מבישולי השבת: חלות- הבת שלי קלעה, איך נהנתה
א א מ א ו ה ב ת New member 23/6/06 #3 חמין: קטניות, עוף, תפ"א, בטטה, ביצים,בצל, קישקע ולמעלה- ג'חנון. מחר הכל יהיה שחום, אין לי אפשרות לצלם...
חמין: קטניות, עוף, תפ"א, בטטה, ביצים,בצל, קישקע ולמעלה- ג'חנון. מחר הכל יהיה שחום, אין לי אפשרות לצלם...
א א מ א ו ה ב ת New member 23/6/06 #5 סלט כרוב: מלח, פלפל, מיונז, לימון סחוט- טעים. יש גם חצילים מטוגנים,כבד קצוץ אבל צילמתי כבר מספר פעמים...
סלט כרוב: מלח, פלפל, מיונז, לימון סחוט- טעים. יש גם חצילים מטוגנים,כבד קצוץ אבל צילמתי כבר מספר פעמים...
א א מ א ו ה ב ת New member 23/6/06 #9 קוגל ירושלמי זהו. יש גם בורקס בשר (אני עושה כמות גדולה ומוציאה מהקפאה) ברוטב פטריות אבל צילמתי כבר בעבר, לא רוצה ליגע.. שבת שלום
קוגל ירושלמי זהו. יש גם בורקס בשר (אני עושה כמות גדולה ומוציאה מהקפאה) ברוטב פטריות אבל צילמתי כבר בעבר, לא רוצה ליגע.. שבת שלום
א א מ א ו ה ב ת New member 23/6/06 #12 תודה חמודות ../images/Emo24.gif לא שירשרתי לסיר הסירים, שוש- תעזרי לי עם זה בבקשה.
ד דינה פרי New member 23/6/06 #13 ארוחה נהדרת ממש אך מה עם מתכונים? כדי שישמר בקישורים???? מקווה ומבקשת שתעלי גם מתכונים תודה ושבת שלום
ארוחה נהדרת ממש אך מה עם מתכונים? כדי שישמר בקישורים???? מקווה ומבקשת שתעלי גם מתכונים תודה ושבת שלום
א א מ א ו ה ב ת New member 23/6/06 #14 תודה דינה../images/Emo140.gif אשמח להקליד מה שתרצו, רק תגידו. לחלק כבר הקלדתי בעבר.
א א מ א ו ה ב ת New member 25/6/06 #37 קוגל ירושלמי לבשל חבילת איטריות דקות/ רחבות עם כפית מלח וטיפת שמן. לסנן, בלי לשטוף. 1/2 כוס שמן+ כוס סוכר לבשל יחד עד שישחיר ויבעבע ולשפוך על האיטריות המוכנות (בקערה כמובן) להוסיף 2 ביצים ולטבל בפלפל שחור וסוכר ולערבב היטב. לאפות ב-180 מעלות.
קוגל ירושלמי לבשל חבילת איטריות דקות/ רחבות עם כפית מלח וטיפת שמן. לסנן, בלי לשטוף. 1/2 כוס שמן+ כוס סוכר לבשל יחד עד שישחיר ויבעבע ולשפוך על האיטריות המוכנות (בקערה כמובן) להוסיף 2 ביצים ולטבל בפלפל שחור וסוכר ולערבב היטב. לאפות ב-180 מעלות.
א א מ א ו ה ב ת New member 25/6/06 #36 עוגת גבינה עם פירורים לבצק: 2 כוסות קמח תופח 3/4 חבילת מרגרינה 1/2 כוס סוכר 2 חלמונים כפית תמצית וניל מלית: שמנת מתוקה+כוס חלב+ אינסטנט וניל להקציף יחד להוסיף 2 חבילות גבינה ולערבב. לאפות את הבצק עד שמזהיב לגרד פירורים שיספיקו לכיסוי המלית לשים מלית על הבצק האפוי , לפזר פירורים ולמקרר
עוגת גבינה עם פירורים לבצק: 2 כוסות קמח תופח 3/4 חבילת מרגרינה 1/2 כוס סוכר 2 חלמונים כפית תמצית וניל מלית: שמנת מתוקה+כוס חלב+ אינסטנט וניל להקציף יחד להוסיף 2 חבילות גבינה ולערבב. לאפות את הבצק עד שמזהיב לגרד פירורים שיספיקו לכיסוי המלית לשים מלית על הבצק האפוי , לפזר פירורים ולמקרר
א א מ א ו ה ב ת New member 25/6/06 #35 סורבה תפוזים 2 שמנת מתוקה/ ריצ' לפרווה תפוזים קפוא של פריגת להקציף יחד ולטעום - להוסיף סוכר אם יש צורך. להכניס בתבנית ולהקפיא. הערה: אני מלאתי חצי תבנית ואז הנחתי קליפות תפוזים מתוך הריבה שעשיתי ומעל שמתי שכבה נוספת של הגלידה. יצא נפלא
סורבה תפוזים 2 שמנת מתוקה/ ריצ' לפרווה תפוזים קפוא של פריגת להקציף יחד ולטעום - להוסיף סוכר אם יש צורך. להכניס בתבנית ולהקפיא. הערה: אני מלאתי חצי תבנית ואז הנחתי קליפות תפוזים מתוך הריבה שעשיתי ומעל שמתי שכבה נוספת של הגלידה. יצא נפלא