מבט מאוהב בעיניים ... הרגשת חנק

מבט מאוהב בעיניים ... הרגשת חנק

הכל היה נפלא והכל זרם בכיוונים לא מוגדרים ולא פעם מפתיעים. אותו המבט אותה ההבעה שאומרת עליה בסולם הרגש. מפחיד ... ממש מפחיד החלטה לא פשוטה ... מצד אחד רוצה להמשיך מצד שני לא רוצה לפגוע בסדרי העדיפות שלי בחיים וכמובן לא לסבך את המשפחה. אותו המבט ... חייב להחליט מה לעשות ... לאן לפנות הרהרתי וחשבתי בתוך עצמי ... עם עצי החלטתי אותו המבט ומבטים רבים אחריו ... גרם לתחושת חנק, חשש ובסופו של דבר לסיום הקשר עליה חד צדדית ברגשות גרמה להפסקה חד צדדית בקשר

נשואה1

New member
../images/Emo45.gif

הייתי בסרט הזה. ברחתי חתכתי כאבתי אבל לא היתה ברירה.... צודק. כואב כמה שצודק

אור36

New member
מודה ועוזב ירוחם../images/Emo24.gif

כןכןכןכן לפעמים העוצמה כל כך חזקה התשוקה כל כך שורפת שצריך להתקפל לפני........... המפץ הגדול אהבתי ועזבתי חשקתי אך לא נגמלתי..........

למה לא להתמכר, ולהנות מההרגשה?

אנחנו ילדים גדולים, יודעים היכן נמצאים הגבולות. אהבתי בטירוף.. כל רגע.. כל שניה, הוא היה מול עיניי, במחשבתי, כל טלפון הרעיד לי את הלב. לפני כל פגישה, הייתי חוטפת כאב בטן נורא, רק מההתרגשות. מאוהבת בטירוףףף..... עם כל זאת, ידעתי! את המסגרת שלי, אני לא שוברת! על המשפחה שלי, אני לא מוותרת!! הוא הרגיש את אותו הדבר, אהבה גדולה, אבל עם כל זה, הוא גם לא היה מוותר על המשפחה שלו. עם השנים, ההתאהבות דעכה, הפגישות התמעטו..היום אנחנו אוהבים מאוד, אבל נכנסנו קצת לשיגרה.. אבל זה כבר סיפור לשירשור אחר..
לסיכום: לאהוב, להתרגש, להתמכר לאהבה שמגיעה פעם במיליון שנה.... אבל עם כל זה, לדעת את הגבולות. זהו.( ותודה להוריי שהביאוני עד הלום..
)

לדעת גבולות זה העיקר

כל הריגושים, ההתרגשות, האהבה הם נהדרים כל עוד שני הצדדים יודעים איפה הם חיים ומהם הגבולות. המצב שאני תיארתי אחד הצדדים איבד את הגבולות, איבד את שיקול הדעת ... במקרה זה אין ברירה ועם כל הכאב והצער ... חייבים להפסיק ולהמשיך הלכה החיים הם לא פיקניק ולעיתים מקבלים החלטות כואבות. עדיף לפעמים לעשות ניתוח ולא לקחת מיליון אקמולים שרק יחמירו את המצב.

dalida3

New member
לפי מה שכתבת פה וגם בהמשך השרשור

נראה שהצד השני הוא זה שפרץ את גבולות הרגש וגם אם לא אז לא,אבל מבינה את ההחלטה. קשה. כואב. אין ברירה. המשפחה חשובה. המשפחה היא ערך עליון ותעשה כל שביכולתך לשמור עליה. שולחת
ומקווה שהכאב יחלוף מהר ותחזור לשגרה בטוחה.

למדליק

ההודעה שלך צמררה אותי.. זה כמעט מה שקרה לי, אבל לצערי בכיוון ההפוך. הוא הרגיש שהוא מתחיל להתאהב בי, וזה גרם לו לריאקציה לא חיובית כי הוא כבר עזב את הבית פעם אחת ,ומת מפחד שזה יחזור, אז ... הקשר שלנו נחתך באיבו...
נו טוףףףףף אני כבר אחרי

למה לצערך ?

למה לצערך זה היה בכיוון הפוך ? היית מעדיפה שאת תתאהבי בו ? שלך יהיה לב שבור ? שהוא יזרוק אותך ? אני מניח שלא לכן לדעתי היה לך מזל ותודי על כך.

לצערי

כי אם הוא היה מבין שבכל מקרה ה"התאהבות" הזו תחלוף לו (ואני מדברת מנסיון האמן לי) אז למה לא לנצל את זה ? את התקופה היפה של הריגוש, של הפרפרים בבטן לפני כל פגישה ואו טלפון , כי זה חולף לאחר זמן מה! ומבחינתי הרגשתי שלא מיציתי עדיין את הקשר איתו,אני רוצה עוד..

היה וטוב שהיה

אכן צד שני התחיל לאבד פרופורציות בגלל "אהבה". היא ידעה את הגבולות שלי ובכל זאת עלתה מדרגה. לא ממש בעיה שלי ויחד עם זאת ניסיתי לא לפגוע ובזה הצלחתי בגדול. החיים שבו לשיגרה הכייפית ... לאו דווקא הנוחה
אני לא ממש מחפש נוחיות ... אההההההה כן כן רק במטוס אם דיילת מקסימה ח ח ח ח ששששששששששש לא לספר

מכירה..

אבל נראה לי שקצת אחרת.. אני הבעתי בלי גבולות.. מתאבדת כמעט לטובת הרגש העמוק, והוא זה שברח.. עצר לרגעים להתמכר.. ושוב ברח. עד שנשברתי לגמרי- אילצתי אותו להתעייף ולשחרר אותי. וכך נפרדנו הדדית באהבה גדולה. היה כואב בלתי נסבל איום ונורא. לא מאחלת לאף אחד.

לפרח חלומי

תודה שאת לא מאחלת לאף אחד ,האמיתות נכרת מתוך דברייך. מבחינתך השמש שקעה על חיי האהבה המרגשים והמאוד מיוחדים שהיו מנת חלקך. יתכן שהוא נבהל ,לא היה בוגר מספיק בנפשו ,אולי נבהל מיכולת הנתינה הגדולה והאמיתית שלך ללא משוא פנים . אולי? ויהי חושך. ויהי אור! ואחרי לילה קשה וארוך ,אני עושה כאן הדמייה לפרק זמן הזמן של האכזבה והתסכול לאחר הפרידה. ואז מפציעה השמש על חייך ,ואור היקרות מתחיל אילו לסנוור אותך ,ואת מתחילה להרגיש את הפרפרים מחדש ,עם ההכרות החדשה ,וזה עמוק ,איכותי ,זורם ,בוגר ובשל . וככל שהקשר החדש משכר וכובש יותר ,את נזכרת באהבה הגדולה שהייתה כזכרון יפה שהולך ומתרחק ,אך את כבר בעין הסערה . מחכה לכל שיחה ,חיבוק ,ליטוף מבט ,וזה כל כך מסעיר ,את מרגישה את הקשר החדש עמוק בלב ,הוא חודר עד לשד עצמותייך. פרח חלומי ,אני מאחל לך קשר כזה ,שתהני עוד ועוד. ולכל אחד מאתנו שיחווה ויהנה ,אפילו מאוד.

lilit leilit

New member
תודה ../images/Emo9.gif

על המילים היפות, אבל עניינים של מערכות יחסים מחוץ לנישואים הם לא דבר שאני בנויה לו. בטח לא רגשית. זו היתה הפעם הראשונה וכפי שמסתמן-אחרונה בהחלט.. יש גבר אחד רגיש ואוהב שממתין לי לילה לילה במיטתי.. וגם אם הוא אינו מושלם, הוא זכאי לקרדיט עצום על העושר הרגשי והבגרות הנפשית.. האיש שלי. זו האהבה שלי. רק שם ראוי לי להשקיע את המניות הרגשיות שלי..
אהבות יפות לכולכם..

B פאבלו

New member
"עלייה חד צדדית ברגשות"

אם זה לא דו כיווני ואם אתה מרגיש שאין פוטנציאל לדו כיווניות הזאת טוב שנגמר אחרת זה רק מתסכל. הקשר חייב להיות הדדי... ולא משנה מה רמת הריגוש וכו..

שינויים בקשר מקרבים את הסוף

קשר שלא נוח לאחד הצדדים הוא מיותר וחייבים להפסיק אותו עם כל הצער שבכך. אומרים ש .... מחלה ארוכה --->> מוות בטוח. אם אחד מבני הזוג משנה את טיב הקשר ללא תיאום עם בן הזוג אזי שיצפה לסיום הקשר בעתיד הקרוב. אם היא התאהבה בכך אתה לא אשם ובטח שהמשפחה שלך לא אשמה. לכן אני מצדיק אותך ... פעלת היטב לדעתי.

ל י א ן69

New member
משפט נכון אבל..

מחלה ארוכה= מוות בטוח. נכון קשר שהולך ונהיה יותר גרוע עם הזמן מבינים שהסוף שלו הוא מר אבל בגלל סיבה כזאת או אחרת לרוב בגלל האהבה, לא יכולים להשתחרר מהקשר. רוצים לתת עוד הזדמנות ולנסות שוב, בדיוק כמו אדם שסובל ממחלה כמו שרשמת במשפט, הוא לא ירצה לקבל את העובדה שזה מוות בטוח הוא ילחם במחלה וינסה לחיות ולהפיק את המרב ממה שנשאר.

צודקת שחייבים לנסות עד ש ...

חייבים לנסות להציל את קשר היפה ששניכם נהנים ממנו עד ש ... עד שברור לאחד הצדדים שהקשר מסוכן בשבילו או בשביל הייקר לו עפ"י סדר העדיפויות שלו האישי כמובן. הסיבה לכך לא עקרונית כרגע (אהבה לא מרוסנת, פה גדול, חוסר דיסקרטיות, הקשר התגלה לבן הזוג החוקי, חוסר זמן שעלול לפגוע בילדים, אלימות מילולית, ניסיון לשליטה על החיים ועוד ועוד ... ). ברגע שמבינים שזהו המצב זה שווה ערך לגילוי מחלה שמחייבת ניתוח. מי שמתכחש למידע הזה ימשיך לקחת אקמולים להורדת חום וכנראה יגרום להחמרת המצב. אבל אדם חכם שמודע ומפנים את המצב החדש ילך מייד לניתוח ולהקטין בכל את הנזק העתידי.

למעלה