מבחני מצב

La Bamba

New member
מבחני מצב

מישהו יכול להגיד לי מה זה? מה עושים? ואם באמת זה לוקח כל-כך הרבה זמן (בזימון היה כתוב משמונה וחצי עד חמש וחצי). ד"א, יש עוד שלבים אחרי זה במיון לפסגות או לא?

תגיד...../images/Emo35.gif

אתה במסלול המיון לפסגות אם אני מבין נכון. עשית כבר את מבדקי הקצונה ועברת??? אחרי כמה זמן אמרו לך שעברת? ספר קצת מה הלך שם. לפי מיטב ידיעתי קודם כל יש מבדקי קצונה, ומי שעובר אותם יזומן למבדקי מצב שנערכים (עפ"י מה שאמרו לי) במהלך חודש יולי (כך שאתה צריך להימצא בארץ בזמן הזה- למקרה שתכננת משהו...). וזהו. Surfer_DuDe

La Bamba

New member
כן

היו מבדקי קצונה, מ-ל-א שטויות, הרוב במבדקים היו מועמדים לפסגות והיו שם גם שלושה חיילים. מה יש שם? פרטים על עצמך, לספר על דברים ואנשים שהשפיעו עליך, לכתוב על עצמך בקצרה (דף אחד), לצייר אנשים ולספר מה אתה רואה בתמונות ושאלון 300 (שאלות כמו: מה אתה מעדיף מקלחת או אמבטיה). בקיצור, אין לי מושג מה צריך כדי לעבור, והאמת הייתי כבר בטוח שלא עברתי ואז (אחרי חודש) קיבלתי את הזימון לשלב הבא. המבחני מצב האלה הם באמת בחודש יולי (לי יש ב14), ואני ממש מעוניין לדעת מה הולך שם...

sa6

New member
תוספת קטנה

כמה שזכור לי גם היה גם שיחה עם פסיכולוג ומבחן שנותנים לך צורות ואתה צריך להעתיק אותן... אבל כשאני הייתי הרוב היו חיילים (בערך 40 מול 5 של פסגות...), ועדיין לא קיבלתי תשובה....

היו לך גם מבחנים קבוצתיים?

היו לך גם מבחנים בקבוצה, משהו שעשיתם לא כל אחד לעצמו?

sa6

New member
הסבר

גם מבחנים קבוצתיים עושים כל אחד לעצמו, פשוט כולם עושים אותם באותו זמן (בניגוד לשאר המבחנים שכל אחד עושה בקצב שלו). בשלב מסויים כולם מפסיקים את מה שעושים, ועושים את אותו מבחן בהגבלת זמן.

אז...../images/Emo35.gif

אתם אומרים שיקח חודש עד שיודיעו אם אני עברתי את מבדקי הקצונה או לא....באסה. ודרך אגב, יש למישהו מושג כמה אנשים בערך עוברים את שלב מבדקי הקצונה ומגיעים לשלב של מבדקי המצב? (יש להם רף של מקסימום\מינימום של x אנשים שעוברים- או שפשוט מזמנים למבדקי המצב את כל מי שעבר את מבדקי הקצונה, כך שיכול להיווצר מצב תיאורטי שכולם עוברים את מבדקי הקצונה?) Surfer_DuDe

למעלה