מבחני בגרות קיץ 2007

orange love

New member
מבחני בגרות קיץ 2007

ראיתי שבאתר של משרד החינוך עלתה הטיוטה של התאריכים. כלומר הם נכונים לעכשיו אך יתכנו שינויים. לצערי זה לא עולה לי. אז מישהו יודע על התאריכים?

The Shoe

New member
איזה בגרויות?

מתמטיקה 29 למאי אנגלית 21 במאי ספרות 26 ביוני תנ"ך 3 ביוני איזה מגמות לשים?

איזה מזל שאני ביא'.

אחרת הייתי נדפקת עם תולדות יום אחרי ל"ג בעומר [כמו שעשו שנה שעברה למדעי המחשב
]. ביולוגיה קרוב. מדי
גם אנגלית
השנה יסתיימו לי הבגרויות מוקדם יחסית,מזל
תודה!

tttttttttt1

New member
ביולוגיה קרוב?

למי אכפת מאנגלית..גם ככה זה סתם אנסין [וחיבור]... איזה בגרות את עושה השנה בביולוגיה??

שאלון 01.

משהו חדש שהתחילו השנה- יא' עושים 01,יב' כל השאר, במקום לעשות הכל ביב'.אנחנו המחזור הראשון. הוריי!

מהה?!?!?!?!../images/Emo103.gif

לא יכול להיות....אין מצבבבב בגרות בפיזיקה...יום חופש ובגרות במחשבים?!?! איפה החיים??? אני מקווה שזה באמת רק טיוטה ולא האמיתי....

Osher191

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל.

הייתי בשוק שראיתי את זה. חייבים לשנות זה גרוע.

danina the 1

New member
לא לא לא לא לא לא בכלל!!

מה זה?!?! יש לי בגרות באנגלית ואחרי 6 ימים בגרות במתמטיקה ואחרי 3 ימים בגרות בתנ"ך ואחרי יומיים בגרות בכימיה?!?! לאאאאאאא רוצההההה מה זה הדבר הזה?!?! מה אין לי חיים?!?!

Infinity AL

New member
קראפ! קראפ! קראפ!!!!!!1

אני כ"כ רואה איך לא הולכים להיות לי חיים!!!!! ועוד בחודשים האלה יש לי חתונה ושתי לידות של קרובי משפחההההה, מה אני אעשה אם יהיה לי בגרות\מתכונת יום אחרי חתונה\ברית
??

tttttttttt1

New member
אוווו מזל טוב שיהיה ../images/Emo13.gif

אל תדאגי - את לא היחידה שהבגרויות האלה לא באות לה טוב
לדעתי הולכים לעשות שינוי רציני למה הם דופקים פה המון ילדים - למשל כאלה שלומדים מתמטיקה+כימיה+פיזיקה+תנך.. יש כאלה שעושים את הבגרויות האלה השנה....זה לא הגיוני שיהיו 4 בגרות ע-נ-ק-י-ו-ת בשבוע וחצי.... קיצר לא להתרגש יותר מדי מהטיוטה...יהיה טוב...ואם לא...אז יהיה מועד חורף
יום מעולה

GR££N woMAN©

New member
וואו.../images/Emo9.gif

ב29.5 אני מסיימת עם מתמטיקה לכל החיים
ב18.6 אני מסיימת עם היסטוריה
ב28.6 אני מסיימת עם ביולוגיה לכל החיים
אחחח
כמה שאני מחכה לזה.

nemo the great

New member
XDDD.. ../images/Emo19.gif

כמה עצירויות יש לך !! וואוו בחורה כלבבי
וואי איזה כיף לך.. ממש מסיימת עם הכל.. אבל תגידי בי"ב זה שנה של שיפורים.. למה לא לשפר ביולוגיה לעשות עוד איזה עבודה שיהיה + בתעודת בגרות ?

למעלה