מבט בעינים..

מבט בעינים..

בלי להוריד בלי להסיט מבט.. רק להביט לחדור לתוך.. קצת קשה לי..כי השפתיים קוראות.."נשקי אותי"..גם אם זה רק בדמיוני.. והמבט..מול.. ואני יודעת מה רוצה..והוא אם מביט טוב..ידע.. המבט בעינים שלי..אומר בברור..מה.. ואז.. באה השאלה.. "מתי היה לך..".. ולא יכולה להסביר מה היה בי..משהו שמזמן כבר לא היה אך מעולם לא שכחתי.. אחך זה לרעוד..כשמה שמבקשים זה רק שיקרב שפתיים.. ואני לא יודעת איך להגדיר תחושה.. ואני לא יודעת איך להסביר מה זה כאב..טבול בעונג.. ואני לא יודעת חהסביר מה ביקשתי.. ואני יודעת רק למה זה נוגע כלכך קרוב.. ואני לא יודעת..מה יקרה מחר..אם בכלל.. כלכך קל ללכת לאיבוד..

מבט

כאשר המבט חודר לעניים כאשר מרגישים פתאום בשמיים כאשר הלב פועם בחוזקה זאת אותה הרגשה נדירה כך עוברת עוד שעה רןואה מבין את התחושה לא יודע מה קרה אך היא ככה נעלמה אז שיהיה שבוע טוב אם התחלות חדשות

גלי10

New member
אה , טוב שבאת בצאת שבת

בידיוק הכנתי לך רווח , להבדיל אמרתי לך כבר שאני אוהבת?
ת'מילים האלו שנרשמות לך כאן בכאילו אפס מאמץ וטוענות אינסוף רגש ותבונת מבט על רגעי חיים רק נגמרה שבת וכבר אני מתגעגעת שוב לרעידה לעונג לתחושה לחילופי המבט ולטעם בננות בשוקולד

הטיוטות של החיים..

אם אפשר לקרוא לזה כך.. דף ובו רושמת הכל..מבולבל בלי סדר..רק מה שיוצא באותו רגע של כתיבה.. זה הבילבול זה התחושות זה התמימות של.. זאת אני..בלי ליטוש .. רק אני..לפעמים גם בלי בגד עלי.. לילה.. ותודה

למעלה