מבחנים בידע כללי

רינתוש6

New member
מבחנים בידע כללי

אהלן חברים, יש מישהו שעבר את המבחנים וזוכר שאלות???

sharonli

New member
אתה כל כך מתבייש

להודות בעובדה שתשובות על ידע כללי מעניינות אותך, שאתה יורד על אחרים? הערות מסוג כזה לא מצביעות על עודף אינטיליגנציה, אתה יודע, ויש להם מידה רבה של תת רמה ...אבל מצד שני, מה אפשר לצפות ממישהו שנושא כינוי כמו שלך? חמור תמיד ישאר חמור ולעולם לא יהיה סוס מרוץ...

תפסיק לקשקש

מי צריך תשובות לידע כללי אם אתה לא יודע את זה אז אתה לא יודע את זה נראה לכם שאנשים יזכרו פה את התשובות לשאלות גם ככה זה שערוריה המבחנים הבזיונייים האלה

חמור יקר

המבחנים האלה הם ממש לא שטויות והם נועדו לסנן סתומים כמוך שבטח חושבים שבירת ישראל הי תל אביב. ונכון להיום הרמה של כמה מהאנשים בטרמינל היא ברמה של אפס לדוגמא: ניגש אליי בודק שלשום ושאל אותי: איפה זה ברגמו בברזיל??!! אוי זה מעניין

כן בסדר מה שתגיד

ר"צ קטן וקרח שכמוך שכולם עושים את זה כעבודה קבוצתית כמו שאר "המבחנים" זה ממש מוכיח על ידע מקצועי לך תלמד ותעשה עם החיים שלך משהו מועיל

../images/Emo9.gifעד כמה שאני יודע....

אין לנו רצים קטנים וקרחים בשדה אבל אידיוטים כמוך ממש לא חסר וחוץ מזה אפשר לנהל מגזר עם 2 שלנים מעמיס ודיילת לא?

המבחן הזה חסר טעם לגמרי!

אתה צודק, הוא נועד לסנן סתומים אבל איך נצליח לנהל מגזר רק עם 4 טכניים??? כי זה מה שישאר אחרי שיתקבלו תוצאות המבחנים...

משהו כמו...

אנשים בכירים ברשות הפלשתינאית, ערי בירה בעולם (תמיד שואלים על דרום אפריקה=יוהנסבורג) מדינות סקנדינביה, ארגוני טרור, פוליטיקה ושלטון בארץ וברשות הפלשתינאית וכדומה. בהצלחה! זה לא בשמיים :)

mister22

New member
רעות, הבירה של דרום אפריקה

היא קייפטאון....... לידיעתך:)

לידיעתכם הבירה של דרום אפריקה היא..

joburg beer בירה זולה שנצרכת בעיקר ע"י צרכנים בעלי הכנסה נמוכה. נראית כמו יוגורט יותר מאשר כמו בירה. (ככה כתוב באינטרנט!) בירות נוספות הייניקן, גינס וכו'. וכן, גם הבירות שאתם ציינתם. כמה פקקים - ככה בירות ויאללה מונדיאל!

JuveFan

New member
ולידיעת כולם

לדרום אפריקה יש 3 ערי בירה: קייפטאון, פרטוריה ובלומפונטיין. יוהנסבורג נחשבת לעיר המסחר המרכזית של דרום אפריקה והיא גם העיר הגדולה ביותר.

mister22

New member
העיר בירה הפרלמנטרית הראשית היא

ק י י פ ט א ו ן. דרו"א היא כמו ארה"ב בקטע הזה, העיר הראשה אינה העיר בירה ( ניו יורק מול וושינגטון לדוגמא).

sharonli

New member
למי הכוונה במילה "הגענו"?

אתה מתכוון אלייך ולעצמך? יש לך גם פיצול אישיות הגובל בסכיזורפניה נוסף על כל הצרות??? תתפלא, לא כולם יודעים את שמות כל המדינות באיחוד האירופי, את שמות הצמחים שמגדלים בג'ונגלים של דרום אמריקה, או עם איזה מודל של מכסחת דשא מגלח אחמינג'אד את פניו, אני בספק אם זה מסיר שינה מעיניהם של אנשים. הכוונה כמובן, לבריות שיש להם חיים מעבר לאינטרנט. לא כולם שוכני מערות ממורמרים כמוך שחווים ריגוש מדיווחים על מצב החסה בשטחים, נושא שעשית עליו קרוב לודאי דוקטורט מרוב חוסר תעסוקה.

דרום אפריקה:

המדינה פועלת תחת העיקרון הדמוקרטי של הפרדת רשויות, כאשר באופן ייחודי למדינה זו לבשה הפרדה זו גם ביטוי גאוגרפי - למדינה נקבעו 3 ערי בירה: פרטוריה – הבירה האדמינסטרטיבית, מטה הרשות המבצעת – הממשלה קייפטאון – הבירה התחיקתית, מטה הרשות המחוקקת – הפרלמנט בלומפונטיין – הבירה המשפטית, מטה הרשות השופטת – בית המשפט העליון מצב זה הוא תולדה של נסיבות היסטוריות - כאשר קיבלה דרום אפריקה את עצמאותה מבריטניה ב-1910, התקוטטו ארבע המדינות שהרכיבו בשעתן את "איחוד דרום אפריקה" (שלימים הפכה ל"רפובליקת דרום אפריקה") על מיקום הבירה, ונקבעה פשרה זו. עם זאת, פופולרית מקובל להתייחס לפרטוריה כעיר הבירה, בהיותה מקום מושב הנשיא, הממשלה על זרועותיה השונות, והשגרירויות הזרות. לאחרונה עלתה יוזמה להעביר את הפרלמנט לפרטוריה בכדי לצמצם את הסירבול, אך יש לה התנגדויות מחשש לריכוז-יתר של סמכויות, ומצד תושבי קייפטאון הרואים בכך פגיעה ביוקרתה של העיר. היה לי תרגיל על זה בפוליטיקה השוואתית לפני שנתיים אבל אני לא ממש זוכר ואת מה שכתבתי לקחתי מויקיפדיה...

למעלה