מבחנים

מבחנים../images/Emo12.gif

אני לומדת באונברסיטה הפתוחה כי בגלל לקויות הלמידה שלי לא השגתי תעודה אבל לא משנה צריך להסתכל על הצד הטוב,הבעיה שלי היא כזו שלאחרונה אני מרגישה שכשל כוחי בגלל מיבחני סןף הסימסטר,לאחר שהחזקתי מעמד בצורה די מכובדת במשך ארבעה סימסטרים עם ההקלות שנתנה לי האוניברסיטה דרך היועצת שלהם,דרך אגב כשהתחלתי ללמוד הזהרתי אותה שהשלב הזה יגיע ונצטרך למצוא לו פיתרון,הצעתי לעשות עבודה במקון בחינה אבל היא אומרת שאני חיבת להבחן ועצם הסיטואציה של הבחינה והציפיה אחכ לכן עברתי או לא היא סיוט,מה עושים?????????. שלכם חנה גונן

zivadina

New member
אולי את צריכה להעזר במשהו מרגיע?

וריטלין בשביל הרכוז את לוקחת? תלכי למומחה שידע לאבחן את הבעיה שלך. הרי את לא הראשונה שצריכה להבחן בכמה מבחנים ברציפות, וחבל שתפסידי את הרכבת, אחרי שהתאמצת כל כך. אל תוותרי עכשיו. בהצלחה זיוה

דליה.ד

New member
אני חשבתי על טכניקות

להורדת חרדה, או להתמודדות עם החרדה. אין לי ספק שזה פוגע קשות בביצועים וניכר שאת בחורה שיכולה להגיע רחוק (אני מכירה אותך מעוד פורומים). איני מומחית, אבל אולי צריך לפנות למומחה בתחום. בכל מקרה: בהצלחה!

כאגע אינני מטופלת בריטלין......

ועד כה זאת אומרת כבר מהילדות לא טופלתי,שוחחתי על זה עם אימי שהיא אחות והיא התנגדה משום שזה כרוך בועדות אבל המליצה לי לקחת ויטמינים,אני מוכנה ללכת למומחה אבל במה בידיוק ובמה להתמקד איתו? שלכם חנה גונן

טכניקות ויעוץ להורדת מתח בבחינות

חפשי בספר הטלפונים של תל אביב או ב144 את ד´´ר מוריס קליינהווס. אני מקווה שאייתתי את שמו נכון. הוא מקבל פציאנטים באיזור רמת אביב.

למעלה