מביט, יא קוץ. :)
מ מִסְתּוֹבֵב New member 13/2/04 #2 מי זה מביט? לא מכיר אותו, אני חדש בארץ. עכשיו, בא נחשוב מי יכול לקרוא לעצמו על שם שיר של קרצי. בא נחשוב עוד קצת. עוד טיפה. ווי, אינלימושגקלוש.
מי זה מביט? לא מכיר אותו, אני חדש בארץ. עכשיו, בא נחשוב מי יכול לקרוא לעצמו על שם שיר של קרצי. בא נחשוב עוד קצת. עוד טיפה. ווי, אינלימושגקלוש.
א אליסה וזהו New member 13/2/04 #3 מי זה באמת? תודה לו בכל מקרה, שהביאני הלום. ובעצתו, הבה נפצח בשרשור הזדהות. מי זה מי (ולמה)?
ס סגולה להצלחה New member 13/2/04 #4 שכל אחד יגיד מה השם שלו וחיה שמתחילה באות של השם! יהיה צחוקים, חיחי.
נ נפלאית New member 13/2/04 #9 אני לא אשמה שאני איטית! הודעה אחת לוקחת לי לפחות 3 דקות. אשמתי?? (לא). ובואו תחרות, נראה מי הראשון פה שינעל/יימחק. אני מהמרת על טוש.
אני לא אשמה שאני איטית! הודעה אחת לוקחת לי לפחות 3 דקות. אשמתי?? (לא). ובואו תחרות, נראה מי הראשון פה שינעל/יימחק. אני מהמרת על טוש.
מ מִסְתּוֹבֵב New member 13/2/04 #10 איך קוראים לי- נראה לי שאפשר להבין מהחתימה שלי למטה מה הניק שלי בכיפה, ולגבי חיה, היא לא מתחילה באות של השם שלי אבל היא חמודה (כמוני..)
איך קוראים לי- נראה לי שאפשר להבין מהחתימה שלי למטה מה הניק שלי בכיפה, ולגבי חיה, היא לא מתחילה באות של השם שלי אבל היא חמודה (כמוני..)
ס סגולה להצלחה New member 13/2/04 #14 והניק שלי בכיפה הוא חצי מהניק כאן. ולא החצי הראשון וחיה באות ס', הממ.. הדעות חלוקות. אבל טוב, נו, אשים את זאת:
והניק שלי בכיפה הוא חצי מהניק כאן. ולא החצי הראשון וחיה באות ס', הממ.. הדעות חלוקות. אבל טוב, נו, אשים את זאת: