מבטים ושתיקות ..

danistar

New member
מבטים ושתיקות ..

חושב על מה שלא נאמר מהרהר על השתיקה הזו מה עובר בראש שלך כשאני שותק ככה ?? מנסה לספר לך דרך העיניים לא יכול להוציא מילה כשאת עומדת כאן מולי אני נהיה נציב של מלח מסתכל עליך מהופנט הלב מפרפר והגוף מזיע את מביטה לעברי והלשון קופאת במקום ..

מתוקית.

New member
שתיקה לפעמים

היא מנגינת הלב מבט העיניים הכל ניראה קפוא אך בפנוכו הכל זורם לוהט שתיקה לפעמים גם היא אהבה ג´ול

אופה3

New member
ומה קורה כשאני שותקת, ולא מסוגלת

לספר , האם גם בעלי עומד כמוך מהרהר על השתיקה הזאת הוא חושב שהוא יודע מה עובר לי בראש אבל זה לא ככה, והשתיקה שלו כמו שלך הורגת אותי, מכאיבה יותר. העיינים שלי מספרות הכל אך הפה מסרב להפתח ההבעות שעל פרצופי, מראות כל כך הרבה כאב, והלב המפרפר, שלי רוצה לפרפר וגם לספר אך אינני יכולה אני מפחדת נורא אמרו לי מה לעשות, האופה

אופהלה בואי שבי לצידי על הערסל

אז ככה, ראשית אני מאמינה שהוא מבין, אולי פשוט קשה לו להביע. ואולי כדאי פשוט, עד כמה שזה מורכב, להגיד לו, פשוט לספר לו, להראות לו לתת לו להרגיש להבין לאט לאט בקצב איטי, אבל בטוח, כמו שילד קטן לומד לעשות את צעדיו הראשונים, בהתחלה בהיסוס ואחר כך בבטיחון, גם אם לפעמים מועדים. רק טוב!!!

אופה3

New member
באתי גחלילית, ואת רוצה לשמוע

זה נכון, הוא מבין, וקשה לו להביא, אבל אני יודעת, שכואב לו, כואב לו בדיוק כמוני, ואין לי דרך לעזור לו, הוא הקיר התומך שלי, הוא החומת מגן שלי, ואני כה שבורה כה הרוסה, ואין מי שיושיט עזרה. אני כל כך אוהבת אותו, אבל מצד שני, מכאיבה לו. למה אני דפוקה, למה אני לא יכולה להיות בהיריון, אני לא מוצאת סיבה ואני כל כך עצובה. כל טוב האופה

רגע אחד!!!!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif

מה אני שומעת כאן??? מיישר משוש ונכנסת לעמדת מתקפה מי קרא למי דפוקה??? מי מעליב כאן את יושבי החדר הא??????????? גררררררררר ואני מקווה שאת ממש ממש לא חושבת שאת "דפוקה" טפוווו (סליחה על היריקה) בשל העובדה שאת לא נכנסת להריון!!!! בבקשה להכנס מייד ללשכתי!!! שולחת ככה: א. כוכבי ראייה ב. כוכבי דרך ג. כוכבי הבנה ד. כוכבי הצלחה ה. כוכבי אושר. רק טוב!!!

אופה3

New member
קיבלתי את כל הכוכבים, קראתי את כל

התגובות שלך, והבנתי, וראיתי, והתקווה חזרה בגדול, למרות שהיאוש עדיין תוקף לפעמים, אבל לפחות הרבה יותר טוב עכשיו תודה לך גחלילית על זה שאת כאן. שולחת לכולכם, קוראסונים חמים וטעימים, על מנת שיהיה מתוק לכולם בחיים. כל טוב ושבת שלום, מלאה כוסות צוף, וכוכבים נוצצים, אני מחר הולכת להתבונן בכוכבים בחוף הים. האופה

למעלה