מבנה פורום:
אני בונה פורום בסגנונן תפוז (שההודעות נפתחות באותו עמוד) ואני רוצה שיוכלו לשרשר בו (למשל: יש הודעה ראשית שוקראת לתגובות שלה, התגובות שלה קוראות לתגובות שלה והתגובות של התגובות קוראות לתגובות של התגובות של התגובות שלה [חחח] וכו'). יש לי טבלה בבסיס נתונים כזאת:
אני בונה פורום בסגנונן תפוז (שההודעות נפתחות באותו עמוד) ואני רוצה שיוכלו לשרשר בו (למשל: יש הודעה ראשית שוקראת לתגובות שלה, התגובות שלה קוראות לתגובות שלה והתגובות של התגובות קוראות לתגובות של התגובות של התגובות שלה [חחח] וכו'). יש לי טבלה בבסיס נתונים כזאת:
CREATE TABLE `f_msgs` ( `id` INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY, `user` TEXT NOT NULL, `title` TEXT NOT NULL, `befor` TEXT NOT NULL, `text` TEXT NOT NULL, `date` TEXT NOT NULL, `hour` TEXT NOT NULL, `time` TEXT NOT NULL, `father` TEXT NOT NULL, `forum_id` TEXT NOT NULL ) TYPE = MyISAM;
ואת הדף שמציג פורום אוספתי בקובץ מצורף... הכל טוב, אבל הקוד הזה לא יציג את הודעות שנכתבו בתגובה לתגובות של ההודעה הראשית. מישהו יכול להסביר לי את העיקרון של איך בנוי פורום כמו של תפוז? או לסדר לי את זה על הקוד? בתור התחלה - תנסו קודם להסביר לי, מקווה שאני יבין. תודה מראש....