מבצע בסנפיר

ניב ד

New member
מבצע בסנפיר

קיבלתי מהם אימייל על מבצע לפנס נטען מתקדם וסנפירי טוין ספיד (שאגב מומלצים לאללה כמו שכתבתי פעם). נראים מחירים מעולים.

Rani H

New member
בקשר למבצע

אתה יודע אם הוא תופס גם לחברי הפורום ? אני היתי בסנפיר בשבוע שעבר וחיפשתי וסת אולי יש להם מבצע גם לוסתים ? רני

ניב ד

New member
אין לי מושג אבל מנסיון בסנפיר

הם בהחלט עשויים להתגמש במחירים לטובת חברי הפורום כך שמומלץ לבדוק. גם בחנויות הצלילה האחרות אגב נוטים להתייחס יפה לחברי הפורום.

הקרפיון

New member
המבצע

זה מזכרון, אז יתכן ובפרטים לא מדויקים: 480 שח לטווין ספיד (במקום 740(?) בערך 1800 שח לפנס ניטען כזה או אחר, במקום אלפיים ומשהוא.

סילבסטר

New member
יש שני סוגי סנפירים

יש טווין ג´אט המורכב משני תרכובות ויותר כבד ויש טווין ספיד שבנוי מסיליקון וקובלט ועוד חומר שאינני מכיר בסנפיר המליצו לי עליו אך באתר של סקובה פרו בבריטניה וגם בארה"ב הטווין ג´אט הוא ספינת הדגל למישהו יש ניסיון בהבדלים ביניהם ???

סילבסטר

New member
וזה הטווין ספיד

אגב סקובה פרו טוענים לגבי שני הסנפירים כי הצבע נקבע מהרכב החומרים ויש הבדלים ביניהם הסתבכתם ? אתם לא לבד

סנפירי טווין ספיד

לידעת המתעניינים את אןתם סנפירים יש גם לחברת אטומיק אני מחזיק זוג סנפירים כאלה ואני ממש מאוכזב מהם יכול להיות בגלל שאני צולל בג´ט-פין כל השנים . לאלה שצוללים לפעמים על הגב כמוביל קבוצה הסנפירים על הפנים ואינם מאפשרים תנועה טובה . לגבי הצע אני יודע על מספר צבעים לסנפירים כאלה כמו כחול שחור וצהוב . ממליץ לפני השקעה של סכום כזה פשוט לנסות לצלול לפני-כן עם הסנפירים לנסיון בהצלחה

ניב ד

New member
אתה רוצה סנפירים או תואר בכימיה?

בוא נעשה סדר - הטוין ג´ט קיים בשני סוגים - אפור ושחור כאשר אחד מהם (לא זוכר איזה) הוא כבד יותר. זה נחשב סנפיר מעולה אם כי לא צללתי איתו אז לא יכול לדבר מנסיון. הוא גם נורא יקר. הטוין ספיד הוא סנפיר חצוי קשיח פלסטי עם רצועות גומי (או אולי סיליקון) לחיזוק בצדדים. לאטומיק יש דגם דומה מאד. לדעתי זה סנפיר מדהים והוא נותן מהירות אדירה במכות קלות, גם לבעלי רגליים עם חוזק בינוני. אני לקחתי אותו לנסיון פעם וממש נהניתי ממנו, ואין לי רגליים מאד חזקות.

סילבסטר

New member
תרשה לי

הטווין ג´אט קיים בשלושה סוגים : שחור,טיטניום (אפרפר),וקובלט (גוון כחול). ואם אני בודק משהו ביסודיות אתה יכול רק להפיק מכך תועלת ולא להתנפל. בכל מקרה תודה על חוות הדעת אם לי יש רגליים מאד חזקות וארוכות ואני משתמש במעט תנועות מה תמליץ לי ?

ביקו

New member
הרשה לי...

אם כך להמליץ לך על הקוואטרו של מארס. צללתי עם הסקובה פרו ולא כ"כ אהבתי. לעומת זאת יש לי חברים צוללים שחולים עליהם. לטעמי הקוואטרו הוא הסנפיר האולטימטיבי לבעלי רגליים חזקות: די קשה להניע אותו, אך כל תנועה סנפיר מאד אפקטיבית. הייתי נותן צ´אנס גם ל VOLO של מארס. סנפיר נהדר.

mto

New member
VOLO

הסנפיר של חברת מארס דגם VOLO באמת סנפיר מצוין לי יש את הדגם הזה ואני מאושר ממנו נותן מהירות עצומה במינימום עבודה ( ויש לי רגליים חזקות וארוכות )

סילבסטר

New member
לגבי מארס

צללתי עם הקוואטרו מספר פעמים-אחלה סנפירים צללתי גם עם ג´ט פין הרגילים -היה לי הרבה יותר קל תנועות רגליים אמנם יותר מהירות אך פחות תנועות מישהו צלל עם הטווין ג´ט ויכול לתת דעה עליהם ? זה יעזור . אגב קרסי-סאב הוציאו גם משהו דומה ,לא ראיתי רק שמעתי מכירים איזה מועדון שאפשר לנסות שם את הסנפירים ? אולי בסנפיר הם משכירים אותם מישהו יודע ?

אילוניק

New member
VOLO

מי שיש לו רגליים ארוכות וחזקות כמעט עם כל ספיר נורמלי יהיה לו קל החוכמה להתאים סנפיר לרגלים חלשות ולא ארוכות אילוניק היםפה I.H.B.

ניב ד

New member
לא מתנפל - ואני שמח שאתה בודק

פשוט שעשע אותי העיסוק שלך בחומרים מהם מורכב הסנפיר. לא היתה כוונה להעביר ביקורת. לגבי רגליים חזקות - כבר ענו לך אנשים שיש להם כאלה... לגבי סנפיר טוין ג´ט אני יודע שלקותי יש כאלה (אני מלשין) אז אתה יכול לשאול אותו.

אילוניק

New member
לסילבסטר אני ממליץ

על הגט פין של סקובפרו סנפיר לבעלי רגליים חזקות וארוכות אם זה כך הסנפיר תפור עליך אילוניר היפה I.H.B

אילוניק

New member
טווין גט

ברשותי טווין גט סנפיר מעולה להיות עם להרגיש בלי וכאבים בקרסוליים נעלמו בשבילי סנפיר פצצה ממליץ בחום אילוניק היפה I.H.B

למעלה