מבינים בסוזן וגה?

מבינים בסוזן וגה?

שלום לכם אחיי לאהבת טורי איימוס :) לפני כמה ימים התוודאתי במקצת לסוזן וגה, והחלטתי לקנות אלבום שלה. רק שהשאלה היא - איזה אלבום? האם אתם מכירים את האלבומים שלה? שואלת פה פשוט בגלל ש... לא יודעת, נראה לי שאולי תכירו אותה. תודה מראש :)

וואלה

זו היתה הזמרת הראשונה שהערצתי... מתה על האלבומים הראשון והשני, לבושתי הרבה לא זוכרת איך קוראים להם... לדעתי הם הטובים ביותר שלה...

Springy

New member
לאלבום הראשון קראו Suzanne Vega

ולשני - Solitude Standing, ובו נכללים הלהיטים Luka ו-Tom's Diner. עוד אלבום מוצלח הוא 99.9F. קשה לי אישית להמליץ כי אני חושבת שבכל אלבום שלה יש כמה שירים טובים, אבל קשה לי לחשוב על אחד שאני ממש אוהבת כמכלול.. מה שכן, כדאי אולי לשקול לרכוש את דיסק האוסף, Retrospective, כדי לקבל תמונה כוללת בתור התחלה...

פלוטו24

New member
אני גם ממליץ בחום לקנות את האוסף

שלה. הוא פשוט מצויין!!! יש לי חיבה אישית ומיוחדת לשיר in liverpool

גם לי :)

אז מה, את האוסף? פשוט, קשה לי קצת עם אוספים. כי אני מרגישה שבאלבומים יש תהליך, לכל אלבום יש איזשהו מאפיין, ואוסף קצת מקלקל את כל זה. סתם לוקח כמה שירים יפים, אבל בלי קשר ממשי ואמיתי בינהם. זה מאוד בולט לדעתי אצל טורי, שכל אלבום הוא בעל קו אחר שמאפיין אותו.

janejungle

New member
99.9F

כל השירים המוכרים יותר- לי יש, אני נורא אוהבת אותו... אין ליברפול, מיי ניים יז לוקה...

janejungle

New member
אופס

אין שם את my name... אבל זה לדעתי הדיסק הכי טוב שלה לשאר אני לא כ"כ מתחברת...

פלוטו24

New member
תראי, לא שמעתי אלבומים של סוזן

אלא רק את האוסף כך שהדעה שלי היא לא אובייקטיבית. אבל לדעתי האוסף ייתן לך טעימה מכל הקריירה המוזיקלית שלה ותגלי שיש ייחוד לכל שיר ושיר. בכל בחירה שתעשי, שיהיה בהצלחה!

JaneGrey

New member
אני מאוד אוהבת

אותה, יצא לי לראות גם אותה השנה בהופעה והיא היתה פשוט מקסימה, היא דיברה המוווון וסיפרה מלא סיפורי מאחורי השירים ומלא דברים מצחיקים ואפילו שרה שני שירים שהיא התחילה לכתוב אבל לא סיימה והפסיקה באמצע... היא אמרה שיצא לה דיסק שנה הבאה או משהו כזה. האוסף שלה טוב וגם songs in red and grey וגם 99.9f (אני לא יודעת לסמן את זה במחשב...)

למעלה