מבצעים בשילב!

מבצעים בשילב!

קניתי לגיא בגדי גוף נהדרים מפלנל עבה כזה בכל צבעי הקשת. שניים ב-44 ש"ח. כמו כן יש סט של שלושה בייביגרו מפלנל ב-79 ש"ח. שווה בהחלט לחורף. יש עד 24 חודש. שנה שעברה קניתי את אותו הסט ב-100 ש"ח. המצב של שילב כנראה על הקנטים שהם מורידים ככה את המחירים... בנוסף יש כובעים משגעים מצמר לחורף ב-10 ש"ח. שווה! כמו כן יש צעצועים של פישר פרייס-שני בחצי מחיר. ביום שני אני הולכת לשוק רמלה לוד לקנות לגיא חליפות של אביגדור לעונת המעבר ואולי גם חליפות מפוטר (עולות בשילב מחיר מופקע של 60 ש"ח לחליפה). הדברים של אביגדור נהדרים.

הייתי בשילב המרכזי השבוע...

קניתי לאלה בגדי גוף ארוכים מטריקו, שניים ב45 ש"ח... היה מבצע של חולצות טריקו ארוכות, שלוש בחמישים ש"ח - לקחתי 3 חולצות, אף אחת מהן לא היתה באותו הגודל של חולצה זהה אחרת... לקחתי מהמדף עוד חולצה, ועוד חולצה - כל אחת היתה בגודל שונה (ושוב, כולן היו אמורות להיות באותה המידה!!!). אני לא יודעת מה קרה שם, אבל צריך לבדוק אותן טוב-טוב... בסוף מצאתי שלוש שפחות או יותר תאמו אחת את השנייה באורך וברוחב. מכנסיים 12-18 לעונת המעבר כבר לא נשארו
שילמתי פחות ממאה שקלים... בגדים חמים יותר, טרנינגים ופוטר עדיין לא קניתי. קיבלתי הנחה של 20% לנובמבר (על דברים שאינם במבצע). נמתין. לא נראה לי שחורף רציני בפתח. הייתי גם בסריגמיש וממש התעצבנתי. את המכנסיים לבנות הם עושים טייצים צמדמדים וקטנטנים שבא למות - כבר מהגיל הזה מחנכים לאנורקסיה... מישהי היתה בפינוקט??

איזה מידה אתן קונות?

מה הגובה שלהם? ואיזה מידה? קניתי להדר שני אוורולים של קנזו לעונת המעבר לגיל חצי שנה, השנה נראה לי ענק עליו. לעומת זאת בפינוקט הוא לובש 18 חודש.... וכל בגדי החורף שלו 12-18 ובינתיים הם ענקיים עליו....

12-18, למרות שזה קצת גדול...

6-12 כבר די קטן... 12-18 ואני מרימה לה אותם עד הגבות, אבל אין ברירה. אלה משהו בסביבות 70 ס"מ, נמוכה יותר מהדר... כמו שאמרו לפני - מכנסיים עם מנג´טים או לעשות מכפלת עם גומי, אין ברירה, אחרת הם כמו כלבי-ים קטנים.

זה נורא תלוי

תלוי איזה בגד ואיזה חברה.. בן בגובה של 74 ס"מ ויש מכנסיים טובים עליו שהם 6-12 ואחרים 12-18.. כל בגד זה משהו אחר. לגבי שילב, יש לי את אותם המכנסיים בדיוק באותו האורך, רק כתובות מידות אחרות.....

אוי מסובך... ../images/Emo10.gif

תלוי בחנות כמובן. בעיקרון אני קונה ליובל חולצות 24 חודש ולעומר 18 חודש. מכנסיים לשניהם 18 חודש (בקצרים קניתי ליובל אפילו מידה 2 ו-3 אבל הבגדים הארוכים רכים יותר ופחות לוחצים בבטן) וזה א-ר-ו-ך, אבל ה-12 חודש צמוד במותניים והם כאמור רק תופחים מחודש לחודש. בקיצור, יש לי בעיה רצינית עם אורכי המכנסיים. המטפלת קיצרה לי חלק מהם, אבל הם עדיין מסתבכים בהם נורא (ראו הודעתי בעניין
)

אין לי מושג איך הם עושים את זה

אבל הם מצליחים להסתבך אפילו עם מכנסיים עם פטנט בסוף וגם (וזו מומחיות מיוחדת של עומר) באוברול עם מכנס שלושת-רבעי.

למעלה