מבחנים צ'ונין יקרים שלי,מבחנים...

NoKi2sh

New member
מבחנים צ'ונין יקרים שלי,מבחנים...

כל השינובי'ס למינהם מהכפרים השונים ומקונוהא במיוחד מוזמנים להצייצב למבחני התאמה לדמויות! כאן פה ושם גאמבאטה מינה סאן,נא?
בהצלחה!

A K I R A

New member
*__* הם כאלה שולטים!!!!

0.0 XD איזה פלטפורמה אלוהים!!!!! איך היא הולכת עם הנעליים האלה!! אהה כן, המבחנים ^^"

dsol

New member
תוצאות

מבחן ראשון: שיקאמארו מבחן שני : Chuunin מבחן שלישי: גאארא

Snake Bandage

New member
תוצאות!

מבחן ראשון: אוזומאקי נארוטו מבחן שני: ג'ונין מבחן שלישי: אוזומאקי נארוטו יש לי תסמונת דמות ראשית. ;;<<

Adi Chan

New member
.......

מבחן ראשון-שיקאמרו.. מבחן שני- נראה לי אירוקה...לא ממש הבנתי איך בודקים שם... השלישי ארוך מדי-_-'...נעשה אחר כך..

Hikaru

New member
תוצאות של 2\3 מהמבחנים @_@

אין לי כוח לשלישי... בראשון יצאתי קאקאשי... o.o; בשני יצאתי ANBU. חחחח די מתאים אם לומר את האמת XD (קאקאשי ואנבו)

kikome

New member
תוצאות...

1) נארוטו 2) הירוקה 3) רוק לי. אין לי מושגגגג למה.

kikome

New member
והנה עוד הוכחה גורסת לתאוריה שלי!

הנהההההההההה----> הדימיון.

dsol

New member
והינמה הוכחה נגדית !

לכולם שם יש שיער כזה (כמעט) ויותר מתאים שג'יראיה יהיה אבא של קאקאשי (לשניהם יש שיער לבן)ולא של ההאקוגה שדומה לנארוטו ולא רק בשיער

dsol

New member
חח טוב לדעת ^

אני לא קורא את המנגה אבל לא מפריע לי ספויילרים וגם בכל מקרה זה לא משנה כי זה רק להמחשה בשביל לנוגד את התאוריה של ענת

Hikaru

New member
איך..

איך לעזאזל ג'יראיה יהיה אבא של קאקאשי... אם יודעים מי הוא? (אני לא יודע אם היית רציני או לא) בכל מקרה אני גם חושב שג'יראיה לא קשור משפחתית להוקאגה ה-4.

Hikaru

New member
ההודעה הקודמת מכילה ../images/Emo58.gif למנגה

אני שונא שזה קורה. בכל מקרה רציתי להוסיף אז
השם של אבא של קאקאשי הוא סאקומו (Sakumo).. אם שכחת.

Kakashi Sensei

New member
Results!

ראשון: קאקאשי שני: צ'ונין שלישי: קאקאשי אתם רואים שאני לא סתם קראתי לעצמי כך, אני חי את הדמות XDDD

Kakashi Sensei

New member
עשיתי שוב ויצא לי:

1. קאקאשי. 2. ג'ונין, רמת שליטה בצ'אקרה(או משהו בסיגנון) 82%, תמונה של קאקאשי! 3. קאקאשי

digiash

New member
all j00r jutsu r belong 2 me!

אהבתי את השני :> נאמ אבל יצאתי צ'ונין ועם 20% יכולת שימוש בצ'קרה כנראה שאני לא נינג'ה טוב במיוחד :D

Ashaman

New member
...

כאן: סאסוקה פה:ג'ונין (83%) (ומעל 97% בצ'אקרה) ושם:גאארה

למעלה