מבחנים

מבחנים../images/Emo93.gif

תגידו לי, כמה מבחנים צריכים להיות במשך סמסטר אחד? משום שאצלנו יש 20 ואני חושב שזה קצת מוזר
האם גם בב"ש ובהולץ' יש את הנוהל הזה של מבחן כיתתי ומשווה?

Flash Button

New member
ברור שכן../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

הרי הם אומנם בתי ספר אחרים, אבל עדיין תחת הכותרת של ה-"טכני" ומקבלים את כול תוכניות הלימודים שלהם. תאמין לי שהמבחנים עוברים מהר, ולקראת אחרי פסח, הכול זה סתלבט. תהנה מזה שאתה בכיתה ט' וברוב המקרים גם י', כי לאחר מכן כבר לא יהיה לך זמן לנשום מרוב מבחנים, ובעיקר בגרויות.

pure_as_fire

New member
אני תומך בתגובה מעליי

מה שיש לך עכשיו זה כלום בכיתה י ומה שיש בכיתה י זה כלום לעומת יא ככה שאם נראה לך שיש לך עומס עכשיו אז תדע שזה כלום אז אם אתה כבר יודע שלא תתמודד עם דבר כזה עדיף לך לפרוש זאת רק עצה

Flash Button

New member
בידיוק...../images/Emo186.gif

בגלל זה אני לא מתרגש מהמבחנים של ט', כי אני יודע מה כבר יקרה אחרי זה..לא יהיה לי זמן לכלום חוץ מלימודים! לא לאינטרנט, לא לישון, כלום!

pure_as_fire

New member
תשמע

הדרך לדעתי הכי טובה לשרוד את זה היא לתכנן תזמן הרבה מראש כדי שיהיה לך זמן לישון =\

Flash Button

New member
זה לא רלוונטי../images/Emo26.gif

כי הכיבוי אורות כאן בפנימיה הוא בשעה קבועה, כמו גם ההשכמה... אגב יש לי כמה שאלות לשאול אותך כי אולי אני עובר להולץ: 1. באיזה שעה אתם מתחילים ללמוד? 2. אתם לובשים כול יום מדים? 3. המקום דומה יותר לבסיס או לבית ספר אזרחי? 4. יש שם בנות? תודה מראש.

בוא ותן לחיים לענות לך!

מתחילים ללמוד בעיקרון ב 8:15 אבל מסדר בוקר ב 8:00 כמובן שיש שעת אפס ובלה בלה בלה לפעמים לובשים מדים יום כן יום לא! היום כן! זה ביצפר אזרחי שאנשים שמטיילים שם הם בתוך מדים! ביצפר אזרחי לחלוטין חוץ מהנגמ"ש שהעמידו לנו בכניסה! (אה לא... זה רק פיטר
) ואני יכול להרגיע אותך! אין בנות! יש דבר ענק כזה עם שפם שכבר נשואה אז אל תבנה עליה... יש אולי שניים שלוש בנות בכיתה! אם תשמור על אופטימיות שנה הבאה נקבל תגבור של מדריכות כוסיות והכל יהיה טוב!

Flash Button

New member
ועוד שאלה לכול מי שבהולץ../images/Emo26.gif

יש לכם כרטיס שוחר וכרטיס רכבת? מה זאת אומרת נגיד אני יכול לבוא יום בלי מדים? אתם לומדים יום שישי?

keren201

New member
אז ככה...

באיזה שעה מתחילים ללמוד? ב8:15 המסדר ב8 ואם זה בשעות 0 אז המסדר ב7:15 ומתחילים ב7:25 כן,אנחנו לובשים כל יום מדים,חוץ מימי של"ח,או מסיבות שיש בבית ספר 3.חחח...המקום דומה לבית ספר אזרחי :) ופה ושם האנגרים . 4.כן יש בנות וחיים לא ללכלך על זאתי שהתחתנה... יש סביבות ה2,3 בנות בכיתה :) וכולן חמודות!!!

מה הקטע של זאתי שהתחתנה?

יש לך מושג? מי ירצה אותה בכלל? ולמה היא התחתנה? מה היא מטומטמת? הבאסה שאני מת עליה דלוק עליה מוות אבל היא נשואה

למעלה