מבעד לשכבות הצבע

danistar

New member
מבעד לשכבות הצבע

מבעד לאיפור הזה מישהו פה מתחזה שכבה אחת נוספת את השער אוספת מנקה את הפנים מורידה כמה שנים העיניים מגלות הכול כאילו זה היה אתמול בוחנת את קמטייך מטשטשת את ימייך שוב את מתחמקת את העבר מוחקת מביטה בראי חייך הכל חוזר אלייך מבעד לשכבות הצבע נשקף פתאום הטבע

הכי טבעי-דני..

לנשים במיוחד זה איפור כבד המסתיר הכל אבל דבר אחד לא ניתן להסואה זו,פנימיותך.

kessem

New member
הפוך.....

מביטה במראה... פנים חיוורות , בהירות מביטה ורואה עיניים גְּדוֹלוֹת שחורות מורחת קְרֶם פנים ומייק אפ בְּצֶבַע פנינים משווה גוונים מתעוררת לחיים מורחת מסקרה בְּעֲדִינוּת יתרה מגלגלת רִיסִים בְּהַפְרָדָה גמורה מורחת שפתון אָדֹם וטעים מצמידה זוּג שפתי דֻּבְדְּבָן להנעים מתקרבת שנית לַמַרְאָה בסיפוק ממלמלת:....חושני...אך אֶנְהַג באיפוק מלווה בתחושות יצריות של תשוקה שמקורן הוּא בַּטֶבַע עִם תוספת אבקה יוצאת לכבןש את כָּל הַמַמְלָכָה הרחוקה.

חן (*_*)

New member
מעניין ../images/Emo8.gif, גם אני -

עומדת ומביטה במראה מולי ניבטת אישה די נאה אלא מה, מעט חיוורת ומחוקה לא נורא, חיש קל, נטפל בבעיה: מעט סומק, בזהירות-לא להגזים, בשחור להדגיש את ירוק העיניים, בעדינות להכהות את הריסים, ומעט ברק עם גוון להוסיף לשפתיים, זהו, את שנוצר בטבע קישט מעט הצבע קצת פה וקצת שם בהחלט לא מוגזם אלא מה מאופרת ויפה רק לשעה קלה כי ^ ^ ^ הכל ירד בנשיקה הראשונה

בסוף../images/Emo9.gif

בלילה בלילה הכל חוזר,למידות האמיתיות אממה-אצלך,גם זה לא רע. ואל תשאלי אותי,מאיפה אני יודע..

חן (*_*)

New member
הציפור לחשה לך באוזן????? ../images/Emo8.gif

ואני ביקשתי שהיא תשמור זאת בסוד

למעלה