מבישולי השבת:

חמין:

קטניות, עוף, תפ"א, בטטה, ביצים,בצל, קישקע ולמעלה- ג'חנון. מחר הכל יהיה שחום, אין לי אפשרות לצלם...

סלט כרוב:

מלח, פלפל, מיונז, לימון סחוט- טעים. יש גם חצילים מטוגנים,כבד קצוץ אבל צילמתי כבר מספר פעמים...

קוגל ירושלמי

זהו. יש גם בורקס בשר (אני עושה כמות גדולה ומוציאה מהקפאה) ברוטב פטריות אבל צילמתי כבר בעבר, לא רוצה ליגע.. שבת שלום

ארוחה נהדרת ממש אך מה עם מתכונים?

כדי שישמר בקישורים???? מקווה ומבקשת שתעלי גם מתכונים תודה ושבת שלום

קוגל ירושלמי

לבשל חבילת איטריות דקות/ רחבות עם כפית מלח וטיפת שמן. לסנן, בלי לשטוף. 1/2 כוס שמן+ כוס סוכר לבשל יחד עד שישחיר ויבעבע ולשפוך על האיטריות המוכנות (בקערה כמובן) להוסיף 2 ביצים ולטבל בפלפל שחור וסוכר ולערבב היטב. לאפות ב-180 מעלות.

עוגת גבינה עם פירורים

לבצק: 2 כוסות קמח תופח 3/4 חבילת מרגרינה 1/2 כוס סוכר 2 חלמונים כפית תמצית וניל מלית: שמנת מתוקה+כוס חלב+ אינסטנט וניל להקציף יחד להוסיף 2 חבילות גבינה ולערבב. לאפות את הבצק עד שמזהיב לגרד פירורים שיספיקו לכיסוי המלית לשים מלית על הבצק האפוי , לפזר פירורים ולמקרר

gita3

New member
שלום אמאוהבת

יש אפשרות לקבל מתכון לסורבה התפוזים?

סורבה תפוזים

2 שמנת מתוקה/ ריצ' לפרווה תפוזים קפוא של פריגת להקציף יחד ולטעום - להוסיף סוכר אם יש צורך. להכניס בתבנית ולהקפיא. הערה: אני מלאתי חצי תבנית ואז הנחתי קליפות תפוזים מתוך הריבה שעשיתי ומעל שמתי שכבה נוספת של הגלידה. יצא נפלא

למעלה