מבצע אננס

Lizards Master

New member
מבצע אננס

לאחר המתנה ממושכת, הגיע שעתו של האננס... אני חושב שהתמונות מדברות בעד עצמן (את הקילוף המקצועי למדתי בתאילנד...)

טסונמי1

New member
../images/Emo2.gifוואוו- ניראה מעולה

אפשר בבקשה שוב הסבר קצר איך הגעת לפרי? קיבלתי היום כ20 שתילי אננס מושרשים-

Lizards Master

New member
לא משהו מיוחד...

גדל בעציץ גדול בחצי-צל בקיץ, עבר לחממה בחורף, קצת אוריאה פה ושם.. איך השגת 20 שתילי אננס מושרשים? ויותר חשוב-איפה את מתכוונת לגדל אותם: אני לא יודע אם שמת לב לתמונות הישנות של השתיל אננס שלי, אבל הוא תפס חצי חממה

טסונמי1

New member
לא ברור לי מה אעשה איתם

ושלי בטח לא יעברו לחממה [אין לי אחת] בנתיים שתלתי אותם בכוסיות מנין הגיעו אלי?אחותי זרקה לי אותם בפתח-היא יודעת מנין הם.

Lizards Master

New member
אם תגיעי לפריחה-

אז את צריכה לקוות שהוא לא יופרה (למרות שזה בספק שזה יקרה כיוון שלא נראה לי שיש בארץ ציפור שמסוגלת לעשות זאת כמו שיש בהוואי). אם הוא יופרה אז ה"עיניים" יתפתחו לזרעים והאננס יהיה קשה ולא טעים.

Riki10

New member
../images/Emo124.gif טסונמי...

את יכולה להעביר כמה שתילי אננס אלי... מבטיחה שאטפל בהם טיפול אישי ומסור!

אלי חדש

New member
שתילי אננס הרי זה כה פשוט

קונים פרי אננס חותכים את החלק העליון בו נמצאת ציצית העלים עם טיפה אננס (בין כה אנחנו לא אוכלים את הקליפה) שמים בעציץ עם אדמת עציצים ומשקים. את האננס אוכלים לתאבון ושתיל האננס גדל לנו בלי כל בעיות. להגיע לפרי לוקח שנים ואת הצמח יש להשקות במרכזו כל יום במשך הקיץ.האננס שיך למשפחת הברומלים וזקוק ללחות במרכזו. בהצלחה

מוטי בר

New member
רק בעיה אחת. מחיר הפרי יקר מאוד יחס

ית, ומי שרוצה כמה שתילים צריך גם להשקיע המון כסף. שתיל בוגר מניב המון נצרים במשך הזמן. שבת שלום וחג שמח.

אלי חדש

New member
בשוק הירקות בחיפה היה אתמול

אננס קטן במחיר 8 ש"ח זה נקרא יקר ?. נכון אין הרבה מה לאכול בו אבל ציצית עלים יפה יש לו ועוד איך. ניתן להשתמש באננס גם כמבשם. הפרי מפיץ ריח ויכול לעמוד מס שבועות בקערת פירות. לא אני לא חבר באיגוד מגדלי האאנס.

למעלה