מבצע גיוס

Super Go

New member
מבצע גיוס

התחלתי לעמול ושקוד על מבצע גיוס לבסיס שלי, ואני מחפש דרכים מקוריות ולא מקוריות למשוף מתנדבים חדשים. מקומות להציג דוכנים וחלק פליירים, לתלות מודעות ועוד כל מיני רעיונות חוץ ממודעות, פליירים ודוכנים. אני מבקש את עזרתכם ברעיונות למבצע גיוס אינטנסיבי וגדול :) ואני מניח שאת כל הרעיונות שיועלו כאן כל אחד ואחת יוכל להשתמש בבסיסו שלו :)

שלום30

New member
כמה רעיונות למשיכת הציבור

נושאים כלליים בהם תוכל לפנות אל הציבור פנה אל הרגש שלהם - לתרום ולעזור לאזרחי המדינה כמעט כמו שוטר לצעירים - ירי ושימוש בנשק בגיל צעיר סיורים בניידת כמו שוטרים ואף עם שוטרים בניית קשר עם תחנת המשטרה בעיר ועם השוטרים עצמם הכרת חברים וחברות חדשים שכולם מתנדבים משכמם ומעלה האזנה למכשיר קשר ודיווח בקשר לבישת מדים ליתמניקים והמתמידי"ם למבוגרים מאוד- במקום לשבת בבית קצת לגוון את החיים עם שכנים וחברים חדשים אלו רעיונות על קצה המזלג בהם תוכל ל"פתות" ולמשוך את הציבור לגילאיו.

Super Go

New member
ומבחינת חומרים?

אלו רעינות מצויינים שנתת ואני אשתמש בהם! ומבחינת חומרים? חוץ מהחומר שמקבלים מהאק"מ (פליירים למיניהם וכד')... הכנתי מספר מדועות לתלייה על לוחות מודעות וכרטיסי ביקור, אך אני מחפש "להגדיל ראש" ולעשות דברים מיוחדים אחרים, יש רעיונות? אני גם אוסף חומרים מהעיתונות על הבסיס שלנו ועל פיעלותנו כמו תיפסת פדופיל שהתבצעה לא מזמן, ותפיסתו של קוקסינל מטריד וכו', אבל כמו שאמרתי, אני מחפש דברים נוספים :) יש רעיונות?

קבל....

תעשו דף פלייר שעליו יהיה לוגו של המשטרה מצד אחד, מצד שני לוגו של המועצה. ומתחת בגדול: "רוצה לשמור על רכושך? הצטרף למשמר השכונה!" לדעתי רק קמפיין של שמירת שכונה יוכל לסייע בגיוס מתנדבים. אדם רוצה לשמור על רכושו על ביתו וילדיו. לאחר מכן על המדינה. לכן זה קמפיין שאצלינו מאוד הצליח... בהצלחה

Super Go

New member
יש כזה פלייר רשמי של המשטרה

עשיתי מודעות (כמו של דירה, שיש מקום לקרוע מספר טלפון ולשים בכיס) שאומרות ככה: 1) הצטרף למשמר האזרחי! תושב יקר! נמאס לך מהמצב? אתה יכול לעזור !!! זה הזמן לתרום למאמץ הכללי להעלאת רמת הביטחון. הצטרף עוד היום וטול חלק במשימות האבטחה. במאמץ משותף - יחד כולנו, למען השכונה שלנו! מרכז הפעלת מתנדבים: נקודת XXXX- רח' XXXX טלפון: XXXXX 2) הצטרף למשמר האזרחי! תושב יקר! השכונה חשובה לך? אתה רוצה לשמור עליה? זה המקום לתרום ולעשות למען השכונה! הצטרף לשורותינו ושמור גם אתה על השכונה! במאמץ משותף - יחד כולנו, למען השכונה שלנו! מרכז הפעלת מתנדבים: נקודת XXXX - רח' XXX טלפון: XXXXX אני מחפש עוד רעיונות....

מתנדב

New member
אני הייתי הולך יותר על האפשרות

השניה, והייתי מבקש אפילו מKיציק לוי שיכין לך סטיקר יפה עם תמונה של ניידת, שיראה מכובד, ראיתי את זה בכמה מקומות, וזה מושך יותר את העיין.

Super Go

New member
סטיקרים זה רעיון טוב אבל...

סטיקרים זה רעיון מצויין, אבל הדפסה של סטיקר (הנייר המיוחד) היא יקרה מאוד! ואין לנו תקציב לכך...

סטיקרים יקר? פשוט מאוד..

הולכים לבעל המכולת אצלכם בשכונה, שיתן חסות. הולכים לבעל בית דפוס שיתן חסות. זה לא בושה.. בהצלחה

Super Go

New member
הבנתי שיש עם זה בעיה...

חסות כלומר כסף תמורת הלוגו שלו? הבנתי שמתנדבי משא"ז לא יכולים ללכת ולבקש תרומות...

אישור רמק"מ...

כמו כן לא מחוייב חסות. על הסטיקרים, שולחים להם 'מגן הוקרה' ותעודת הוקרה... 'תעודת הוקרה' לחנות..... על עזרתו הרבה לבסיס משא"ז...... ירבו כמוך בישראל..... הוא ישמח לתלות דבר כזה בחנות. וישמח את המגן הוקרה להציג לראווה. לא תמיד צריך חסות על הסטיקר. תבקש אישור רמק"מ, אני את הגרפיקה של הסטיקר, אעשה לך מתנה : ) Kיציק

ה דרומי

New member
ממה שאני זוכר יש איזו קופה במועצה

המקומית\עיר יש לזה איזה ניר כזה שממלאים ומגישים למועצה\עיר\וכו. ששה לבדוק גם את הכיון הזה? זו רק בגדר

למעלה