי הדרכה, ונהול העמדה.
לאיתי אלמוג ואדם שבאו להטיס טנדם.
לאיתי לנואל על תרומת טיסת טנדם, ועל קלטות הווידאו.
לאמנון האן על הייעוץ וההכוונה.
לאמנון כהן על הייעוץ, והפרסום במענה הקולי.
לאריה יעקובי על ההדרכה בעמדת ההמראה.
לדורון דנן על העזרה בנושא התקשורתי.
לטלי על ההודעה בתא מספר 4.
למיכל סחף על ארגון החלק העיוני ועל ההדגמה בשטח.
לסיוון אקל על התיאום מול ערוץ 2.
לרוויטל על העזרה האדמינסטרטיבית.
לרוני לזר על הייעוץ, מכתב הפתיחה והבאנר המדליק באתר.
לשאול שניאשר עזר בנהול העמדה ובהמראות.
לשאול שפי על ההכוונה בנבכי האגודה. כפי שרואות עיניכם, לא מעט אנשים התגייסו למבצע. מעבר ליום המבצע עצמו, השתתפו כולם גם בהכנות לו. איש איש בתחומו. בסופו של יום, נראה כי השגנו את המטרה אליה כוונו. כולם נהנו, מי שהקשיב - השכיל, החוויה סופקה ואנו תקווה כי ניתן יהיה להפוך את האירוע למסורת. שוב, הרבה הרבה תודה לכולם ! - האירוע הבא ביום א´ 23/06/2002. והפעם, בניצוחו של אריה יעקובי.

adunsky

New member
דברי תודה מצוות הבית-ספר

מכתבו של אריה קיזל, מנהל בית הספר: עמית שלום וברכה, אני מבקש להודות לך ולחברים באגודה על היוזמה, הנכונות והשקעת המאמץ בפעילות לכיתות ה´. קיבלתי משוב טוב מאוד מהתלמידים ומהמורות. גם מהצפייה שלי בפעילות אני סבור כי היא הצליחה מאוד. אני מקווה שצילמת ותוכל להעביר לי תמונות בהקדם כדי שנוכל לעשות הפצה עד יום ד´. ושוב תודה. ואני מקווה כי פעילות זו תהפך למסורת. להתראות אריה ----------------------------------- מכתבה של גילה נווה סגנית המנהל ומחנכת אחת הכתות: עמית שלום ת ו ד ה נהנו מאד מהפעילות ההורים התלמידים וכמובן צוות בית הספר. ההדרכה בכיתות היתה מצוינת הילדים גילו הרבה עניין בנושא וגם הרבה בקיאות את הסרט הם ביקשו לראות עד הסוף כדי לא לפספס דבר והיציאה לשטח היתה מאורגנת ומתוכננת נפלא מזג האויר האיר לנו פנים וגם הרוחות (הדרום מערביות) ההסבר של אריה בשטח היה מעניין מאד והוא הצליח להלהיב את הילדים וגם לענות על כל השאלות תודה מקרב לב על כל ההשקעה הארגון והחשיבה על כל פרט ופרט כולל השלט שהמתין לנו בשטח. אני בטוחה שנוכל להפוך את הארוע למסורת בכל שנה ושנוכל בכך להעשיר את הילדים מסור את תודתנו הגדולה לאריה, עם מיכל דיברתי אתמול בערב. שוב המון תודה על החוויה הנהדרת גילה

adunsky

New member
תמונות מהאירוע

אריה יעקובי מסביר פנים לילדים...

adunsky

New member
תמונות מהאירוע

איתי ואדם מכינים את המורה להתעמלות לחוויה מיוחדת

adunsky

New member
תמונות מהאירוע - אחרונה חביבה

הילדים עם מדבקות האגודה אותן הם קיבלו בסוף היום יחד עם ארטיקים (באדיבות הבית-ספר).

תראו, תראו,

לטוב או לרע , כל מי שהוא פעיל ציבור משפיע על הקהילייה בדרכו האופיינית לכל אחד יש את החותם שהוא משאיר אחריו כל אחד משאיר עקבות בהתאם לאופיו ועל פי סגנונו וכל אחד מושך את העגלה לכוון שנראה לו הכי נכון. תראו, תראו, איזו רוח חיובית הניעה את הפרויקט הזה . איזה משב רענן בתוך העשייה הציבורית . איזו יוזמה . איזה דחף לתרום ולשפר . והבן אדם אפילו לא חבר אגודה . הוא לא עשה יותר מעשר הנפות בחייו כשהוא יזם את המבצע . על שכאלה נאמר הביטוי "כן ירבו", פשוטו כמשמעו.
רוני.

למעלה