מביך.

the jango

New member
מביך.

אחד ,קולגה של הג'נגו תופס אותו אמש במסדרון.תשמע,הוא אומר אתה חייב להגיד לי מה אתה חושב על מה שאני עומד לספר לך! הג'נגו מקשיב בנימוס.והאיש,עדיין נסער,מספר: .."בשבת אני חוזר עם המשפחה מהצפון מעפולה לכיוון המרכז דרך כביש הסרגל וואדי ערה.בדרך,אני נתקל בחבורת אפנוענים שגם נוסעת דרומה.לא מבין בזה ,אבל נראו לו כבדים,גדולים כאלו,באמת מרשים. מוביל אותם אחד עם ווסט כתום שרשום עליו מוביל,וכולם נוסעים בדירוג.חשבתי שאולי גם אתה שם אבל לא ראיתי אותך.(בקטע זה הג'נגו מתחיל לחוש בראשו את כאב הראש המוכר הזה..) בקיצור,הם תקעו את כל התנועה!!! אתה קולט? אני בסקודה לא עובר את המאה עם המשפחה! אבל הפעם השתגעתי!! כל הדרך הם רכבו בין 60-80 קמש גג!!! מה זה?! הילדים התחרפנו לי במושב האחורי.בשלב כלשהוא הגיע קטנוע מאי שם,חתך אותם ונעלם הלאה!! קטנוע!! באיזור אום אל פאחם הצלחתי איכשהו לעקוף אותם ולהמשיך בקצב נורמלי!! ואני שואל אותך כאופנוען,מה זה לעזאזל?!". ואני,הג'נגו שלא סותם את פיו לעולם,פשוט שתקתי. נדמה לי שגם הסמקתי.

the jango

New member
ברגעים אלו ממש

הג'נגו מופצץ באלפי מסרים אישיים .המשותף לכולם היא השאלה "האם זה אמיתי?". רבותי!! א מ י ת י !

Great Blue

New member
בוקר טוב לשני הצפרדעים הטובות יותר

אני חושב שהמילה המתאימה ביותר כאן היא : עצוב... מאוד, מאוד עצוב...

ספייק ®

New member
בזמן קריאת שורות אלה ...

... משום מה מתנגן לי בראש שיר-הקאלט הידוע: ברווזים ברווזים בואו הביתה לא רוצים! בואו לאכול לא רוצים! בואו לשתות לא רוצים! טוב, הזאב יטרוף אתכם לא פוחדים! אברהם, אל תלך לשם, כי הזאב יאכל אותך האאאאם!

TheThunderCat

New member
ואני אומר...

המשיכו כך! מבצע "שפר את התדמית" נוחל הצלחה כבירה. השמועות אומרות שבעקבות שבת הזו מתכוונים להוריד את תעריף הביטוח ב 130%. משטרת ישראל שוקלת גם לגייס לשורותיה קבוצות אופנועים שיסעו עם מכמונות לייזר תוך כדי נסיעה וכך יוכלו לתפוס נהגים מסוכנים שנוסעים יותר מ 80 קמ"ש בכביש הסרגל המפותל. ולאותו קטנוע פורק כל עול - יש לנו את המספר שלך... אם באחד מימות השבוע תשמע דפיקה על הדלת באמצע הלילה אל תתפלא.

כRובי

New member
באמת מביך..

להגיע למצב שבו אופנועים מעכבים את התנועה ביום שבת בו הכבישים פתוחים..

Vקינג

New member
וגם בקצב הזה...

מישהו על "וירגו" הצליח להתקע במעקה בטיחות! פעם אחד שיהיה טיול מועדון בלי "שטויות"

למעלה