מבט לא ממוקד

ירון361

New member
מבט לא ממוקד

כשאני מדבר עם בחורה העיינים שלי תמיד בורחות לכיוון החזה שלה. כשאני מדבר עם גבר העיניים שלי בורחות לכיוון איבר המין שלו. מדובר במבט קצר של פחות משניה. לרוב כשאני מדבר עם אנשים אני מנסה למשהו יסתיר את איבר מינם בכדי שהעיניים לא יברחו לשם. התופעה מאוד מביכה אותי. רציתי לדעת אם יש דרך להפתר מהתופעה. האם פסיכולוג יכול לעזור לי. מאוד מביך אותי שאני לא שולט בזה. לא מדובר במבט מיני רק במבט קצר מאוד שאני לא שולט בו. אשמח לכל המלצה טיפ או הפניה.

גרא.

New member
ירון361,אתה מתאר שנייה אחת אולי עוד קצת של

מבטים לעבר חזה של נערה איתה אתה מדבר,או מיקום של אבר מין של גבר..מה קורה איתך,בשאר הזמן? האם אתה כן מסוגל להסתכל,ולו לזמן קצר לנשים/גברים,בעיניים? או שתמיד מבטיך מתחמקים לכל הכיוונים?

ירון361

New member
שוב שלום

אני מצליח לדבר תוך שאני מבין בעיני איש השיחה או אשת השיחה שמולי. אך תמיד המבטים בורחים לי לכיוון חזה האישה וכאשר אני מדבר עם גבר זה לכיוון איבר מינו. רציתי לדעת איך אני יכול לטפל בזה מאחר וזה מאוד מטריד אותי ומביך אותי. אני מאוד משתדל שהאנשים שמולי לא יבחינו בדבר כך שאני בורח עם העייניים לרגע או מחפש איך שהוא שחפץ או דבר מה יסתיר את החזה או את איבר המין. חשוב לי לציין שזה לא מעורר אותי מינית, זה סתם מביך אותי ומטריד אותי. רציתי לדעת איזה איש מקצוע יכול לעזור לי.

גרא.

New member
ירון361,לשפת הגוף,כלומר ההתנהגויות שאדם בורר

לעצמו,מודע להן או בלא מודעות,הן חלק בלתי נפרד משפת הגוף שלו,שיש לה השפעה על איכות התקשורת הבינאישית שלו.אתה מתאר קשיים בשפת הגוף,שאת אמנם מודע להם אבל מרגיש שאין לך שליטה על כך. מכאן אפש להסיק שתוכל להסתייע בעזרה של פסיכולוג,או גורם טיפולי מוסמך אחר בגישה של CTB כלומר טיפול קוגנטיבי התנהגותי.אתה יכול למצוא מטפלים בגישה הזו,גם דרך קופת החולים שלך,בדרך כלל במחיר מסובסד.

למעלה