מבחנים באל על

חומי1

New member
מבחנים באל על

הזמינו אותי למרכז הערכה של אדם מילא (האויב), לבחון אותי לקראת תפקיד של דייל קרקע באל על. עכשיו ידוע לי שיש להם ספר ממש שלהם, שאומר ממש איך לגשת לראיונות או למרכזי הערכה, איך לענות על כל השאלות, איך לשבת, איך להתנהג, איפה אני משיג את הספר הזה ? ועוד משהו מה זה הופעה ייצוגית עסקית ?

יש פורום לעובדי נתב"ג

שם בטח יוכלו לייעץ לך אנשים שעברו את אותו המסלול בדיוק ויודעים מה הוא כולל. המלצה חמה - לא ללכלך על צה"ל או לדבר על השירות הצבאי בזלזול.

שלום

לא מומלץ להתכונן עם הספרים האלו אלא להגיע בזכות עצמך. לבוא לפסיכולוג ולהיות רק אתה, אמיתי ולא יותר מזה. אל תנסה לזייף את מי שאתה או להתכונן כי אז המרכז הופך להיות חסר ערך מה גם שהם יכולים לעלות על זה. באשר להופעה ייצוגית עיסקית, כלומר לבוא מסודר, בלי ג'ינס או טי שירט אלא חולצה מכופתרת, מכנסי בד, נעליים סגורות וכו. ההכנה היחידה שאני יכולה להמליץ לך עליה היא לעבוד על האנגלית שלך מאוד טוב כיוון שהסינון הראשוני מתייחס לכך וחשוב להיות בעל אנגלית מאוד מאוד טובה לתפקיד.

Noaal

New member
עשיתי את המבחנים האלה לפני כשנה

עברתי וויתרתי (מצאתי עבודה יותר שווה). מדובר, בהנחה שתעבור את כל המבחנים ביום שלם. תחילה מבחני ידע כללי, שאלון אמריקאי במחשב. אחרי שמסיימים יוצאים החוצה ומחכים. אחרי כחצי שעה מודיעים לך אם עברת או לא. השלב השני, ראיון באנגלית. שאלות כמו מי אתה? מאיפה? מעשייך בחיים ועוד. אני יצאתי אחרי 5 דקות, היו כאלה שהיו יותר. שוב, אחרי כחצי שעה מודיעים לך אם עברת או לא. השלב השלישי, דינמיקה קבוצתית וסימולציות. משפטים שצריך להזדהות איתם ולהסביר למה, משחקי תפקידים וכו'. את התשובות לשלב השלישי מקבלים אחרי כשבוע בדואר. התחלנו 15 (בערך) במבחנים, סיימנו 6 בסימלוציות, עברנו 2. אחרי שעוברים מתחיל הכאב ראש האמיתי - הטפסולוגיה שלהם והקורס. חובה לבוא בהופעה ייצוגית (לא ג'ינס) - בוחנים על זה. הופעה ייצוגית עסקית - מכנס מחוייט וחולצת כפתורים (תחשוב בר מצווה ללא העניבה). בהצלחה!

למעלה