מבילבורד
R Rוית New member 4/3/05 #2 זה יהיה בשיתוף עם גלן?!?!?!?../images/Emo2.gif הכתבה הזו השאירה אותי בצפייה מרובה... זה והלך להיות טוב.....
זה יהיה בשיתוף עם גלן?!?!?!?../images/Emo2.gif הכתבה הזו השאירה אותי בצפייה מרובה... זה והלך להיות טוב.....
A AlanisJunkie New member 4/3/05 #3 הנושא רק ממשיך לסקרן עוד ועוד... יהיה בהחלט שונה ואחר להאזין לאותם שירים שהוקלטו לפני עשור, בגירסות נוכחיות ועדכניות עם הקול השונה של אלאניס, שכפי שאתם יודעים השתנה מאוד מאז 1995...
הנושא רק ממשיך לסקרן עוד ועוד... יהיה בהחלט שונה ואחר להאזין לאותם שירים שהוקלטו לפני עשור, בגירסות נוכחיות ועדכניות עם הקול השונה של אלאניס, שכפי שאתם יודעים השתנה מאוד מאז 1995...
U UnderLittleJunkie New member 4/3/05 #4 אני מאוד מקווה שהיא תכניס קטעים שלא הוכנסו לjlp ולא רק תבצע את JLP באקוסטי
R Rוית New member 4/3/05 #6 כן לפי מה שהבנתי מהכתבה היא תעשה לשירים ביצועים טיפונת שונים... לא שיש משהו רע באקוסטי.. זה פשוט לא יהיה היחוד שמחכים לו..
כן לפי מה שהבנתי מהכתבה היא תעשה לשירים ביצועים טיפונת שונים... לא שיש משהו רע באקוסטי.. זה פשוט לא יהיה היחוד שמחכים לו..
B blackspot on the sun New member 5/3/05 #7 כולכם מתעניינים באלבום ובמה יהיה וזה גורם לי להרגיש שהדבר שאני הכי רוצה רוצה לדעת זה אם בתמונה זה השיער האמיתי שלה???????
כולכם מתעניינים באלבום ובמה יהיה וזה גורם לי להרגיש שהדבר שאני הכי רוצה רוצה לדעת זה אם בתמונה זה השיער האמיתי שלה???????
K Kill Bernard New member 5/3/05 #8 ../images/Emo6.gif אתה לא היחיד ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
G gilmorefreak New member 5/3/05 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif האמת לא חשבתי על זה...אבל עכשיו אני גם רוצה לדעת!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif האמת לא חשבתי על זה...אבל עכשיו אני גם רוצה לדעת!
S Shlomi Alex New member 9/3/05 #12 גירסת אנפלאגד לדיסק הבכורה ??? שמעתי היום באיזו תוכנית, שאלאניס מוציאה השנה גירסת אנפלאגד לדיסק הבכורה, לכבוד עשור ליציאתו... למישהו יש מושג על כך ? האם כבר יש תאריך הוצאה ? המון תודה, שלומי.
גירסת אנפלאגד לדיסק הבכורה ??? שמעתי היום באיזו תוכנית, שאלאניס מוציאה השנה גירסת אנפלאגד לדיסק הבכורה, לכבוד עשור ליציאתו... למישהו יש מושג על כך ? האם כבר יש תאריך הוצאה ? המון תודה, שלומי.