מבצעים

tali2778

New member
מישהו אולי יודע איפה יש מבצעים על מ

מטרנה והאגיס?

נועצוק

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר מחירי בקבוקי bfree

בגלל שהבקבוקים יחסית יקרים, בדקתי ומצאתי שאותו בקבוק (300מ"ל) יכול לעלות 48 ש"ח בסופר פארם ברחובות לעומת 29.90 ב"מוצצים" בקרית גת. שווה לבדוק ולהשוות מחירים..... אם מישהי שמעה על עוד מקומות זולים יחסית, נא לעדכן.

מי מכיר מבצעים לטיטולים?

אשמח לשמוע אילו מבצעים יש לטיטולים והיכן? תודה, מקסינועה

אני צריכה האגיס..

ואני צריכה אותם גם בזול.. מבצעים? מישהו / מישהי ? אזור מודיעין יתקבל בברכה תודהההההה

מחירים

מוצצים זה אחד המקומות הזולים ביותר למוצרי תינוקות למשל רפידות הנקה של ג"ונסון עולים בסופרפארם 25 ש"ח ,לפני בערך חודש הם עשו מבצע ב-20 ש"ח במוצצים הם עולים 17 ש"ח בלי מבצע.

הדר30

New member
במיסטר זול בגבעת זאב

יש השבוע מבצע קופון - 2 האגיס ב80 ש"ח.

manolita

New member
יש בירושלים -

2 חבילות ב-80 ש"ח ברשת חנויות "מיסטר זול" עם הקופון של העיתון המקומי.

אשדודלה

New member
יש מה לחפש ב"בילו סנטר" בצומת בילו?

מבחינת מוצרים לתינוקות. מוצצים טיטולים וגם קצת בגדים. האם זה בנין- קניון? או מרכז קניות פתוח? (אני שואלת כי אולי זה רעיון לצאת לשם בערב, מחפשת מקום סגור בגלל הקור)

029y

New member
בצומת בילו יש../images/Emo105.gif

טויס אר אס,סופר פארם,יש חנות לבגדי תינוקות(לא זוכרת איזה)בטוח שיש עוד אבל אני לא זוכרת זה מתחם פתוח!!! יש ברחובות קניון אם את רוצה להסתובב שם,אז יש שילב,סולוג פוקס בייבי ועוד. קניות נעימות!

נועצוק

New member
בבית שמש 2 חב' ב- 80 עם הקופון

של עיתון "שופינג מקומי" בסופר מאחורי המרכז המסחרי

029y

New member
בסופר פארם(רחובות)עלה לי

הבקבוק של ה300 כמעט 50 שח"!!!! בשילב בקניון קניתי זוג צבעוני בכ - 60 ש"ח. הסופר פארם וניו פארם יקרנים באמת,חבל על הכסף!!

אמיתמי

New member
שילב זולים יותר מסופר פארם כי הם

לא מתעסקים עם אוונט. לא מטעמי בטיחות, דיברתי פעם עם המנהל שלהם, אז הוא אמר שהנציגים של אוונט בארץ בלגניסטים ולא מספקים את הסחורה בזמן אז הם הפסיקו התקשרות אתם. בגלל הבלעדיות של בי פרי, המחירים שלהם בשילב זולים יותר.

למעלה