מבט אחורה.

Niminator

New member
מבט אחורה.

אלה דברים שכתבתי בפורום הזה בדצמבר 2002. לאחרונה עברתי על הודעות ישנות שלי בפורום הזה, וגיליתי את זה. אני סתם רוצה לבדוק את עצמי, ולדעת איפה טעיתי ואיפה צדקתי. הנה התחזיות שלי לטניס נשים 2003: 1. ונוס וסרינה הן השחקניות הטובות בעולם, כל מעריץ טניס יודע את זה, למרות שחלק יכחישו את זה (רוב הזמן מעריצים של קפריאטי). יש שלושה דברים שיכולים לעצור אותן: א. פציעות ב. מקרים בראש ג. קלייסטרס, קפריאטי, סלס ודאבנפורט אם הן יחזרו לכושר שיא (ואני מתכוון שיא). התעלמות מהנין. השנאה עיוורה אותי. אבל צדקתי, בערך. 2. יהיו שינויים בעשר הראשונות. לא תהיה הינגיס, דאבנפורט תהיה בחמש הראשונות אלא אם ייפול עליה פסנתר, ואני חושב שהחמש הראשונות יראו ככה: ונוס או סרינה ונוס או סרינה דאבנפורט קלייסטרס קפריאטי שוב התעלמות מהנין. אני כועס על עצמי. 3. שום גראנד סלאם לא ייצא מהחמש שחקניות שכתבתי ברשימה של החמש הגדולות. *מגלגל עיניים*. הנין, הנין, הנין. 4. מאלייבה סופית תתפרק זה באמת נראה ככה בתחילת העונה, אבל נראה שהיא חוזרת לאיזשהו סוג של כושר. 5. אנה שלנו תאבד את המקום שלה בעשרים הראשונות, אבל תישאר בשלושים הראשונות צדקתי סוף סוף
6. לשנידר יהיה ביקור בעשר הראשונות בזמן עונת החימר היא הייתה קרובה
7. הרבה הרבה פציעות לדוקיץ´ (אני דווקא אוהב את דוקיץ´) צדקתי 8. הנין תנצח את כל מי שמדורגת מתחתיה אבל לא את מי שמעליה רוב הזמן גראר! למה השנאה כל כך עיוורה אותי?! 9. לסלס תהיה עונה כמו העונה הזאת מי ידע שהיא תיפצע ככה? 10. מאורסמו תאבד את הראש שוב, אבל תנצח טורנירים חשובים ותסיים במקום שישי או שביעי בינתיים אני צודק. 11. האנטוצ´ובה לא תזעזע את העולם כמו שמנבאים עליה צדקתי. 12. אנה קורניקובה תחזור לשלושים הראשונות בעולם ואוליי יותר מזה חחחחחחחחח מה חשבתי לעצמי?!

Niminator

New member
עכשיו החלק המעניין: הגברים.

1. יואיט לא יישלוט בדירוג כמו השנה. צדקתי לשמחתי
2. סאפין יחזור למקום הראשון בעולם, אבל לא יהיה אלוף העולם. כמו כן הוא יינצח גראנד סלאם, או אוסטרליה או ארה"ב. אין מילים. גררר
3. אגאסי לא יהיה "טופ ט´רי", האמת שאני רואה אותו מחוץ לחמישה הראשונים בגלל שהוא לא יישחק הרבה טורנירים. אמממ... זה עדיין יכול לקרות
4. מארק פיליפוסיס יחזור לשלושים הראשונים, אבל לא יותר בגלל פציעות. אני מבין מאיפה באתי, אבל לא נראה סביר כרגע שהוא לא יחזור לעשרים הראשונים. 5. סמפראס לא יישחק יותר מ10 טורנירים. צדקתי
6. קאפלניקוב יישכח שהוא אי פעם חשב לפרוש וישחק יותר מ20 טורנירים כמו בימים הטובים. צדקתי
7. גונזאלז יזעזע את העולם. צדקתי. הוא זיעזע את העולם. בכמה שהוא היה גרוע
8. פררו ינצח את רולאנד גארוס. זה לא היה ברור? 9. איוואניסביץ´ יחזור לעצמו, אבל רק לכמה טורנירים, ולבסוף ייפרוש בסוף השנה. הוא באמת חזר לכמה טורנירים.. והוא באמת יפרוש בסוף השנה.. אני עדיין מאחורי זה. 10. ריצ´ארד קראצ´יסק ייפרוש. צדקתי. יפה נימי! 11. ראפטר לא יחזור. אם כן, אין סיבה למה ווימבלדון לא שלו. כן כן...
12. גוגה יהיה בעשר הראשונים. צדקתי. אני עדיין מאמין שהוא יחזור לעשירייה הראשונה עד סוף העונה. 13. יוז´ני עשרים ראשונים. מי ידע שהוא יהפוך לצפרדע וישחק כמו שהוא משחק עכשיו? 14. יוהאנסון לא ייגן על אוסטרליה, אבל יחזור לעשרים הראשונים. מי ידע שהוא לא ישחק בכלל? 15. הראל לוי בטופ פיפטי LOL מה חשבתי? 16. טומי האאס בחמישה הראשונים שוב
זכרונות 17. אוסטרליה בסימן שאלה ענקי בין סאפין, יואיט, אגאסי, פררו, פדרר, מויה, וכמה מתחרים לא צפויים אבל אפשריים כמו שאלקן, גונזאלז, רודיק, גרוסז´אן או קאנאס, מה שיהפוך או אוסטרליה לטורניר עם האיכות טניס הכי גבוהה בשנה השנייה ברציפות. אמממ... לפחות אמרתי שאגאסי הוא בין המתחרים
18. עונת החימר=ספרדים. וארגנטינאים, אבל פסדר. 19. דשא=מגרשים קשים, כבר אין שום מומחי דשא, וזאת הולכת להיות עונה משעממת. אני כל כך שמח שטעיתי
20. עונת קיץ של כולם, והיא הולכת להגיד הרבה מאוד, בעיקר אליפות ארה"ב. מי יודע? 21. עונת המגרשים הסגורים תהיה מרתקת רק לכאלה שמכירים שחקנים מתחת לחמישה הראשונים. ארמממ.. אני לא מבין את המשפט הזה.. זה כל כך לא נכון.. מה חשבתי?

אני מנצל את היום הפנוי בטור-דה-פרנס

(ומי שרוצה לראות עיתונאות ספורט איכותית באמת, שינסה לעקוב אחרי יאיר בן-עמי בפורום אופניים בתפוז) להגיב לכמה דברים שכתבת: 1) קשה להאשים אותך על הפספוס לגבי סאפין - כל כך הרבה פוטנציאל שממש אי אפשר להאמין שככה נראית השנה שלו. 2) אני לא חושב שאגאסי יהיה מחוץ לחמשת הראשונים (וזה פספוס שלי, כי אחרי המאסטרס כתבתי שלדעתי הוא ופדרר לא יגיעו למאסטרס השנה) 3) גוגה השתפר מאד על מגרשים מהירים - למעשה הוא מצליח בזמן האחרון פחות על חימר ויותר על מגרשים מהירים - ככה שהוא בהחלט יכול להיכנס לעשירייה הראשונה. כשזה יקרה, אני והילד נרים כוסית לחיים. 4) גם לגבי יוז'ני אני מסכים - בתחילת העונה היה נראה שהוא יצליח בגדול, במיוחד אחרי דיוויס... בינתיים אכזבה אבל הוא עוד צעיר (כמו גם פול הנרי מתייה) 5) לגבי יוהנסן - ממש מעניין לנסות ולראות מה קרה לטניס השבדי בעשור האחרון. כמו כל ענף ספורט, גם בטניס יש מחזוריות - מעצמה עולה ויורדת עם השנים. ככה קרה גם לאוסטרלים בין פט קאש לפט ראפטר וככה קורה גם לצרפתים מאז שיניק נואה פרש. אבל במקרה של השבדים זה ממש נפילה והמקרה של יוהנסן (שנכנס לרשימה של "פלאים חד פעמיים" בגראנד סלאם) רק ממחיש את זה.

למעלה