מבחן

s h i r a n 2 0

New member
מבחן

כבר הבנתי שהחיים זה מסע מסע מלא בסימנים ואתגרים ומבחנים ורגעים אני מרגישה שעכשיו אני במבחן דווקא כשהכל הלך לי ממש טוב.. משהו קרה שלא באשמתי ןשיבש את הדברים.. יש לי דרך מוצא.. אבל היא כרוכה בהרבה מאמץ.. מה שעוזר לי זה להסתכל על הדברים מנקודה רחבה ולא מנקודה של רגע - אז אני אפסיד 900$ ... כמעט חודש עבודה שלם.. אבל מה זה כסף בכלל ? אני לא יודעת.. אני מנסה לעשות את הדבר הנכון.. הנכון לי.. הנכון לו.. הנכון.. אני בטח נשמעת מבולבלת ולא ברורה.. אבל אני דווקא מרגישה הכי לא מבולבלת בעולם. כניראה שצריך להתאמץ בשביל הדברים האמיתיים בחיים...

מסע אחר

מוצאי חג שמח בחיים, איך שאנחנו רואים דברים - ככה זה מסע, סימנים, אתגר, מבחן, הולך טוב, שיבוש, מוצא, מאמץ, נקודה רחבה, נכון, לא נכון, בלבול, בהירות, אמיתי ושקרי. אם את רואה מבחן - אז זה מבחן
אם את רואה שצריך להתאמץ - אז תצטרכי להתאמץ
ואין עם זה בעיה
מה שקרה קרה, ואיפה שאת נמצאת עכשיו זה בסדר, ואין בעיה עם כל דבר שתבחרי בו.

שובטמה

New member
תשובה למבחן,,,,,,

המסע הוא קרוב מאוד והוא להביט לעצמך בעיניים. לא צריך להתאמץ בכלל. שזה נכון לך זה הכי פשוט שבעולם.

hilabarak

New member
למבחן יש לפחות אצלי הקשר כאילו יש

מישהו שבוחן אותנו. אני מעדיף את המילה "טיול/מסע", לפעמים קשה ולפעמים קל, לפעמים משעמם ולפעמים מדהים. לפעמים סתם נעצרים ומתבוננים על הנוף ולפעמים תקועים בנהר מהיר שבו בקושי מצליחים לצוף ובטח אין זמן לנוף. אני לא מרגיש שיש כאן מבחן, אלא התנסות. כשנהר החיים בסיטואציה מסויימת הופך למהיר מאוד, וקשה מאוד לנווט, זו בעיני עוד התנסות. אולי אני הובלתי אליה ואולי החיים עצמם הובילו אותי אליה, ואולי גם אני וגם החיים בו זמנית (יש הטוענים ואני ביניהם, שרצוני הוא רצון החיים עצמם). מדוע אני מחדד ? כי אם מסתכלים על הסיטואציה ה"קשה" כמבחן אז יש לה מטרה מוגדרת - אנחנו הופכים אותה לחוויה לימדוית צרה. אם מסתכלים על אותה סיטואציה כעוד חוויה, אז ההסתכלות רחבה יותר. אפשר לומר שגם למדנו וגם חווינו וגם התנסינו וגם בחנו את יכולותנו ועוד 50,000 דברים (לא רק מבחן).

למעלה